Termín porodu březen 2020

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.7.19 22:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
9.7.19 22:10
@Macik555 píše:
Ahojky, tak jdu zitra.. dnes jsem si udelala jeste test.. a asi uz se budu radovat..

Krasnej :potlesk: kolikaty tt jsi?

• Citovat
  • Upravit
535
9.7.19 22:26
@v-erunk-a píše:
@isi19 moc gratuluji!! V kolikatym tt jsi a kdy se chystas na kontrolu? :)

Diky za gratulaci. Jsem “teprve” 3+5, 12 dnu po ovulaci. Mivam pravidelne cykly 28/29 dnu. Tak snad se neraduji predcasne, ale carky tam jsou. Na kontrolu se chci objednat, az by melo byt videt srdicko. To je tak 6. tyden, co? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
9.7.19 22:29

Ahoj holky, jsem rada, že jsme vás našla :) (hledala jsem ve skupinách a nic). Já našla čárky dnes, ráno si udělám pro jistotu ještě další test. Měla bych být 5+0 :-). Všem gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.7.19 07:48

Objednat mě chtěli až +- 3 týdny po vynechání, což je spíš konec 7tt/začátek 8tt, to už by mělo být vidět srdíčko, do té doby spíš zbytečné, ale taky mi to připadá dlouho :-D Jinak včera jsem byla s kamarádkou na procházce a na večeři po práci, přijela jsem domu a myslela jsem, že se složím únavou, úplně jsem se třásla, tak jsem musela jít hned spát, takové vyčerpání jsem cítila snad poprvé v životě no a dneska? jsem jak přejetá, takže asi těhotenská únavo vítej :roll: Z oparu na puse mě bolí celá tvář, zuby i oko, takže taky pecka :D Jinak všem nově zjištěným budoucím maminkám také gratuluji, ať nám to tam vydrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.19 10:13

Teď si tady čtu, ze děťátku začíná tlouct srdíčko už 35 den těhotenství. Cca 21 dni od početí
Hodne dobre utz by to mohlo vidět, ale těžko říct :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.7.19 10:39

Díky za pozvani @Eleonora007 :)
Holky máte některá zkušenost s pícháním u praveho vaječníku? Týden mě bolelo břicho. To ustalo, ale ted mam takové popichavani… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.19 11:09

@Petka07 já trochu ano, ale nikdy sem nedokázala říct, zda to je fakt vajecnik, protože někdy to šlo spis na stres břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
10.7.19 13:46

@jen_taková_jedna Tak jsem objednana. Sestricka mi rekla, ze srdicko je videt az cca od 6.tt, termin utz mi teda napocitala na 26.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.7.19 15:42

Ahoj holky, tak se taky jdu s dovolením přidat. V neděli jsem našla na testu dvě čárky, včera jsem zkoušela i clear blue. Podle ms mi vychází termín na 12.3., k dr se chci teprve objednat. V sobotu jedeme na dovču, tak se k dr dostanu až koncem měsíce, to bych měla být cca 7-8 tt. Jinak mi před rokem našli na děloze myomy, tak mě asi čeká rizikové těhotenství, tak snad bude všechno ok :-) Jinak už máme doma pětiletou dcerku :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.7.19 16:43

@jen_taková_jedna no ano takove spis pichani v boku a ted mam. Pocit jako by me boleli oba vajevniky. Jak kdybyvh je posilovala. Jsou takove natahane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
10.7.19 18:46

Ahoj holky, rada bych se k vám přidala 😊 podle poslední ms a data soulože bych měla být dnes 5+3 tt :dance: termín cca 8.3. K doktorce se chystám objednat příští týden teď má dovolenou a doufám ze bude vše v pořádku. Testy pěkně sílí.. doma mám už tříletou holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.19 20:35
@isi19 píše:
@jen_taková_jedna Tak jsem objednana. Sestricka mi rekla, ze srdicko je videt az cca od 6.tt, termin utz mi teda napocitala na 26.7.

Tak to budeš ještě chvíli čekat. Je to zdlouhavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.19 20:36

@Petka07 tak to tedy nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.19 20:37

@Hofii to mas stejný termín jako já asi :wink:
Držím palce