Poradna duly
Jana Čurdová
@v-erunk-a píše:
Krasnejkolikaty tt jsi?
měla bych být 5+5TT a dnes jsem dostala první obrázek z kontrolu a podle krve pozitivní…
@AzJaBuduVelka píše:
Ahoj holky, jsem rada, že jsme vás našla(hledala jsem ve skupinách a nic). Já našla čárky dnes, ráno si udělám pro jistotu ještě další test. Měla bych být 5+0
. Všem gratuluji
Moc gratuluji a drzim pesti ![]()
@Eleonora007 píše:
@jen_taková_jedna urcite jo, ja byla ted 4+5 a uz byla videt krasna bublina
Zitra budu 4+3, tak doufam, ze uz neco taky uvidime ![]()
@Macik555 píše:
měla bych být 5+5TT a dnes jsem dostala první obrázek z kontrolu a podle krve pozitivní…
Tak to mam radost
ukaz nam obrazek
me to ceka zitra, strasne se bojim, ze se bude opakovat mimodelozni
doufam, ze uz bude videt alespon mala bublinka tam, kde ma byt ![]()
@Petka07 píše:
Díky za pozvani @Eleonora007
Holky máte některá zkušenost s pícháním u praveho vaječníku? Týden mě bolelo břicho. To ustalo, ale ted mam takové popichavani…
Me o vikendu, to je 2 dny pred MS, taky strasne pichal levy vajecnik… ikdyz tehu by melo byt na prave strane… pak to prestalo.. za to jsem tak nafoukla, ze vypada jak v 5. mesici
![]()
@v-erunk-a píše:
Tak to mam radostukaz nam obrazek
me to ceka zitra, strasne se bojim, ze se bude opakovat mimodelozni
doufam, ze uz bude videt alespon mala bublinka tam, kde ma byt
Urcite bude vse v poradku, pani doktorka rikala ze kdyz jsem mela pozitivni test pres MS tak by to nemuselo byt mimodelozni..
Zasilam foto..
@Macik555 píše:
Urcite bude vse v poradku, pani doktorka rikala ze kdyz jsem mela pozitivni test pres MS tak by to nemuselo byt mimodelozni..Zasilam foto..
Naaadhera, to si zitra taky preju ![]()
No nechci teda nijak a nikoho strasit, ale u mimodelozniho sem mela pozitivni test v pondeli a MS mela byt az v sobotu…
@v-erunk-a píše:
Naaadhera, to si zitra taky preju
No nechci teda nijak a nikoho strasit, ale u mimodelozniho sem mela pozitivni test v pondeli a MS mela byt az v sobotu…
jéé to vůbec neříkej, kdy že se dá vyloučit mimoděložní těhotenství??
Jinak určitě se zítra taky dočkáš.. dej pak taky foto ![]()
@Macik555 píše:
Jinak určitě se zítra taky dočkáš.. dej pak taky foto
Nenarustalo mi hcg.. strasne pomale klesalo… prvne mysleli, ze to bylo biochemicky… do toho se mi udelaly dve cysty, tak sem sla na laproskopii a pri ni zjistili, ze to bylo mimodelozni… ![]()
Joooo snad to bude zitra v poho, mam hruzu, aby to nebylo zase a neprisla bych o druhy vejcovod ![]()
@v-erunk-a píše:
Me o vikendu, to je 2 dny pred MS, taky strasne pichal levy vajecnik… ikdyz tehu by melo byt na prave strane… pak to prestalo.. za to jsem tak nafoukla, ze vypada jak v 5. mesici![]()
Hele nafouknutá jsem taky, zkouším probiotika, jestli to třeba nepomže. Měla jsem to i minule kdy to bohužel skončilo ZT
. Taky se bojím, ale moc doufám, že to tentokrát vyjde. Držím nám všem palce ![]()
@jen_taková_jedna To cekani je sileny, to jo. Ale ja uz mam dva kluky, tak to uz neni jako poprve. Ted budu rada, kdyz tam nezapomenu prijit ![]()
@AzJaBuduVelka píše:
Hele nafouknutá jsem taky, zkouším probiotika, jestli to třeba nepomže. Měla jsem to i minule kdy to bohužel skončilo ZT. Taky se bojím, ale moc doufám, že to tentokrát vyjde. Držím nám všem palce
Musime verit a doufat, nic jinyho nam nepomuze a pozitivni pristup je vzdy potreba ![]()
@Macik555 píše:
Jinak určitě se zítra taky dočkáš.. dej pak taky foto
@isi19 jo tak to jo ![]()
Já čekám první po hodne hodne letech bílých testu 😁
Tak holky, myslím, že to nic nebude. Je to jen tím, že sedím celý den u PC v praci a bricho je skrčené, protože když se probudim, tak me rano nic neboli. Mám zácpu tak je to asi všechno prijednom. Jinak jsem cca v 6 týdnu a 2 kg na hoře, nafouklá - cítím s ejak vorvaň, řeknětě, že v tom nejsem sama a i vy se tak cítíte
![]()
@isi19 Já mám taky dva kluky
jak máš staré děti? já 4 a 1,5 tak třeba to teď bude holčička zas by to byla změna
ikdyz mám pocit, že manžel umi jen kluky ![]()