Poradna duly
Jana Čurdová
@jen_taková_jedna píše:
Ahoj holky, takže dneska prvni utz 6+0 a je tam srdíčko. A o co to je silenejsi, ze tam jsou rovnou dvě![]()
Jé! Moc gratuluji! Zrovna dneska jsem rikala manzelovi, co kdyz tam budou dve? Vzhledem k tomu, ze dva raubire uz mam, mi predstava prijde trochu silena. Drzim pesti a preji hodne zdravicka!!!
@isi19 moc dekuju. Teď už se budu jen modlit, abychom to zvládli ![]()
@jen_taková_jedna hrozne moc gratuluji ❤️️ Ackolic ze dvou najednou by mi asi
siblo
@Hofii píše:
@Eleonora007 Ano, jdu tam odpoledne ať na mě mrkne, tak budu vědět na čem jsem.. vlozku jsem měla ráno suchou jen když jsem se utrela papírem tak tam byla krev.. dnes už spinim spis do červenaUž to chci mít za sebou ať vím na čem jsem takhle jsem fakt nervózní
Ahoj, jak jsi dopadla, myslim na tebe ![]()
Ahoj holky, jste moc hodné ze na mě myslíte.. dopadla jsem, no vlastně ani nevím jak to úplně nazvat
… doktorka dnes na ultrazvuku nic neviděla, jen řekla ze sliznice je hodně vysoko a ze muže byt ještě brzo a poslala mě domu ať přijdu za týden.. nevzala mi ani krev na hcg.. budu teď týden v šílených stresech co se vlastně děje.. do toho mě kamarádka vyděsila mimodeloznim takže super 😔 měla bych být 6+1 ale asi to neodpovídá.. mám cyklus dost nepravidelný a dlouhý někdy i 37 dní.. zaznamenávám si i souloze a podle te úplně poslední bych mohla být i 5+1 tt ale méně už určitě ne pak už ke styku nedošlo…
@Hofii píše:
Ahoj holky, jste moc hodné ze na mě myslíte.. dopadla jsem, no vlastně ani nevím jak to úplně nazvat… doktorka dnes na ultrazvuku nic neviděla, jen řekla ze sliznice je hodně vysoko a ze muže byt ještě brzo a poslala mě domu ať přijdu za týden.. nevzala mi ani krev na hcg.. budu teď týden v šílených stresech co se vlastně děje.. do toho mě kamarádka vyděsila mimodeloznim takže super 😔 měla bych být 6+1 ale asi to neodpovídá.. mám cyklus dost nepravidelný a dlouhý někdy i 37 dní.. zaznamenávám si i souloze a podle te úplně poslední bych mohla být i 5+1 tt ale méně už určitě ne pak už ke styku nedošlo…
Zajdi si jako samoplatce na krev a obden znova, to hodne napovi. U me pri tom mimodeloznim hcg pooooooomalicku klesalo, bolelo me bricho, ale na utz mi rekla, ze sliznice je uplne nizka… jako nechapu, ze ti nevzala krev? Jinak nevim, jak dobry utz tva doktorka ma, ale ja byla min tyden na te kontrole a ve 4+3 (vim to presne, mela jsem injekci ovitrelle, takze to bylo cele planovane na den) uz doktorka videla v deloze dutinku… neudelala ti utz vejcovodu?
Kazdopadne bud v klidu, mozna bych si zasla jeste nekam… ja taky sla ke druhe doktorce..
@v-erunk-a taky mě napadlo ze si zajdu na krev jako samoplátce.. dělala mi vnitřní ultrazvuk víc ti asi neřeknu protože se v tom nevyznám a myslím si ze to bude asi starý má ho tam léta a kvalita nic moc už u prvního těhu… nevím kam bych mohla jinam jít aby na mě nekoukali jak na vola ze jsem byla u své doktorky a co jako chci u nich nebo myslis ze mám zajít do nemocnice na vyšetření?
@Hofii Já bych spíš zašla na to hcg, pokud je to mladší než podle MS tak asi ani v nemocnici nic neuvidí, asi nezbývá než ten týden vydržet. Můj doktor taky minule nevzal krev a objednal mě za 2 týdny, protože jsem přišla moc brzo.
Ahoj ženy, přidávám se k vám, dle poslední MS jsem dnes 4+5, TP vychází na 18.3. (ale vzhledem k CS to bude určitě dříve), doma už jedna dvouletá slečna je
. Na kontrolu jsem se objednala až na 25. 7., aby bylo už jasno.
@Hofii Divné, že ti nevzala alespoň krev…
a testy jsi teď někdy zkoušela?
@jen_taková_jedna jeee, ted docitam, ze dvojcatka!!! Moc gratuluju! Asi to byl trochu sok, ze? ![]()
@Eleonora007 byl to hodne šok.
četla jsem, ze dvojitá radost, ale i dvojité příznaky. Mohu potvrdit. Dneska v noci mi bylo hoooodne blbě
![]()
@Hofii držím palce. Určitě to bude dobrý. Možná bylo fakt jen brzo
já jsem taky na začátku spinila a doktorka říkala, ze je vše úplně OK