Poradna duly
Jana Čurdová
@AzJaBuduVelka píše:
@mission84
To jsem si taky před pár dny říkala a teď tohle. Prý se to na pár dnů klidně stát může, nemusí to nic znamenat. Neboj, třeba budeš za chvíli objímat záchodovou mísu
Taky tak. Už mi bylo celkem fajn a teď nevím, zda se dohrabu vůbec do práce a nemám se na to raději vykaslat
Jinak prijde mi, ze mi na nevolnost pomáhá pocucavat kolu/kofolu
@Lokev píše:
@EsterkaJesterka Ahojky,
gratuluji k //. Myslím, že jsi měla posunutou ovulaci, já byla na kontrole když jsem byla 5+2 a byl vidět gestační váček. Tak třeba aspoň to uvidí.
Ahojky, tak dnes na kontrole nebylo nic vidět..Nejdříve řekl, že nevidi vůbec nic a pak viděl malou dutinku, ale říkal, že nemůže potvrdit zda se jedná o tehotenstvi, že se to někdy stane před mesíčkama a že i test mohl vyjít pozitivně. A pokud těhotná jsem, tak to vůbec neodpovídá PM a hned to přepočítávat. Vzali mi krev A ve čtvrtek si mám zavolat…Tak to jsem teda zvědavá.
Ahoj holky tak kontrola dopadla dobře bobulka je tam kde má, máme necelý dva milimetry a dle ultrazvuku jsem 5+4tt takže to přesně souhlasí, zatím ale bez srdíčka
na další ko jdu za dva týdny jelikož má dovolenou, to bude hrozný čekání ![]()
@Kattulinek
To jsou dobre zprávy ![]()
@mission84
Aha tak to jsem se spletla, to máš ještě chvíli čekání. Já jdu teď ve čtvrtek, a i tak mi to čekání přijde dlouhé..
@AzJaBuduVelka právě už je to dlouhé. U syna si takovyhle čekání nepamatuju. Tam mi přišlo, že to bylo vše hned.
@AzJaBuduVelka píše:
Tak dnes jsem 6+0 a začalo mi být pěkně špatně od žaludku. Četla jsem, že jsou na to dobre mandarinky, ale zatím nevím. Nemáte nějaký tip? Jídlo do sebe dostanu, ale špatně je mi pořád. Dělám sice kancelářskou práci, ale nic příjemného. Máte to taky?Jinak je už založena i uzavřená skupina
Muzes sem dat prosim odkaz na skupinku? Moc se tady v tom nevyznam ![]()
@Eleonora007 Ahoj, zatím čekám.. cítím se celkem fajn, spinim pořád ale maličko, nezhorsuje se to tak vyckavam, říkám si ze nebudu plašit a nechám to na přírodě, moc si přeju aby tam mimi bylo.. musím to do pondělí nějak přečkat, chci si zítra udělat je tak test jestli bude stále silný.. na krev bych si musela vzít volno nevychází mi to s prací.. tak to nechávám až jako poslední možnost kdyby se něco zhoršilo..
@AzJaBuduVelka píše:
@isi19
skupina: https://www.emimino.cz/…orod-032020/
Diky, uz jsem nasla ![]()
Dneska pres den jsem docela fungovala jakž takz a ted vecer mi je o to vic zle. Tx nevolnosti jsou teda hrůza. Zitra uz budu radeji zase jen na pecivu, dnes jsem si doprava jine jidlo a vubec mi to asi nesedlo. U dcerky bylo srdicko videt az cca 8tt. V 6tt nebylo jeste videt. A tedka jdu v patek na prohlidku, tak uvidim, zda uz bude videt nebo ne.
uz aby ty nevolnosti trochu vic ustoupily ![]()
Ahoj, vezmete mě ještě k sobě? Vyšly mi taky //, v neděli mi clearblue ukázal, že 1-2 týdny, podle MS jsem 4+4tt.. V pondělí jsem se byla objednat na gyndě a sestřička mi řekla, že objednávají až na 7.-8.týden a když budu v sedmém tak mají plno, takže jsem objednaná až na 7.8.
do té doby asi umřu na nervy. Bolí mě podbřišek a pořád spím, jsem pořád hrozně moc unavená.
a mám strach jestli je všechno v pořádku, když mě pořád fakt bolí břicho.