Poradna duly
Jana Čurdová
@Macik555 ahoj, vitej
hned zitra to asi nema cenu, kdybys aspon tyden, dva vydrzela, bylo by videt vic, ale ono se to lip rika nez udela
vsak tam zkus rano zavolat a oni ti reknou ![]()
@Eleonora007 píše:
Muj tehotensky
Koukam že máš asi i vidět tam uhnizdeni jestli se nepletu?
@Mysiceles no vis co, ten 25 den jsem to uz uzavrela s tim, ze klesla a prijde MS a odpo jsem byla na prvni konzultaci u jineho Dr. skrz dlouhe neuspesne snazeni a on mi delal ultrazvuk a furt to tak komentoval, ze zvetsena deloha a vysoka sliznice a jestli nejsem tehotna at se objednam na dalsi odbery a tak. Tak mi to nedalo a bezela jsem si koupit test a rano krasne dve carky
tak se pak smal kdyz ksem volala, ze psychika je potvora, ze takhle konci velke procento zen, ktere k nemu prijdou ![]()
To je super, uz je nas tu celkem dost! Jinak ja uz premyslim, jake by to mohlo byt znameni
… beran, ryby? A cinsky kalendar rika, ze to bude rok krysy
. Myslela jsem, ze se nam zadari prase (letosni rok), ale krysa je take zajimava. Co vy? Date na znameni?
![]()
@lemyk moc ne
nase by byla velice pravdepodobne hodna, klidna a ticha rybicka
me spis ted vrta hlavou kdy to oznamit rodine a v praci a tak… ![]()
@Eleonora007 píše:
@lemyk moc nenase by byla velice pravdepodobne hodna, klidna a ticha rybicka
![]()
![]()
me spis ted vrta hlavou kdy to oznamit rodine a v praci a tak…
Mas pravdu, to mi taky vrta hlavou:).
Holky, ja nevim jak vy, ale ja mam porad v sobe takovy zvlastni pocit radosti smichany se strachem a takovym az tisnivym ocekavanim.
@lemyk ja taky, mam strasnou radost, ale i hrozny strach, v podstate celodenne kolisam mezi jednim a druhym extremem, ikdyz k tomu druhemu nemam absolutne zadny duvod ![]()
@lemyk píše:
Holky, ja nevim jak vy, ale ja mam porad v sobe takovy zvlastni pocit radosti smichany se strachem a takovym az tisnivym ocekavanim.
To druhé mám taky 😐 kvůli tomu problémů co vznikl v předchozím těhotenství a taky se bojím že mi rodina vynada když s tím prvním byl problém s tím mým stavem jenže oni nějak nepochopili že za to nemůžu 😐 jediný kdo to zatím ví je přítel a kamarádka. MUDr nebere tel zatím
@Eleonora007 píše:
@Mysiceles no vis co, ten 25 den jsem to uz uzavrela s tim, ze klesla a prijde MS a odpo jsem byla na prvni konzultaci u jineho Dr. skrz dlouhe neuspesne snazeni a on mi delal ultrazvuk a furt to tak komentoval, ze zvetsena deloha a vysoka sliznice a jestli nejsem tehotna at se objednam na dalsi odbery a tak. Tak mi to nedalo a bezela jsem si koupit test a rano krasne dve carkytak se pak smal kdyz ksem volala, ze psychika je potvora, ze takhle konci velke procento zen, ktere k nemu prijdou
No to asi jo
no ja to používala naopak jako antikoncepci a zjistila že se fakt dá krasnr na den ta ovulace vysledovat, bylo to super. A nedávno jsem měřit přestala (mela jsem císaře) ne že bych vyloženě chtěla otěhotnět to ne spíš jsem chtela ještě počkat a tak, trochu se zregenerovat, ale zase jsem to brala že když se náhodou stane (nedávala jsem tomu moc statistické šance hehe) tak už by to neměl být z hlediska předchozího císaře problém. No a ono se stalo no. Ovulaci jsem musela mít tím pádem někdy mezi 10-13 DC, 16-19 května. Takže bych ke dnešku mohla být 21 dní těhotná, začátek poslední MS 7.6. Takže dnes 4+3
@Mysiceles mozna maji u dr. dovolenou
ja merim dlouho, tak 9, 10 let (s prestavkama, kdy se mi proste nechtelo) urcite a nedam na to dopustit ![]()
Tak nevim, nevim, jestli jsem to nezakrikla
dnes se mi od rana mota hlava a je mi lehce soufl ![]()
Já to taky nejspíš zakrikla. Hlava mě bolí, lehce motá, prsa (ale u syna bolely vic),jsem nafoukla, žravá
Tak holky testovací čára byla vidět hned a dřív než ta kontrolní jasné těhotenství ![]()