Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
11.7.19 13:05

@NeHla Jasně každá jsme jiná :) Jsou to zkrátka nové poznatky a zážitky s vlastním tělem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
11.7.19 13:28
@Petka07 píše:
@v-erunk-a Tak to je parada. No ja jdu až 22. 7. a jsem teda napjata jak kšandy na gaťach dědy. :D Doufám, že tam konečně něco uvidím :). Ještě jdu dnes ke kámošce měřit tlak a cukr, protože se pořád motám a mám povit, že sebou seknu zacání mě vždy kus žvance nebo něco sladkého :). Jedu v sobotu na dovču tak ci být v pohodě a užít si to než se od DR dozvím verdikt kde se to moje mimčo nachází…

My jedeme prave na dovcu dneska, tak sem rada, ze sem slysela pozitivni zpravy a muzu odjet “s klidnym srdcem”, podruhy se mi ulevi, az uslysim bit srdicko :) jooo 22.7. uz uvidis neco na 1000%, dneska mi rikala, ze na utz vidi od hcg 700, od 1000 uz spolehlive.. ja mela 613 a taky videla :)

• Citovat
  • Upravit
283
11.7.19 13:56

@v-erunk-a Já měla 3.7… 598 HCG a nebylo vidět ani ń, ale teď už by to mělo být mnohem vyšší a za týden to ještě poskočí, takže já doufám, že tam prcek bude pěkně uhnizdenej :), pan doktor říká, že to prostě vypda jako ranné těhu a na mimodelozní se to netvari. Tak doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.7.19 14:00

@v-erunk-a jeeee, gratuluju, krasny pocit, ze? :srdce: kdy mas dalsi?
@Petka07 taky mam chvilema peknyho motaka, ale uplne na omdleni mi nastesti neni, to uz na sobe po bohatych zkusenostech poznam :roll: presne tak- cukr, lepek, mliko a pak se divim, ze su jak balon, je na case si zase pritahnout oteze, mimousovi to urcite taky vic prospeje nez tohle :mrgreen: nastesti zatim nemam zadny extra chute, tak to nebude tak tezky, akorat kafe jsem prestala pit, nejak mi ted smrdi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.7.19 14:02

@Petka07 jdes jeste na hcg nebo uz jen cekas? Mne se to straaasne vlece kazdej den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
11.7.19 14:33

Holky já vám závidím. Už bych taky chtěla něco vidět a vědět. Zatím jen čekám. Kontrola až 22.7 to snad nikdy nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.7.19 14:45

Kdy na první kontrolu

Holky jsem na vážkách, jsem objednaná na 18.7. to budu 6+2, což mi přijde že by mohlo být už něco vidět. Ale nevím, jestli to vydržím a nemám zajít už zítra (jindy není termín). Mám strach, měla jsem mírne příznaky 2 dny a teď si pripadam podezřele normálně :-( vím že se stejně nic neovlivní, ale čekání je příšerný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
11.7.19 14:48

@AzJaBuduVelka já bych zašla. Měli jsme teď být na dovolené, proto jdu až 22.,ale taky přemýšlím že se tam zkusím vtlacit dřív, když jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.7.19 14:52

@Eleonora007 Tak mě zatím nesmrdí vubec nic :D, ale chute taky nikterak nema. Naopak jsem asi 3 dny mela nechutenstvi a nechtela jsem moc jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.7.19 14:52

@Eleonora007 jen čekám, ted má muj DR dovolenou a od soboty já, takže nemám ani na výběr, jen čekat na další kontrolu. je to peklo nevedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.7.19 14:53

@mission84 Přesně jak já. 22. 7. ordinuje dr od 12:30 hned me tam má nastartovanou :D. a to mám to pondeli v 9 rano zubaře a odpoledne očaře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
11.7.19 14:58

@Petka07 no vidíš já tam mám být ve 13h, ale kdo to má vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.7.19 15:36
@mission84 píše:
@AzJaBuduVelka já bych zašla. Měli jsme teď být na dovolené, proto jdu až 22.,ale taky přemýšlím že se tam zkusím vtlacit dřív, když jsem doma.

Díky, my jsme myslím pár dnů od sebe ;-). Já se bojím, že 5+3 nic nebude ještě vidět a budu potom muset čekat až po dovolené za 2 tydny, tak radši vydržím do příštího čtvrtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
11.7.19 15:56
@Eleonora007 píše:
@v-erunk-a jeeee, gratuluju, krasny pocit, ze? :srdce: kdy mas dalsi?
@Petka07 taky mam chvilema peknyho motaka, ale uplne na omdleni mi nastesti neni, to uz na sobe po bohatych zkusenostech poznam :roll: presne tak- cukr, lepek, mliko a pak se divim, ze su jak balon, je na case si zase pritahnout oteze, mimousovi to urcite taky vic prospeje nez tohle :mrgreen: nastesti zatim nemam zadny extra chute, tak to nebude tak tezky, akorat kafe jsem prestala pit, nejak mi ted smrdi :jazyk:

Me to kafe ted taky nedela dobre. Mela jsem na nej chut, zkusila jsem jej a dvakrat se mi po nem udelalo opravdu zle. Dneska jsem aji vycistila kavovar, nejakou dobu bude zrejme mimo provoz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
11.7.19 17:25
@AzJaBuduVelka píše:
Holky jsem na vážkách, jsem objednaná na 18.7. to budu 6+2, což mi přijde že by mohlo být už něco vidět. Ale nevím, jestli to vydržím a nemám zajít už zítra (jindy není termín). Mám strach, měla jsem mírne příznaky 2 dny a teď si pripadam podezřele normálně :-( vím že se stejně nic neovlivní, ale čekání je příšerný.

Ja to mam snad uplne stejne. 19.7.kontrola, ale citim se bezpriznakove. Trochu prsa, ale jinak…dnes ani ten podbrisek necitim. Nic mi nesmrdi, dobry. Tak jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí