Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
PM jsem měla od 2.6. a předchozí cyklus (první od vysazení antikoncepce) trval 34 dní. Měsíčky jsem tedy podle prvního cyklu měla dostat 6.7. a když jsem si 7.7. dělala test, tak byl negativní. 11.7.byl vidět slabý duch a dneska už jasná čárka. K doktorovi jsem objednaná zítra protože příští týden má dovolenou. Myslíte, že už něco bude vidět? Podle klasických propočtů bych měla být 6tt+1 den.. Ale jsem teda zvědavá vzhledem k tomu, že 7.7. byl test ještě sněhobílý ![]()
@EsterkaJesterka Ahojky,
gratuluji k //. Myslím, že jsi měla posunutou ovulaci, já byla na kontrole když jsem byla 5+2 a byl vidět gestační váček. Tak třeba aspoň to uvidí. ![]()
Ahoj holky, takže dneska prvni utz 6+0 a je tam srdíčko. A o co to je silenejsi, ze tam jsou rovnou dvě
![]()
@jen_taková_jedna píše:
Ahoj holky, takže dneska prvni utz 6+0 a je tam srdíčko. A o co to je silenejsi, ze tam jsou rovnou dvě![]()
No to je teda překvápko
gratulace
@jen_taková_jedna Gratulace veliká
no mě by švihlo čtyři děti, to bych rozdýchávala až do porodu
a ty už máš dítě??
@jen_taková_jedna Tak to je super, že se dlouho snažíte a jsou tam rovnou dvě to musí být radost obrovská ![]()
@Kattulinek no zatím si to nějak nedovedu představit 😂 jedine, co je jistě, ze v březnu asi rodit nebudu ![]()
@jen_taková_jedna píše:
Ahoj holky, takže dneska prvni utz 6+0 a je tam srdíčko. A o co to je silenejsi, ze tam jsou rovnou dvě![]()
Jéé to je pěkný, tak moc gratuluji
![]()