Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny nastávající maminky,
Koukám, že je tu hodně maminek podobně jako já, měla bych být 5+5 podle kalkulačky, zítra jdu poprvé k doktorovi, tak jsem zvědavá a nervózní jako blázen ![]()
@Hakrajta píše:Aha, no tak uvidíme, jestli něco uvidíme
@Zazia Není to brzo, u prvního těhotenství u mě bylo vidět blikat srdeční akci už 5+6.
@Hofii tedaaaaaa, clovek musi mit nervy ze železa. Tak to bych asi dostala infart kdybych zacala krvacet. Ja tam dnes budu cupurat po 12 hodině, tak pak hned pisnu. Tak odpicivej a dej vedet co pani domtorka. A taky si myslim, ze bzdu min bez 8 tyden
rak tvuj tvuj tvuj
![]()
Tak vam zavidim, ze jste se dockaly tech ultrazvuku!! Ja jsem mela jit zitra
porad jen brecim. Ve stredu to pude tyden, co jsem potratila a kdy byla revize a je to porad tak zivy, kdy to konecne aspon trochu polevi a ja budu normalne zit!?
Vy at mate hlavne dobre zpravy a krasne fotky.
pak nam je ukazte.
@Lucie343 kamarádka v květnu rodila v 5.měsíci 19 hodin své mrtvé dítě. od té doby je na práškách.
Chtěla jsem tím jenom říct, nevím jak to bolí, protože jsem to nezažila, ani si to nedokážu představit. Ale věř mi, že je opravdu lepší že se to stalo teď hned na zzačátku a mělo to určitě nějaký důvod. Za chvilku se vám to podaří znovu a miminko už bude vvidět pořádku a narodí se zdravé a silné! Věř mi! Opravdu to nikomu nepřeji a sama mám strach a už bych za sebou chtěla mít první kontrolu, ale opravdu lepší teď na začátku, než celých pět měsíců chovat své dítě v bříšku, cítit první pohyby a nakonec zbydou jen oči pro pláč.
@pantomima ja vim…ale proste to boli.Kor kdyz normalne neotehotnim, tohle se mi stalo dvakrat po sobe a ja nevim co bude dal.Kdy a jak bude probihat dalsi Ket. Dekuju ale za reakci ![]()
@Lucie343 ja vím, nezpochybňuji to.. věřím že se vám to za chvilinku povede znovu a bude všechno v pořádku, jen si dej prostě čas, čas je nejlepší lék
![]()
@Petka07 tak ať ti to všechno dobre dopadne, já tam jdu až na 3, jsem už lehce nervózní, ale už nekrvacim jen trochu špiním, tak moc doufám ze to bude v pořádku..
Myslím na vás všechny holky, ať nám to všem dobre dopadne ![]()
Holky vytvořila jsem pro nás soukromou skupinku z názvem - “termín Březen 2020” můžeme tam mluvit více otevřeně a uvidíme to jen my co tam budeme, takhle nám tu muže každý koukat ![]()
Tak se přidejte ![]()
@Hofii píše:
Holky vytvořila jsem pro nás soukromou skupinku z názvem - “termín Březen 2020” můžeme tam mluvit více otevřeně a uvidíme to jen my co tam budeme, takhle nám tu muže každý koukat
Tak se přidejte
Uzavřena skupina už je nějaký čas vytvořena. Porod 03/2020
přidejte se rovnou k nám. Na nástěnku jsme i napsaly nase příběhy, ať se nám lip orientuje, kdo je v jaké fázi ![]()
@jen_taková_jedna já se snažila přidat už před dvěmi dny, poslala jsem zadost o přijetí a nic, proto jsem vytvořila vlastní
@Hofii tak to nevím, zkus to znova, třeba jen zakladatelka nebyla on-line ![]()
@jen_taková_jedna já tam tu zadost musím mít stále, muzu te poprosit jestli by jsi zakladatelku poprosila aby mě přijala?