Poradna duly
Jana Čurdová
@Cernamamba jo a aha… tak to fakt člověk pak nepozná, když od začátku nic není
@KristynaHanova hm, to je divné. Ja bych fakt rekla, ze to břicho muže být jediná známka toho, ze se neco děje
tak nic. Jinak mě se to taky hodne střídá. Teď mam zrovna nejdelší klid a už jsem z toho hodne nervoznin ![]()
@jen_taková_jedna a kdy jdes na kontrolu? Pro me je nejhorsi to cekani do tech kontrol…Ale zas se snazim myslet pozitivne. Myslim na to ze pujdeme brzo na screening a tak a ten strach tam stejne je. Musime doufat holky. Priroda si to stejne zaridi po svem. Zas si rikam, ze se na nas uz konecne musi
Usmat stesti, vzdyz trapeni s slz uz bylo vic nez dost.
@KristynaHanova za dva dny a to čekání je nekonečne. Mam hematom, tak teď lezim. Tím spis mam čas na blbe myšlenky ![]()
@jen_taková_jedna tak to jsme na tom
Stejne, ja jdu ve stedu…To budu 9+3tt, hematom mam taky veliky🙈Tak se modlim kazdy den at je mensi…Protoze se nevi jestli se nad nim zvladne udelat placenta.Taky furt jen lezim a nic nedelam ale zabiji me to😂Ale zas sk rikam, ze radsi budu lezet nez aby se utrhnul cely a vzal embryo s sebou. Budu na tebe myslet…Napis pak jak jste na tom. Ja kvuli tomu hematomu blbymu lezela tyden v nemocnici😪
@KristynaHanova taky jsem původně měla. To krvácení vypadalo děsive a doktor ten hematom ani neviděl. Až na další kontrole. Ale nemocnice měla odstavku, tak jsme se dohodli, ze když to nepřestane, tak pojedu jinam. Naštěstí přestalo. Prý tedy cca 3 týdny pěkně ležet. Je vedle gestacniho váčku a doktorka rikaka, ze se hlavně nesmí dostat nad, aby se prave neutrhnul i s fazoli. A teď mi je od poslední kontroly dobre. Ani nevolnost nebo šílené nafouknuti, které mě hrozne trápilo. Jinak já jsem dneska taky 9+0
@jen_taková_jedna ja jsem jela stim
Ze to je proste potrat…ale to krvaceni neslo zastavit…stala jsem v kaluzi krve a pod sebou koagula srazene krve…Jak u reznika…nakonec ok…po tydnu lezeni se hematom ani o milimetr nezmensil, takze bych byla taky radeji doma:)Hlavne aby bylo vse ok:Dej vedet jak to stebou vypada
@jen_taková_jedna ted mi je dobre, jen jsem unudena…obcas me poboliva bricho a zada jako pri ms…krvacim furt…beru leky…no tak uvidime ve stredu no🙈
@KristynaHanova tak já krvacela taky šílene a myslela jsem, ze je konec. Úplně mi to teklo po nohách, ale léky zabraly. Za tři dny jsem už jen spinila a pak za den už vůbec nic. Teď už mam par dni klid úplně od všeho. Jen nevím, zda se zmensil, když na pohotovosti nic neviděl. Jo dam. Držím ti palce. Ty hematomy nejsou evidentně nic nestandarniho
@jen_taková_jedna to neni nic co by se nedelo no…Jen je to proste 50 na 50 a nikdo ti neni schopen rict jestli miminko udrzis a jestli mu hematom dovoli dal rust🙏🏼Ja mela tyden infuzi na to krvaceni a uz druhy den mi bYlo lepe…to byla cerstva krev…po tydnu mi dali ty leky v tabletach a krev uz je starsi a neni cerstva tak si rikam ze by to mohl byt odlucujici se hematom. V priloze mam ten hematom…to je to co je merene meritkem…nad tim je dutinka s mimi…Jen pro porovnani jak je asi veliky
@KristynaHanova ten je pěkně velký teda. Ale je pod vackem, což bych rekla, ze je dobre. Já ten hematom foceny nemám, ale byl taky větší
@jen_taková_jedna ve zprave mam pod plodovym vejcem no, tak nevim ale doufam ze ve stredu bude aspon o pulku mensi a nebude ohrozovat mimino🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
@jen_taková_jedna to je stejne v haji tyvado…Dneska mit dite je fakt zazrak ![]()