Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.7.19 07:31

@pantomima
Ahojky. Já jsem byla 10 dní po MS a spíš mi to teda sedělo, že musím být těhotná chvíli. Protože čárka teprve sílila. Mně se teda sestra na nic neptala a objednala mě hned na druhý den protože příští týden mají dovolenou. Já jsem byla ráda protože jsem taky nemohla vydržet. Jenže vzhledem k tomu, že jsem měla posunutou ovulaci, tak dle PM jsem měla být 6tt+3 dny a doktor mi hned řekl, že tam žádné těhu nevidí…No potom jak povidal, s vypětím všech sil našel malou dutinku, ale neví zda se jedná o těhotenství, tak mi vzali krev a musím 2 dny čekat.. Tak jsem si říkala, že jsem ted zbytečně nervózní a měla jsem si dojít radeji na krev jako samoplátce a pak až se v klidu treba za 3 tydny objednat k doktorovi a hned by tam aspoň něco viděl. Takže bych byla v klidu aspoň to do té doby budeš mít černé na bílém protože tohle bylo docela nepříjemný když mi to oznámil. Je to moje první a i první pokus, tak nejsem vyloženě smutná. Ale je to možná tím, že stále doufám, že těhotná jsem. Testy vychází a i čárky sílí. Jen jsem k dnešku skutečně těhotná 3 tydny neboli zhruba 3 týdny od oplodnění a neviděl tam skoro nic ikdyz bych už měla být mnohem víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.7.19 07:35

@pantomima Teď jsem v 6+2 a podbřišek pobolívá pořád, někdy víc, někdy míň, někdy vůbec, někdy vpravo, někdy vlevo někdy uprostřed:-D Od neděle, to bylo 5+6, tak mi začalo být nevolno, nemám na nic chuť, mám žaludek na vodě, jim jenom „studené“ pokrmy, které nemají aromatickou vůni, takže pečivo, ovoce je teď super, jogurty, piju ředěný džus a nedělá mi dobře, když cítím jídlo, nezvracím, jen je mi z toho blivno a to jsem si myslela, že mi nic nebude, pořád mi bylo dobře a najednou takhle odpoledně, když vařím, vařím, najednou na to nemám chuť a už na nic nemám chuť 3 dny. Jinak prsa mě pobolívají a mám je nateklejší, ale bolest není nijak extrémní, takže se neboj, všechno příjde a je to normální. POřád koukám, jestli nemám krev na toaleťáku, ale to budu asi kooukat dokud neporodím :-D a na první kontrolu jdu za 2 dny, v 6+4, mám strach a jsem i napnutá. a čekání je hrozný, to máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
17.7.19 07:58

@EsterkaJesterka ahoj no ja to měla dostat 11.7. Ve čtvrtek (viz 1. Test na foto), ob den 13.7. Jsem dělala další test, v neděli 14.7. Dalsi +ten clearblue a v pondělí 15.7. Další. Čekala jsem tedy, že už ta čárka naběhne rychleji, ale chvilku to vzdycky trvalo, ale vybarvily se vždy krásně. V úterý jsem dělala taky, ale ten nemám vyfocený a ten byl zase o píď výraznější a rychlejší. V pátek až budu doma mám v plánu testnout znovu. A upřímně já jsem nečekala, že mě objedná hned, ale čekala jsem třeba, že mě sestra objedná ke konci 6.týdne, že už bude vidět srdíčko a jestli je vše tak jak má být. :lol: no mýlila jsem a vím že máš pravdu, bude už o hodně víc vidět a bude to buď a nebo, ale mam strach aby bylo vše tam kde má být. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
17.7.19 08:07

@NeHla včera byl ten podbřišek jako fakt divnej. Večer mě bolelo fakt hodně na levé straně až jsme se dakt bála jestli se něco špatného neděje, ale dalo se to všechno vydržet tak jsem to zaspala a ráno po probuzení už bolí zase tak jak normálně :lol: no já doufám že se mi zvracení vyhne, klidně ať mi není dobře, to přežiju, ale já prostě neumím zvracet :lol: vždy se u toho brutálně dusím, takže když zvracím, tak musím mít u sebe dozor, jestli dýchám a jestli budu zvracet a to nonstop, tak nevím kdo se mnou bude. :lol: :lol: a já mám opak k tobě teda, ja mám hrozně moc žravou (zatím samozřejmě) :lol: sním všechno i to co bych do sebe jako neřekla že sním. :lol: uvidíme jak se to bude vyvíjet dál.
Momentálně jsem od včera do pátku u mamky, aby tu nebyla pořád sama a že si furt dáme vínečko večer ke grilu pivečko a já už nevím jak se vymluvit že nechci.. měla jsem ji hned na začátku říct, že jsem se dala na abstinenství, to by pochopila, protože to už jsem párkrát měla, takové období. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 09:33
@pantomima píše:
@EsterkaJesterka ahoj no ja to měla dostat 11.7. Ve čtvrtek (viz 1. Test na foto), ob den 13.7. Jsem dělala další test, v neděli 14.7. Dalsi +ten clearblue a v pondělí 15.7. Další. Čekala jsem tedy, že už ta čárka naběhne rychleji, ale chvilku to vzdycky trvalo, ale vybarvily se vždy krásně. V úterý jsem dělala taky, ale ten nemám vyfocený a ten byl zase o píď výraznější a rychlejší. V pátek až budu doma mám v plánu testnout znovu. A upřímně já jsem nečekala, že mě objedná hned, ale čekala jsem třeba, že mě sestra objedná ke konci 6.týdne, že už bude vidět srdíčko a jestli je vše tak jak má být. :lol: no mýlila jsem a vím že máš pravdu, bude už o hodně víc vidět a bude to buď a nebo, ale mam strach aby bylo vše tam kde má být. :(

