Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
7.7.19 20:43

@Macik555 ahoj, vitej :kytka: hned zitra to asi nema cenu, kdybys aspon tyden, dva vydrzela, bylo by videt vic, ale ono se to lip rika nez udela :-D vsak tam zkus rano zavolat a oni ti reknou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
7.7.19 20:44
@Eleonora007 píše:
Muj tehotensky :srdce:

Koukam že máš asi i vidět tam uhnizdeni jestli se nepletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.7.19 20:48

@Mysiceles no vis co, ten 25 den jsem to uz uzavrela s tim, ze klesla a prijde MS a odpo jsem byla na prvni konzultaci u jineho Dr. skrz dlouhe neuspesne snazeni a on mi delal ultrazvuk a furt to tak komentoval, ze zvetsena deloha a vysoka sliznice a jestli nejsem tehotna at se objednam na dalsi odbery a tak. Tak mi to nedalo a bezela jsem si koupit test a rano krasne dve carky :P tak se pak smal kdyz ksem volala, ze psychika je potvora, ze takhle konci velke procento zen, ktere k nemu prijdou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.7.19 20:49

@Mysiceles jj, je videt ten 6.den po ovulaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.7.19 10:03

To je super, uz je nas tu celkem dost! Jinak ja uz premyslim, jake by to mohlo byt znameni :)… beran, ryby? A cinsky kalendar rika, ze to bude rok krysy :). Myslela jsem, ze se nam zadari prase (letosni rok), ale krysa je take zajimava. Co vy? Date na znameni? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.7.19 10:13

@lemyk moc ne :-) nase by byla velice pravdepodobne hodna, klidna a ticha rybicka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: me spis ted vrta hlavou kdy to oznamit rodine a v praci a tak… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.7.19 11:06
@Eleonora007 píše:
@lemyk moc ne :-) nase by byla velice pravdepodobne hodna, klidna a ticha rybicka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: me spis ted vrta hlavou kdy to oznamit rodine a v praci a tak… :srdce:

Mas pravdu, to mi taky vrta hlavou:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.7.19 12:20

Holky, ja nevim jak vy, ale ja mam porad v sobe takovy zvlastni pocit radosti smichany se strachem a takovym az tisnivym ocekavanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.7.19 12:32

@lemyk ja taky, mam strasnou radost, ale i hrozny strach, v podstate celodenne kolisam mezi jednim a druhym extremem, ikdyz k tomu druhemu nemam absolutne zadny duvod 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.7.19 13:26
@lemyk píše:
Holky, ja nevim jak vy, ale ja mam porad v sobe takovy zvlastni pocit radosti smichany se strachem a takovym az tisnivym ocekavanim.

To druhé mám taky 😐 kvůli tomu problémů co vznikl v předchozím těhotenství a taky se bojím že mi rodina vynada když s tím prvním byl problém s tím mým stavem jenže oni nějak nepochopili že za to nemůžu 😐 jediný kdo to zatím ví je přítel a kamarádka. MUDr nebere tel zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.7.19 13:43
@Eleonora007 píše:
@Mysiceles no vis co, ten 25 den jsem to uz uzavrela s tim, ze klesla a prijde MS a odpo jsem byla na prvni konzultaci u jineho Dr. skrz dlouhe neuspesne snazeni a on mi delal ultrazvuk a furt to tak komentoval, ze zvetsena deloha a vysoka sliznice a jestli nejsem tehotna at se objednam na dalsi odbery a tak. Tak mi to nedalo a bezela jsem si koupit test a rano krasne dve carky :P tak se pak smal kdyz ksem volala, ze psychika je potvora, ze takhle konci velke procento zen, ktere k nemu prijdou :-D

No to asi jo :) no ja to používala naopak jako antikoncepci a zjistila že se fakt dá krasnr na den ta ovulace vysledovat, bylo to super. A nedávno jsem měřit přestala (mela jsem císaře) ne že bych vyloženě chtěla otěhotnět to ne spíš jsem chtela ještě počkat a tak, trochu se zregenerovat, ale zase jsem to brala že když se náhodou stane (nedávala jsem tomu moc statistické šance hehe) tak už by to neměl být z hlediska předchozího císaře problém. No a ono se stalo no. Ovulaci jsem musela mít tím pádem někdy mezi 10-13 DC, 16-19 května. Takže bych ke dnešku mohla být 21 dní těhotná, začátek poslední MS 7.6. Takže dnes 4+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.7.19 14:25

@Mysiceles mozna maji u dr. dovolenou :-) ja merim dlouho, tak 9, 10 let (s prestavkama, kdy se mi proste nechtelo) urcite a nedam na to dopustit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.7.19 17:06

Tak nevim, nevim, jestli jsem to nezakrikla :mrgreen: dnes se mi od rana mota hlava a je mi lehce soufl :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
8.7.19 18:15

Já to taky nejspíš zakrikla. Hlava mě bolí, lehce motá, prsa (ale u syna bolely vic),jsem nafoukla, žravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
8.7.19 18:40

Tak holky testovací čára byla vidět hned a dřív než ta kontrolní jasné těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí