Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
13.7.19 08:38

@jen_taková_jedna Já to doháním přes den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.19 08:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
13.7.19 10:05

@pike Ja jdu 26. 7., chtela jsem jit, az bude srdicko, tak uz snad pujde krasne videt. Doktorka mela hodne plno a ja tam mam jit jako “akutni pripad” pred otvirackou, tak snad se mi podari vecpat a neposlou me domu. Pak uz ma dovolenou, nasledne i ja… To bych sla jinak az koncem srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
13.7.19 12:12

@jen_taková_jedna taky mám 6+0 zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.19 13:40

@mission84 super ;) v pondělí jdu na první utz, tak se moc těším. Aspoň budu mít s tebou potom srovnání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.7.19 15:46

@jen_taková_jedna @Petka07 @Loly333333 holky, mne doktorka na nevolnosti doporucila cucat neco ledoveho - vodove nanuky, kostky ledu, apod. A v minulem tehu me to zachranilo, zvracela jsem od rana do vecera a tohle jedine jsem snesla, tak zkuste, ono to ledove tolik nedrazdi zaludek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.7.19 15:57

A ke spani…ja jsem naprosto silene unavena! Rano vstavam kolem 8., pak si jdu lehnout ve 12 na dve hodky, pak znovu kolem 17 tak na hodinku a v 9 vecer mi uz zase vylozene pada hlava vycerpanim :nevim: doufam, ze to brzo prejde, s tim se neda normalne fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.7.19 15:59

Holky, budete si nektera porizovat Angel Sounds? Nebo mate s tim zkusenost? Me to hrozne laka, ale nemuzu se rozhodnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
13.7.19 17:44
@Eleonora007 píše:
Holky, budete si nektera porizovat Angel Sounds? Nebo mate s tim zkusenost? Me to hrozne laka, ale nemuzu se rozhodnout..

Hodne jsem o tom premyslela, ale nakonec to nedam. Znam se a urcite bych plasila jak blazen. Radeji to necham tak, ale take me to moc lakalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.7.19 17:50

@lemyk ja si rikala, ze kdybych se tim mela nervovat, tak ho prinejhorsim zas prodam..ja nevim..sjizdim diskuze pro a proti, ale jsem asi spis nalomena pro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
13.7.19 18:12

Ahoj holky, hlasim se vam z dovce.. ctu, ze mate nevolnosti.. mne se to zatim vcelku vyhyba.. jen rano mam ukrutny hlad a nekdy navecer mi byva spatne, ale da se to prezit… jinak myslim, ze “nejmladsi” tu jsme my- dnes jsem dle posledni MS 4+5. Ve ctvrtek nas ceka dalsi kontrola, uz se nemuzu dockat, at tu bublinku uvidim :srdce: to cekani je silene dlouhy :D uzivejte vikend a budte na sebe opatrne :*

• Citovat
  • Upravit
213
13.7.19 18:14

@v-erunk-a kam jste vyrazili na dovcu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.7.19 18:35

Teda holky, vam je vsem zle? Ja jsem 5+5, krom bolesti prsou mi asi nic moc neni, obcas mam pocit, ze mi navaluje, ale spis si rikam, jestli se moc nepozoruji a zacinam se bat, abych byla ok :) mamka rikala, ze si nepamatuje, zda ji neco bylo, pry mela celkem v pohode tehotenstvi, ale bylo ji 20 a uz je to 30 let, takze si to moc nepamatuje 😀 no snad budu mit to stesti, ze to neprijde nebo az pozdeji ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
13.7.19 18:50
@Eleonora007 píše:
@v-erunk-a kam jste vyrazili na dovcu?

Jsme na vode v Krumlove, takze je to takovy narocny vsem vysvetlivat, proc nepiju :D

• Citovat
  • Upravit
13.7.19 18:50

Mám kamarádky, co mely nevolnosti až třeba 8-9tyden a jen treba 14 dni a naopak některé stále už od začátku až do 4 měsíce :nevim:
Každá to má jinak. Třeba mě je dneska zrovna taky dobře a to to včera vypadalo dost blbě. A ta prsa? No musím uznat, ze pohodlně se mi večer moc v posteli neleží. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí