Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, s dovolením se k vám přidám, dnes jsem 5+1, 17.6 jsem byla na IUI, pozitivní test jsem měla už 10 Dpo, kontrolu mám 19.7. a ten čas se táhne jako smrad, teď žiju asi v obavách, že se to podělá nebo že na UTZ neuvidí to, co by vidět měla, ale to je asi normální. Každopádne mě zatím jen bolí prsa, ale není to nic, co by se nedalo přežít a občas bolí podbřišek, ale teď už mi připadá klidnější, ospalá jsem vždy v práci a potom doma mě to přejde, udělal se mi asi po 6 letech opar na puse a co jsem se dočetla, stává se to často díky snížení imunity. Jinak na dítě čekáme 2,5 roku, před rokem a pul jsem otěhotněla, ale asi v 6tt to odešlo, měla jsem i hcg nízké, takže to neprosperovalo od začátku. Letos v březnu jsme šla na laparku, kde mi vzali vejcovod, kde jsem měla zánět, který dost možná bránil početí nebo zdravému uhnízdění - sactosalpinx, takže ted bych měla být šťastná, to jsem, ale mám strach, tak jsem se vám chtěla představit a ráda tu s vámi budu sdílet těhotenské problémy.
Ahoj, pridam se k vam do skupinky. Dnes jsem dva dny pred MS otestovala a jsou tam //!!!
@isi19 moc gratuluji!! V kolikatym tt jsi a kdy se chystas na kontrolu? ![]()
@NeHla Ahoj, moc gratuluji
tentokrat uz bude urcite vse v poradku. Taky mi vzali jeden vejcovod, ale hned nasledujici mesic se zadarilo na druhe strane a verim, ze tentokrat to uz urcite klapne ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Pokud by to klaplo, budu mít termín taky březen 2020, dnes je to přesně 2 týdny od ovulace a styku, foto testu přidávám, je tam slabá čárka, tak mám strach. Je mi 40 a máme holčičku, která vyšla po 5.transferu ivf, šanci na přirozené početí mi nedávali, tohle by bylo přirozeně…
@isi19 tobě taky gratuluju, je hezke, jak nas zacina pribyvat ![]()
@Eleonora007 díky, i já jí vidím, jen už je 3.den slabá, měla by sílit
@PH36 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Pokud by to klaplo, budu mít termín taky březen 2020, dnes je to přesně 2 týdny od ovulace a styku, foto testu přidávám, je tam slabá čárka, tak mám strach. Je mi 40 a máme holčičku, která vyšla po 5.transferu ivf, šanci na přirozené početí mi nedávali, tohle by bylo přirozeně…
Jeee to je pekny, tak moc drzim pesti, at to dobre dopadne ![]()
@Eleonora007 píše:
@Macik555 ahoj, vitejhned zitra to asi nema cenu, kdybys aspon tyden, dva vydrzela, bylo by videt vic, ale ono se to lip rika nez udela
vsak tam zkus rano zavolat a oni ti reknou
Ahojky, tak jdu zitra.. dnes jsem si udelala jeste test.. a asi uz se budu radovat..