Poradna duly
Jana Čurdová
@v-erunk-a @AzJaBuduVelka @pantomima @jen_taková_jedna dekuju ![]()
no, nejdriv spineni, ale kontroly byly ok, srdicko bilo, plod rostl…po 5 dnech kontrola a bylo pryc srdicko.Tak jsem mela jit zitra na revizi, jenze me priroda predebehla a zacala jsem desne moc krvacet. Takze okamzite nastup a lezim v nemocnici.
tak to boli, pred rokem se mi to stalo taky, ale driv a odeslo to vse jako klasicka Ms.
@Lucie343 To mě hrozně mrzí, věř mi, že vím jak ti je zažila jsem to celkem čtyřikrát dvě biochemické a dvakrát když už byla srdeční akce ale neboj to přebolí, vidíš já hned po první ms znova otěhotněla to jak to dopadne nevim ale rozhodně to nevzdávat
![]()
Holky jinak já si dnes dělala další test pro kontrolu a čárka je silnější než ta kontrolní vyskočila na mě hned, říkám si ze je to asi dobre znamení s dokonce mi přijde ze prestavam špinit
@Lucie343 Ježíš tak to mě strašně mrzí. Držím ti moc palce, aby ti bylo lip a dala ses rychle dokupy
Tak dneska jsem si volala na krev a sestra povídala, že mám mírně zvýšené HCG a je to tehotenstvi na úplném začátku. Na kontrolu mě objednal 12.8.
Tak snad bude všechno ok.. ![]()
@jen_taková_jedna po dobu lizatkovani ano, ale jinak mi to prijde spis jako placebo… ![]()
Ahoj holky, ja se dnes vratila z dovci a koukam, ze peknete povidate. Urcite vyzkousim na nevolnost led jak radi Eleanora, ale co je hlavni. Konecne se priblizilo pondělí kdy jdu na ultrazvuk. Ja se tak modlim at uz tam neco vidim a at je vse v poradku. Taky tak na to cekate nebo jste cekaki?
dle posledni Menstruace, ktera byla 25. 5. Bych mela byt 8 tyden, ale myslim, ze +- tyden dle ovu a stejne jako jen_takova_jedna i me je dnes cely den dobre. Jen max minutkova nevolnost. Tak snad mi to vydrží
mejte se krásně a uzivejte si to
![]()
To me moc mrzi
preji hodne sil a stesti