Jo to já se ti nedivím. Ale tak třeba si dojdi za nějaký čas na krev jen tak aby si věděla alespoň tu hladinu HCG zda odpovídá a budeš aspoň vědět, že to třeba neklesá. No uvidím co mi řeknou zítra, zdá jsem těhotná a pak si určitě taky pěknou dobu počkám. To mě objednají až tak za měsíc si myslím. Ja mam poslední test že včera když jsem přišla od doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
17.7.19 09:42

@EsterkaJesterka tak ty testy máme cca stejný :P hned jsem klidnější :srdce: na krev nejdu, až jedině povinně, nedělá mi to vůbec dobře. Takže do sebe moc nenechám píchat dobrovolně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
17.7.19 09:44
@EsterkaJesterka píše:
Jo to já se ti nedivím. Ale tak třeba si dojdi za nějaký čas na krev jen tak aby si věděla alespoň tu hladinu HCG zda odpovídá a budeš aspoň vědět, že to třeba neklesá. No uvidím co mi řeknou zítra, zdá jsem těhotná a pak si určitě taky pěknou dobu počkám. To mě objednají až tak za měsíc si myslím. Ja mam poslední test že včera když jsem přišla od doktora.

Testy jsou ukazkovy :ok_hand_tone2: ♥️

Nejlepsi je @pantomima zajit si na krev, ale stejne ti poslouzi i ty testy. Ja minule takle odhalila to mimodelozni, poznala sem to uz z testu 🤦🏽‍♀️

• Citovat
  • Upravit
17.7.19 09:47
@pantomima píše:
@EsterkaJesterka tak ty testy máme cca stejný :P hned jsem klidnější :srdce: na krev nejdu, až jedině povinně, nedělá mi to vůbec dobře. Takže do sebe moc nenechám píchat dobrovolně. :lol:

Tak to je dobře, že ti to trochu pomohlo. Včera na UZ neříkal nic, že by bylo nějak špatně nebo se mu něco nezdálo. Viděl jen malou dutinku. Tak uvidíme zítra..A pak napíšu na kdy mě objednal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 09:51
@v-erunk-a píše:
Testy jsou ukazkovy :ok_hand_tone2: ♥️Nejlepsi je @pantomima zajit si na krev, ale stejne ti poslouzi i ty testy. Ja minule takle odhalila to mimodelozni, poznala sem to uz z testu 🤦🏽‍♀️

A jak si to poznala z testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
17.7.19 09:53
@EsterkaJesterka píše:
A jak si to poznala z testu?

Krasne to par dnu narustalo, potom se to jak kdyby na 2 dny zastavilo a pak lehce kleslo :( a uz dal nenarustal…

• Citovat
  • Upravit
573
17.7.19 09:58

Já se do té uzavřené skupinky nemůžu proklikat vždy se mi to sekne :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
17.7.19 10:04

@v-erunk-a a jak jsi to poznala? A to by mi na krvi řekli? Nebo jak se zjišťuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
17.7.19 10:12

@EsterkaJesterka jo tak určitě pak napiš :)
@v-erunk-a tak to v tom případě dokoupím ještě plno testů a budu ještě chvíli testovat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.7.19 10:30

Milé budoucí maminky, jestli mohu, tak se také přidám. Podle menstruace jsem 5 + 1, ale doktorka si myslí, že to bude trošku méně, protože jsme prťaví. Dneska jsem byla po týdnu na kontrole. Vzala mě hned ten den, kdy jsem jí volala, že jsem zjistila těhotenství, protože tam byly i nějaké další věci, které jsem s ní potřebovala probrat.
Všem Vám gratuluji a přeji hezké týdny plné příjemného očekávání, zvědavosti, nadšení a hlavně zdraví. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
17.7.19 13:15

Holky loucim se s vami a preju vsem moc stesti :srdce: ja o miminko dneska prisla v 8.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí