Poradna duly
Jana Čurdová
No vypadá to tak. Uvidíme. Premyslela sem, že bych na chvilku šla do práce. Maji teď problém s lidmi, tak by se jim pomoc asi hodila a mě by to taky bodlo. Za ty roky tam platy citelně vzrostly, tak bych měla lepší průměr na mateřskou.
@Eleonora007 Me boli prsa a jsem taky unavena.. jakoze mega unavena, spala bych klidne cely den
a jsem silene nafoukla, bricho jak v patym mesici ![]()
Ahoj holky tak já se přidávám. Cyklus mám obvykle 26 dní a dneska je 30 den cyklu a stále nic… Ještě jsem tak dlouhou periodu neměla.. A určité věci nasvědčují, bazální teplota stále vysoká.. Zítra volám doktorce. Mám ještě jednoho prcka, 20 mesicu, a když jsem ho čekala, trpěla jsem na pánicke ataky tak doufám že to kdxzzak zvládnu!
![]()
@luc píše:
@Mysiceles a test?
Ještě jsem si nedělala. Měřím si teplotu tak by to ani nemělo být potřeba. Navíc mě ještě včera večer tak hodně palilo břicho že jsem si říkala že to dostat musím (mám to před MS)
@Mysiceles no, ja bych si teda nejdriv udelala test, nez bych volala doktorce. Takhle male opozdeni Ms stejnak nebude resit, mohla si tedy mit jen ovulaci o par dni dele. ![]()
@Lucie343 píše:
@Mysiceles no, ja bych si teda nejdriv udelala test, nez bych volala doktorce. Takhle male opozdeni Ms stejnak nebude resit, mohla si tedy mit jen ovulaci o par dni dele.
No je fakt že asi určitě to chce ještě pár dní počkat, jak naschval Teda jsem si nezměrila tenhle měsíc ovulaci jinak bCh to věděla defakto na tutovku. No tak ale zítra tam zavolám však mě stejně objedná až na později to už to bude víceméně jasné
@Eleonora007 píše:
@Mysiceles taky merim, ale ja bych nevydrzela netestovat![]()
![]()
Jako taky mám nutkání ale coby měřiče teplot mě drží zpátky pýcha že přece nebudu platit za test
no jsem zvědavá jak to dopadne. Ale dnes už pálení žáhy ![]()
@Mysiceles ha, ha, ha, to ja se nerozpakuju si delat dalsi a dalsi, ikdyz uz je jasno a merim uz roky
fakt zavidim tak pevnou vuli!
Ahojky holky, tak i já se k vám přidám… mě se objevily 2 čárky 4 dny před MS, 2 dny před MS zesílila, a včera jsem to měla dostat a tak jsem si udělala test znovu a krásné dvě čárky, nějak tomu stále nemůžu uvěřit, jako že je to fakt ono? jako že by jsme měli takové štěstí a podařilo se nám…a jinak jsem se dnes koukala a měli bych začínat 5 tt, a termín někdy v březnu…
a mám tedy dnes 2 den zpoždění a nevím jestli jít k doktorce hned zítra či počkat? ![]()
Jinak všem gratuluji a držím pěstičky ať to spolu dotáhnem do úplného štastného konce.. ![]()
@Eleonora007 píše:
@Mysiceles ukaz graf, poslu svuj pro porovnani
Ty jo pěkný no takhle graf nemám
používám Teda womanlog pro záznamy (ani nevím jestli bych s tim Umela export) já jsem se měřením teploty chránila a svého času měřila denně. Jenže právě už jsem se na to vybodla ale samozřejmě už znám své teploty v různých fázích a tak a teď jsem se začala měřit až když vynechala. Nevím tedy kdy proběhla ovulace. Ale teplotu zatím nemám nijak markantně zvýšenou jen poovulacni hodnoty ale drží se zatím.