Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
10.7.19 20:46
@v-erunk-a píše:
Krasnej :potlesk: kolikaty tt jsi?

měla bych být 5+5TT a dnes jsem dostala první obrázek z kontrolu a podle krve pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
10.7.19 20:54
@AzJaBuduVelka píše:
Ahoj holky, jsem rada, že jsme vás našla :) (hledala jsem ve skupinách a nic). Já našla čárky dnes, ráno si udělám pro jistotu ještě další test. Měla bych být 5+0 :-). Všem gratuluji :hug:

Moc gratuluji a drzim pesti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
v-erunk-a
10.7.19 20:55
@Eleonora007 píše:
@jen_taková_jedna urcite jo, ja byla ted 4+5 a uz byla videt krasna bublina :)

Zitra budu 4+3, tak doufam, ze uz neco taky uvidime :nevim:

• Citovat
  • Upravit
v-erunk-a
10.7.19 20:58
@Macik555 píše:
měla bych být 5+5TT a dnes jsem dostala první obrázek z kontrolu a podle krve pozitivní…

Tak to mam radost :srdce: ukaz nam obrazek :) me to ceka zitra, strasne se bojim, ze se bude opakovat mimodelozni :( doufam, ze uz bude videt alespon mala bublinka tam, kde ma byt :srdce:

• Citovat
  • Upravit
v-erunk-a
10.7.19 21:00
@Petka07 píše:
Díky za pozvani @Eleonora007 :)
Holky máte některá zkušenost s pícháním u praveho vaječníku? Týden mě bolelo břicho. To ustalo, ale ted mam takové popichavani… :nevim:

Me o vikendu, to je 2 dny pred MS, taky strasne pichal levy vajecnik… ikdyz tehu by melo byt na prave strane… pak to prestalo.. za to jsem tak nafoukla, ze vypada jak v 5. mesici 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
149
10.7.19 21:06
@v-erunk-a píše:
Tak to mam radost :srdce: ukaz nam obrazek :) me to ceka zitra, strasne se bojim, ze se bude opakovat mimodelozni :( doufam, ze uz bude videt alespon mala bublinka tam, kde ma byt :srdce:

Urcite bude vse v poradku, pani doktorka rikala ze kdyz jsem mela pozitivni test pres MS tak by to nemuselo byt mimodelozni..

Zasilam foto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
10.7.19 21:27
@Macik555 píše:
Urcite bude vse v poradku, pani doktorka rikala ze kdyz jsem mela pozitivni test pres MS tak by to nemuselo byt mimodelozni..Zasilam foto..

Naaadhera, to si zitra taky preju :srdce:
No nechci teda nijak a nikoho strasit, ale u mimodelozniho sem mela pozitivni test v pondeli a MS mela byt az v sobotu…

• Citovat
  • Upravit
149
10.7.19 21:44
@v-erunk-a píše:
Naaadhera, to si zitra taky preju :srdce:
No nechci teda nijak a nikoho strasit, ale u mimodelozniho sem mela pozitivni test v pondeli a MS mela byt az v sobotu…

jéé to vůbec neříkej, kdy že se dá vyloučit mimoděložní těhotenství??
Jinak určitě se zítra taky dočkáš.. dej pak taky foto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
10.7.19 21:54
@Macik555 píše:
Jinak určitě se zítra taky dočkáš.. dej pak taky foto ;)

Nenarustalo mi hcg.. strasne pomale klesalo… prvne mysleli, ze to bylo biochemicky… do toho se mi udelaly dve cysty, tak sem sla na laproskopii a pri ni zjistili, ze to bylo mimodelozni… :(
Joooo snad to bude zitra v poho, mam hruzu, aby to nebylo zase a neprisla bych o druhy vejcovod :(

• Citovat
  • Upravit
637
10.7.19 22:13
@v-erunk-a píše:
Me o vikendu, to je 2 dny pred MS, taky strasne pichal levy vajecnik… ikdyz tehu by melo byt na prave strane… pak to prestalo.. za to jsem tak nafoukla, ze vypada jak v 5. mesici 8o :roll:

Hele nafouknutá jsem taky, zkouším probiotika, jestli to třeba nepomže. Měla jsem to i minule kdy to bohužel skončilo ZT :(. Taky se bojím, ale moc doufám, že to tentokrát vyjde. Držím nám všem palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
10.7.19 22:13

@jen_taková_jedna To cekani je sileny, to jo. Ale ja uz mam dva kluky, tak to uz neni jako poprve. Ted budu rada, kdyz tam nezapomenu prijit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
10.7.19 22:27
@AzJaBuduVelka píše:
Hele nafouknutá jsem taky, zkouším probiotika, jestli to třeba nepomže. Měla jsem to i minule kdy to bohužel skončilo ZT :(. Taky se bojím, ale moc doufám, že to tentokrát vyjde. Držím nám všem palce :-)

Musime verit a doufat, nic jinyho nam nepomuze a pozitivni pristup je vzdy potreba :)

• Citovat
  • Upravit
11.7.19 03:59
@Macik555 píše:
Jinak určitě se zítra taky dočkáš.. dej pak taky foto ;)

@isi19 jo tak to jo :)
Já čekám první po hodne hodne letech bílých testu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.7.19 07:19

Tak holky, myslím, že to nic nebude. Je to jen tím, že sedím celý den u PC v praci a bricho je skrčené, protože když se probudim, tak me rano nic neboli. Mám zácpu tak je to asi všechno prijednom. Jinak jsem cca v 6 týdnu a 2 kg na hoře, nafouklá - cítím s ejak vorvaň, řeknětě, že v tom nejsem sama a i vy se tak cítíte :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.7.19 07:32

@isi19 Já mám taky dva kluky :lol: jak máš staré děti? já 4 a 1,5 tak třeba to teď bude holčička zas by to byla změna :D ikdyz mám pocit, že manžel umi jen kluky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí