Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
11.7.19 17:53

@lemyk a @AzJaBuduVelka Taky mi nic moc není, ale možná za to nakonec budeme rády :D nebo to ještě příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
11.7.19 20:03

Ahoj holky, tak dr tam je až od 15.7. Tak kdoví kdy se tam dostanu. Jinak dneska jsem dostala ošklivou paničkou ataku, po ranní kávě. První jsem měla závrať a pocit, že se něco děje, pak přišlo vyčerpaní klepání vysoky tep.. Takže já s kávou končím. A jinam mi je lehce nevolno a trochu mě bolí břicho jinak ale vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.7.19 22:00
@NeHla píše:
@lemyk a @AzJaBuduVelka Taky mi nic moc není, ale možná za to nakonec budeme rády :D nebo to ještě příjde.

Tak nechci si stěžovat, ale je to znervózňující. Už aby byla kontrola za námi a vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.7.19 07:27

No zeny ja uz si pripadam jako pripad pro Chocholouska. V 5:20 jsem se probudila s bolestmi bricha, tak jsem sla na toaletu a k uvolneni nedoslo. Naopak se mi v bolestivych krecech stahoval konecnik a bricho. Prodychavala jsem to a udelalo se mi nevolno. Odesla jsem tedy i s kyblem do obyvaku kde jsem si lehla, abych nebudila mojeho. Jak jsem si lehla, tak se krece a bolest stupnovala az jsem zacala bolesti plakat a kvilet. Muj dosel a nevedel jak mi pomoct. To trvalo asi 30 minut. Strasna bolest, jestli takto boli porod ci vic, tak jim rovnou reknu at me klepnou palickou do hlavy. :D k uvolneni doslo az po vypiti teple vody. Chodim ted malo, tak se streva asi zbourila. Sestrenka mi piradila svestkovy dzus ci co z lekarny pro tehotne, abych netrpela zacpou.. Tak dnes do prace nejdu, takze hned jak mi bude líp si tam zajdu. Tak tehule dnesku ZDAR a preji vsem at to nezazijete… Paa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.19 08:46

@Petka07 teda to jsou věci :nevim: já to mam spis opacne, chodím i 3× denně :D
Tak ať je lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.7.19 08:54

@AzJaBuduVelka Já jdu teď v úterý na kontrolu to budu 5+4tt tak ti řeknu jestli bylo něco vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.7.19 08:57

Holky mě už je po ránu blbě jupiiii :dance: u těch nevydařených mi nic nebylo, začínám se potichounku radovat klidně bych i zvracela je to pro mě potvrzení toho, že je vše tak jak má :pankac: Jinak celej den jsem příšerně nafouklá a večer je to nejhorší to vypadám jak v 6.měsíci asi začnu nosit volné oblečení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
12.7.19 09:59

@Kattulinek Ja mivam nevolnosti vecer, mela jsem to tak i minule. Uz jsem si rikala, ze pujdu vybrat do slev nejaky tehu kalhoty. Mam diastazu, tak mi to brisko roste rychleji a pocitam, ze za mesic uz me normalni kalhoty budou nepohodlne. Holt treti dite… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
12.7.19 10:29
@Kattulinek píše:
@AzJaBuduVelka Já jdu teď v úterý na kontrolu to budu 5+4tt tak ti řeknu jestli bylo něco vidět ;)

To budu ráda, myslím že v 6. týdnu už by být mohlo, ale také nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.19 12:12

Holky já zatím měla jen kocovinu, ale dneska sem už letěla na wc. Tak tak a naštěstí to nakonec i vydychala.
Ale už tu raději ližu ta těhotenska lizatka 😃
Jsem 5+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
12.7.19 12:25

@jen_taková_jedna co to je za lizatka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.19 12:33

Ahoj holky. Tak se k vám taky přidám :) Podle PM jsem dnes 5+0 a termín mi vychází na 13.3.2020. Čekám druhý mimčo, doma mám 20 měsíční holčičku.
K doktorce se dostanu až 14.8. (10.tt), teď jedeme na dovolenou, pak má dovolenou ona…tak snad bude vše v pořádku. U prvního těhotenství bych ale tohle čekání nevydržela, teď mě malá zaměstná, že nemám čas přemýšlet nad tím, že by bylo něco špatně :) Žádný příznaky zatím nemám, jen mě někdy lehce pobolívá/píchá v podbřišku. To samý jsem měla i u první.
Jinak samozřejmě všem budoucím maminkám přeju, ať je vše v pořádku a všechny se dočkáme zdravýho miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.19 12:35

@mission84 V lékárně se prodávají zázvorový lízátka- Gravipop na těhotenský nevolnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.7.19 12:38

@jen_taková_jedna Děkuji už je mi jen šofl, jinak dobre - ležím, zítra mi začíná dovolená, toto pekne začíná :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.7.19 12:41

@michaelkamisa Gratulaceeeee :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie