Poradna duly
Jana Čurdová
@lemyk a @AzJaBuduVelka Taky mi nic moc není, ale možná za to nakonec budeme rády
nebo to ještě příjde.
Ahoj holky, tak dr tam je až od 15.7. Tak kdoví kdy se tam dostanu. Jinak dneska jsem dostala ošklivou paničkou ataku, po ranní kávě. První jsem měla závrať a pocit, že se něco děje, pak přišlo vyčerpaní klepání vysoky tep.. Takže já s kávou končím. A jinam mi je lehce nevolno a trochu mě bolí břicho jinak ale vše ok.
@NeHla píše:
@lemyk a @AzJaBuduVelka Taky mi nic moc není, ale možná za to nakonec budeme rádynebo to ještě příjde.
Tak nechci si stěžovat, ale je to znervózňující. Už aby byla kontrola za námi a vše v pořádku.
No zeny ja uz si pripadam jako pripad pro Chocholouska. V 5:20 jsem se probudila s bolestmi bricha, tak jsem sla na toaletu a k uvolneni nedoslo. Naopak se mi v bolestivych krecech stahoval konecnik a bricho. Prodychavala jsem to a udelalo se mi nevolno. Odesla jsem tedy i s kyblem do obyvaku kde jsem si lehla, abych nebudila mojeho. Jak jsem si lehla, tak se krece a bolest stupnovala az jsem zacala bolesti plakat a kvilet. Muj dosel a nevedel jak mi pomoct. To trvalo asi 30 minut. Strasna bolest, jestli takto boli porod ci vic, tak jim rovnou reknu at me klepnou palickou do hlavy.
k uvolneni doslo az po vypiti teple vody. Chodim ted malo, tak se streva asi zbourila. Sestrenka mi piradila svestkovy dzus ci co z lekarny pro tehotne, abych netrpela zacpou.. Tak dnes do prace nejdu, takze hned jak mi bude líp si tam zajdu. Tak tehule dnesku ZDAR a preji vsem at to nezazijete… Paa ![]()
@Petka07 teda to jsou věci
já to mam spis opacne, chodím i 3× denně ![]()
Tak ať je lip ![]()
@AzJaBuduVelka Já jdu teď v úterý na kontrolu to budu 5+4tt tak ti řeknu jestli bylo něco vidět ![]()
Holky mě už je po ránu blbě jupiiii
u těch nevydařených mi nic nebylo, začínám se potichounku radovat klidně bych i zvracela je to pro mě potvrzení toho, že je vše tak jak má
Jinak celej den jsem příšerně nafouklá a večer je to nejhorší to vypadám jak v 6.měsíci asi začnu nosit volné oblečení ![]()
@Kattulinek Ja mivam nevolnosti vecer, mela jsem to tak i minule. Uz jsem si rikala, ze pujdu vybrat do slev nejaky tehu kalhoty. Mam diastazu, tak mi to brisko roste rychleji a pocitam, ze za mesic uz me normalni kalhoty budou nepohodlne. Holt treti dite… ![]()
@Kattulinek píše:
@AzJaBuduVelka Já jdu teď v úterý na kontrolu to budu 5+4tt tak ti řeknu jestli bylo něco vidět
To budu ráda, myslím že v 6. týdnu už by být mohlo, ale také nemusi.
Holky já zatím měla jen kocovinu, ale dneska sem už letěla na wc. Tak tak a naštěstí to nakonec i vydychala.
Ale už tu raději ližu ta těhotenska lizatka 😃
Jsem 5+5tt
Ahoj holky. Tak se k vám taky přidám
Podle PM jsem dnes 5+0 a termín mi vychází na 13.3.2020. Čekám druhý mimčo, doma mám 20 měsíční holčičku.
K doktorce se dostanu až 14.8. (10.tt), teď jedeme na dovolenou, pak má dovolenou ona…tak snad bude vše v pořádku. U prvního těhotenství bych ale tohle čekání nevydržela, teď mě malá zaměstná, že nemám čas přemýšlet nad tím, že by bylo něco špatně
Žádný příznaky zatím nemám, jen mě někdy lehce pobolívá/píchá v podbřišku. To samý jsem měla i u první.
Jinak samozřejmě všem budoucím maminkám přeju, ať je vše v pořádku a všechny se dočkáme zdravýho miminka ![]()
@mission84 V lékárně se prodávají zázvorový lízátka- Gravipop na těhotenský nevolnosti ![]()
@jen_taková_jedna Děkuji už je mi jen šofl, jinak dobre - ležím, zítra mi začíná dovolená, toto pekne začíná
![]()