Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
11.7.19 09:10

@Petka07 ahoj,nafoukla sem byla ze začátku taky. Teď to zmizelo pár dní a místo toho je mi hrozně zle. Mám pemanentni stav kocoviny. Pořád mě bolí hlava, zvracim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.7.19 09:19

@mission84 a v kolikatem jsi týdnu? No doufám, že se mě zvracení vyhne :) drž se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.7.19 09:26

@jen_taková_jedna Tak to moc drzim palce, at je vse v pohode!!! My na prvniho syna cekali pul roku a prislo mi to nekonecny. Bohuzel jsem tolik neznala svoje telo jako ted. Druhy syn byl na prvni dobrou, manzel se smal, ze preze me staci jen hodit trenky. A treti bublinka zrovna tak, i kdyz jsem si rikala, ze jsme se snazili moc brzo pred ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.7.19 09:31
@Kattulinek píše:
@isi19 Já mám taky dva kluky :lol: jak máš staré děti? já 4 a 1,5 tak třeba to teď bude holčička zas by to byla změna :D ikdyz mám pocit, že manžel umi jen kluky :lol:

Je, tak to jsme na tom hodne podobne! Mam 4,5 a 2. Ja bych si holcicku moc prala. Ktera mama dvou kluku by si taky neprala, ze? Snad aspon jedna z babskych rad vysla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
11.7.19 09:37

@Petka07 dneska 5+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.7.19 09:49

@isi19 My jediné co jsme zkusili tak :hug: před ovulací asi dva dny, kluci jsou buď v den ovu nebo po ovu tak třeba to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.7.19 10:08

@Kattulinek Ja manzela svedla v pondeli vecer a ovulaci jsem citila ve ctvrtek. Takze to vyslo asi 3 dny pred. Zkousela jsem jeste i jine alternativni/lesanske metody, ale tema tu nebudu desit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.19 10:25

@isi19 tak to mas moc velké štěstí :wink: ale hold to tak je a jak říkáš - někomu stačí si na nej položit trenky 😃 a rodí jak na běžícím pasu a někdo hold půl života jen čeká a čeká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.7.19 11:21

@Petka07 Ahoj Peto, jsem 5+3, nafoukla se necitim a nahore nemam jeste nic 😀 ale nemuzes se uplne porovnavat, kazdy ocividne reaguje jinak ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
11.7.19 11:56

@NeHla přesně každý je jiný. U prvního syna si pamatuju, jak mě bolely prsa a narostly. Jinak nic. Teď mě prsa skoro neboli, větší taky nejsou, zato sem byla nafoukla (zácpu-mam crohna, takže u mě opravdu divné) A teď to přešlo do nevolnosti. Vše úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.7.19 12:31

@v-erunk-a jak jsi dopadla na kontrole??? Mela jsi dnes, ze?
@Petka07 Peti, ja jsem taky ted takova prifoukla, ale tezko rict z ceho, hodne jsem ted popustila oteze moji „diete“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.7.19 12:32

@isi19 ha ha, lesanske metody by me zrovna zajimaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
11.7.19 12:51
@Eleonora007 píše:
@v-erunk-a jak jsi dopadla na kontrole??? Mela jsi dnes, ze?
@Petka07 Peti, ja jsem taky ted takova prifoukla, ale tezko rict z ceho, hodne jsem ted popustila oteze moji „diete“ :mrgreen:

Ahojky, dneska na kontrole super, 4+3, hcg v pondeli 8.7. bylo 177, dneska 11.7. 613, a na utz byl videt dutinka v deloze, takze to neni mimodelozni :palec: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
283
11.7.19 13:03

@v-erunk-a Tak to je parada. No ja jdu až 22. 7. a jsem teda napjata jak kšandy na gaťach dědy. :D Doufám, že tam konečně něco uvidím :). Ještě jdu dnes ke kámošce měřit tlak a cukr, protože se pořád motám a mám povit, že sebou seknu zacání mě vždy kus žvance nebo něco sladkého :). Jedu v sobotu na dovču tak ci být v pohodě a užít si to než se od DR dozvím verdikt kde se to moje mimčo nachází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.7.19 13:04

@Eleonora007 hahaha no co si budem ja už taky pustila zpet do sveho života sladké a bílé pečivo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí