Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
905
5.7.19 22:19

@Lucie343 no vidíš to mas pravdu. A proč tak pozdě? U sebe vím. Jedeme na dovolenou a před by to bylo moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.7.19 22:27

Holky, ja bych taky tak brzo nesla, ale byla jsem objednana na prevenci, tak to vzala pri jednom i s potvrzenim tehotenstvi :-) na dalsi jdu az 31.7., to budu v 9tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.7.19 22:42

@Eleonora007 tak to ti to vyšlo pěkně. Já budu tedy jen doufat, že vše bude v pořádku. Nezbývá než čekat a to se ještě nečekáme…Už máš doma nějaké dítko nebo 1. těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.7.19 22:46

@mission84 jako dava to smysl, alespon uz bude i srdicko a nemusime pak delat dalsi kontroly, ikdyz me by to nevadilo, ja bych klidne chodila kazdy tyden :D Tenhle datum mam domluveny s Carem, takze ted jsem psala moji gyndarce, zda by me nevzala driv, mam strach, posledni tehotenstvi skoncilo v 5+3 ZP. Takze nechci cekat tak dlouho, kdyby nahodou. :roll: @Eleonora007 to ti to teda krasne vyslo :srdce: ale stejne, co koukam do jinych skupinek tady, tak maji holky hodne kontroly mnohem drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.7.19 22:56

@mission84 uz mam :) a ty?
@Lucie343 ja se minule objednala az na 9tt, jenze jsem na konci 6tt zacala krvacet a pak uz si sla jen pro kontrolu, ze je vsechno pryc.. Takze te chapu, ale ono to stejnak bohuzel nijak neovlivnime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.7.19 23:05

@Eleonora007 neovlivnime, ale predstava, ze v sobe zase nosim mrtve embryo me desi…( minule to bylo vice jak mesic :roll: ) ted bych ho prinejhorsim mela v sobe,, jen 14 dni,, cca. Ale stejne, chci moje miminko videt zdrave se srdickem proste driv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.7.19 23:05

@Eleonora007 jo mám 3letyho kluka. Vlastně už sem planovala, že se v září vrátím do práce a ono tohle. O prcka jsme se snažili přes půl roku a nešlo nam to, tak jsem to trochu vzdala a začala se věnovat víc návratu do práce a teď tohle. Zase vše jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
5.7.19 23:07

@Lucie343 já tě úplně chápu, hlavně po takové zkusenosti. Nebýt dovolené, taky bych to chtěla vědět driv. Budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
6.7.19 13:24

Ja tomu zas nemuzu porad uverit. Snazili jsme se rok. Vyslovene se zadarilo do roka a do dne:). Prestavka mezi detmi bude devet let. Na kontrolu se objednam az po dovce, na kterou se kazdy rok desne tesim! Ta prace me taky trapi. Premyslim, zda v zari nastoupim. Delam ve skolstvi a nevim si s tim vubec rady…achjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.7.19 17:34

@Lucie343 ja te chapu, taky jsem byla rada, ze jsem ted sla brzo :-)
@mission84 hahaha, ono to tak byva, ze sotva si neco naplanujes, tak to zrovna klapne a muzes planovat odznova :mrgreen:
@lemyk ja bych se doma asi ukousala nudou takovou dobu, co presne delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.7.19 17:38

Mate uz nejake priznaky? Mne je ted tak dobre az me to znervoznuje! Bolely me prsa, uz skoro ne, byla jsem unavena, to je ted taky lepsi, porad cekam, kdy to prijde :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
6.7.19 17:58

Taky se citim dobre :), uplne super. Jen podbrisek citim, ale jen lehce. Jooo a zacala jsem pit vodu obohacenou na horcik a vapnik, protoze vecer citim krece v lytkach. Jinak ja prave ucim. Manzel bude trvat na tom, abych toho nechala hned, ale ja budu vahat…nooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.7.19 17:59

@Eleonora007 taky jsem nad těmi příznaky přemýšlela. U prvního mě že začátku bolely prsa, teď nic. Kromě toho, že víc jim nic nepozoruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.7.19 18:03

Já už jsem doma skoro 4roky. Musela jsem na začátku prvniho těhotenství na rizikové. Bylo to dlouhé čekání na porod.Ted mě nejspíš rizikové taky čeká, ale přemýšlím jak to udělat. Změna by mi taky nevadila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.7.19 18:04

@lemyk ja zas zacala pit Betavital kvuli zelezu, trpim na chudokrevnost, tak preventivne :mrgreen: ucis na ZS? Ja v MS a koncit bych chtela az po vanocich pokud bude bse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí