Poradna duly
Jana Čurdová
@jen_taková_jedna je to fakt krasny, mam uplne radost s tebou, zvlast kdyz jste se dlouho snazili
hrozne se tesim az taky uvidim srdicko, minule bylo mimi jen tecicka a i tak jsem z toho byla namekko
jeste 15 dni vydrzet ![]()
Tak dnes jsem 6+0 a začalo mi být pěkně špatně od žaludku. Četla jsem, že jsou na to dobre mandarinky, ale zatím nevím. Nemáte nějaký tip? Jídlo do sebe dostanu, ale špatně je mi pořád. Dělám sice kancelářskou práci, ale nic příjemného. Máte to taky?
Jinak je už založena i uzavřená skupina ![]()
@AzJaBuduVelka zrovna kysely teda nevim, mne doktorka doporucovala cucat neco ledoveho na zklidneni zaludku, to mi celkem zabiralo, ale v praci asi takovou moznost nemas.. Kdyby bylo nejhur, skoc si k doktorce, napise ti Torecan nebo jak se to jmenuje ![]()
Holkyyy já už čekám v čekárně mám úplně staženej žaludek se bojím
snad uslyším jen dobré zprávy…
@Kattulinek
To bude dobré, dej potom vedet
ty nervy znám, ale to už je jen chvilka ![]()
Zmizely mi všechny příznaky těhotenství. Nic mi není. Je mi dobře. Prsa neboli, zaludek, hlava vsechno ok. Citím se skvěle. Začínám mít obavy, že je něco špatně.
@mission84
To jsem si taky před pár dny říkala a teď tohle. Prý se to na pár dnů klidně stát může, nemusí to nic znamenat. Neboj, třeba budeš za chvíli objímat záchodovou mísu ![]()
@Eleonora007
Díky, zkusim místo oběda zmrzlinu
tak strašný to zatím není na nějaký léky.
@AzJaBuduVelka no misu bych už objímat nemusela, ale je to divny. Dokonce sem včera přemýšlela, že si udělám znovu test jako jestli tam ty dvě čárky jsou
Blbost vím ale ta nejistota
@mission84
Taky jsem to zvažovala, ale pak jsem si řekla, že je lepší se nestresovat, stejně ti to nic 100% neřekne. Kdy máš další kontrolu, tusim tento týden?
@AzJaBuduVelka mě je hrozne blbě. Dneska v noci fakt nářez. Dopo bylo lip, ale teď furt přemýšlím, zda to půjde ven nebo ne ![]()
@Eleonora007 no to já byla úplně mimo, ze jsem doktorku skoro ani nedokázala vnímat