Poradna duly
Jana Čurdová
@Eleonora007 no když ono to bylo včera takové rychle, ze jsem byla rada, ze jsem vubec dobehla na wc. A pak to ustalo. Vysloveně se mi zvedl žaludek při představě jednoho jídl, co manžel donesl ![]()
@jen_taková_jedna já jdu na první utz až 22.7,takže si ještě chvilinku počkám. Ale ono už to uteče…
@v-erunk-a píše:
Jsme na vode v Krumlove, takze je to takovy narocny vsem vysvetlivat, proc nepiju
To znám, s tím vysvětlováním nepiti alkoholu je to děsný. A zrovna jak na potvoru to teď vychazi ze je pořád co slavit. Aspoň na to řízení se dá občas vymluvit ![]()
Jinak mě nejvíc trápí nafouklé břicho, je to myslím dost vidět, přítel mi na něj kouká a má nějaké blbe poznamky, asi si myslí, že jsem se za ten týden co to vím stihla vyzrat či co ![]()
@NeHla Já jsem dnes 5+3 a zatím mi vůbec zle neni, ani nějakek velkek hlad, prsa nebolí…jediná změna, že nějak nemám chuť na nic sladkýho a to je u mě fakt divný, jinak sladký miluji a teď ani ma Nutelu nemám chuť ![]()
Ahoj, holky uklidnete mě trosku, dneska jsem začala trochu špinit
hnědá barva… na kontrole jsem ještě nebyla, takže ani nemám tehu potvrzené ale podle testů čárky sílily. podle mých výpočtů bych dnes měla byt 6+0 tt ale to špineni mě znervoznilo.. nechce se mi hned letět na pohotovost když ani nemám tehu potvrzené… moc doufám ze to bude v pořádku.. Mám doma už holčičku a tohle se mi nikdy v tehu nestalo.. na internetu jsem se docetla ze je to 50 na 50 ![]()
Vsude pisou, ze hnede spineni nevadi, pokud nebude krev, pokud to bude trvat dal, osobne bych zajela na pohotovost, ackoliv to take nemam jeste potvrzene, alespon bych konecne videla, na cem jsem 😀
@pike Vítej mezi nás
Já taky čekám třetí mám dva kluky 4 a 1,5 jsem v 6tt pro mě je momentálně nejdůležitější přežít 6 a 7 týden vhledem k předešlým SP
K doktorce jdu teď v úterý snad bude vše v pořádku. Tak to je super budeš mít dva velké pomocníky ![]()
@Hofii Já tě nepotěšim u mě vždycky špinění znamenalo začátek konce ale některé špiní a nic to není, být tebou jdu hned k doktorovi může ti dát Utrogestan nebo Ascorutin. Já osobně bych hned letěla…
@Hofii skoc si k doktorce, at se koukne, aspon budes vedet, na cem ses. Ja jsem v tehu i silne krvacela a dopadlo to dobre, ale taky jsem zazila tu druhou moznost, kdy spineni ohlasovalo konec.. Netrap se a bez! ![]()
@Eleonora007 Za mě Anegelsound ano měla jsem ho v minulém těhu ale prodala jsem ho, znova si ho kupovat nebudu ale bylo to super, srdíčko jsem vždy našla a uklidňovalo mě to, stačil lubrikant, občas jsem musela chvilku hledat ale jde použít až tak od 12 tt ![]()
@Hofii píše:
Ahoj, holky uklidnete mě trosku, dneska jsem začala trochu špinithnědá barva… na kontrole jsem ještě nebyla, takže ani nemám tehu potvrzené ale podle testů čárky sílily. podle mých výpočtů bych dnes měla byt 6+0 tt ale to špineni mě znervoznilo.. nechce se mi hned letět na pohotovost když ani nemám tehu potvrzené… moc doufám ze to bude v pořádku.. Mám doma už holčičku a tohle se mi nikdy v tehu nestalo.. na internetu jsem se docetla ze je to 50 na 50
Ahoj, jak pisou holky, byt tebou jdu k doktorce, za to nic nedas, ale nemusis mit pak vycitky… ale pevne verim, ze to neni nic spatneho, hodne kamaradek to v tehu takto melo… jedna krvacela tak, ze musela nosit tampony.. tlaze zbytecne neplasit, ale nepodcenit ![]()
@lemyk píše:
Hodne jsem o tom premyslela, ale nakonec to nedam. Znam se a urcite bych plasila jak blazen. Radeji to necham tak, ale take me to moc lakalo.
Ja to vidim podobne, co se ma stat se stane… zbytecny nervovani..
@AzJaBuduVelka píše:
To znám, s tím vysvětlováním nepiti alkoholu je to děsný. A zrovna jak na potvoru to teď vychazi ze je pořád co slavit. Aspoň na to řízení se dá občas vymluvitJinak mě nejvíc trápí nafouklé břicho, je to myslím dost vidět, přítel mi na něj kouká a má nějaké blbe poznamky, asi si myslí, že jsem se za ten týden co to vím stihla vyzrat či co
No bylo to strasny
zrovna jeste obdobi grilovacek.. tuhle jsme byli u nasich, tatka slavil svatek a byl dotcenej, ze sem si s nim ani sklinku vina nemohla dat
kdyby tusil… ![]()
@v-erunk-a nas ted taky cekaji nejake oslavy a svatby v srpnu, tak uz jsem premyslela, jak se vykecat z piti ![]()
Holky, nechcete zalozit skupinku treba na fb? Prijde mi to takovy lepsi nez to psani tady
…