Poradna duly
Jana Čurdová
@verkus
nechceš se přidat taky do skupiny? Tady se nedá moc bavit - porod 03/2020
@jen_taková_jedna píše:
@verkusnechceš se přidat taky do skupiny? Tady se nedá moc bavit - porod 03/2020
Ale jo, snad se přidají ještě lidi, ale v te skupině jsem taky
Ahojte já ve čtvrtek taky našla dvě čárky pokud to dobře dopadne tak podle ms bych měla mít termín 23.3 i když teď mám obavy včera jsem malinko spinila pak to přešlo a dneska zase jak včera bylo to jen na papíře na kalhotkách nic ale beru globule na kvasinky tak přemýšlím jestli to nemůže být tím jinak už taky dvě děti mám
@lovean spineni naštěstí není nic neobvyklého. Pokud se to netozjede, tak bych se nestrachovala
držím pěsti
@jen_taková_jedna zatím opravdu nic hrozného to není u druhého syna to jsem i krvácela docela dost a malý byl ok byl tam hematom ale teď jen občas po tom utření takže zatím to neřeším a odpočívám dneska jdu na kontrolu k obvodní doktorce byla jsem nemocná tak se s ním chci domluvit jestli by mě nechala do kotrloli na gynde doma mám celkem náročnou práci
Tak já čekám před ultrazvukem celá nervózní už 45 minut bezva jinak mě zase HCG odebrali dneska udělali krevní obraz
Děkuji za podporu zatím moudřejší nejsem je tam od včera pořád jen gestacni vacek 12mm ale hcg roste takže naděje je včera večer bylo hcg 3585 a dneska ráno 4101 tak teď je otázka co bude dál
Děkuji za podporu zatím moudřejší nejsem je tam od včera pořád jen gestacni vacek 12mm ale hcg roste takže naděje je včera večer bylo hcg 3585 a dneska ráno 4101 tak teď je otázka co bude dál