Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
5.8.19 13:52

@KristynaHanova děkuji jdu zase za týden tak snad nám miminko hezky poroste a brzy už budu mít i průkazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 13:57

@lovean ja se na tu prukazku tesim jak mala😂Pritom o nic nejde ale
Jen ten pocit ze uz neco mam😂Ja bych ji mela dostat pristi tyden uz😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.8.19 14:06

@lovean to je super, tak se hlavně šetři, ať může miminko v krásně růst.
Ja jdu na kontrolu zítra, ale bojím se jak nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.8.19 14:08

@KristynaHanova to mi povídej. Já se nikdy nedopracovala ani k obrázku, natož k průkazce. Myslím že je i v mém případě na to moje dr dost opatrná..
Tak uvidím co zítra, bohužel stále žádné příznaky takže strach roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.8.19 14:11

@KristynaHanova jj já nevím jestli další kontrolu nebo nebo až další ale jednou se snad dočkáme jsem donesla doktorce ten Štos papiru z nemocnice na mě hleděla ale vzala si to a už nechala ale vyměnila to za plno léků beru Ascorutin pak gynopredyl to je něco jak utrugestan a pak mi napsala i listovku já ji ještě doma mám ale napsala mi zásobu ještě budu muset pořešit neschopenku jsem teď na neschopence u obvodní ale do nekonečna to nepůjde a mě není dobře jsem unavená navíc to krvácení a taky dělám celkem náročnou práci v Mc Donaldu takže by to nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.8.19 14:15

@Adi5 tak pak napiš jak jsi dopadla taky budu držet palce mě už je dost zle nejhůř je dopoledne ale teď je mi taky zle a vzhledem k tomu že to v sobě musím udržet aspoň než se vstřebají léky co beru tak tu cucam zázvorové lízátka aby to bylo lepší jinak já už dvě děti mám ale w jiným partnerem ale ty právě včera odjeli k tátovi na dva týdny sice je mi smutno ale teď jsem ráda že jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.8.19 15:02

@lovean tak to je dobře, že máš klid. Sice těhotenství není nemoc, ale kdyz to jde, tak prostě odpočívat a odpočívat.
Ascourin je vlastně vitamín c - na zastavení krvácení, tak jestli pozřeš nějaké čerstvé šťávy a ovoce, tak si určitě taky dej. Mě na hodně silnou MS pomáhala voda s citronem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.8.19 15:18

@Adi5 jj vím že je to vitamín c no to krváceni nevim jestli zastavím no zatím se úplně nedaří ale tak snad to brzo přejde ať už můžu být v klidu ano snažím se jíst i ovoce odpoledne to tak nějak jde i když zle je mi i teď ale snažím se dopoledne je to horší no kvůli krvácení mám mít klid takže jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.8.19 15:24

@lovean jsem moc ráda že ti to dobře dopadlo a mám radost ❤️️ @ @KristynaHanova taky se na ni těším jak malá holka 😂 já bych ji měla dostat příští pondělí když bude ok a já vím že bude 😇 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 15:45

@lovean tak vidíš, super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.8.19 15:50

@Týnka 96 @jen_taková_jedna děkuju vám holky všichni mi drží palce tak snad se krvácení brzo uklidní a už bude vše dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 17:13

@lovean uvidis taky ji dostanes😊Ale tu neschopenku si urcite nech…ja ji mam taky…ale uz jen kvuli tomu ze delam na rizikovem oddeleni, pracuju na infekcnim a jeste k tomu JIP, kde delame denne rentgeny a proste hnus a taky tahat ty lidi neni nic moc dobryho. A ty v tom Mc donaldu se taky nadres jak blazen vid:( jinak Gynprodyl jsem brala misto utrogestanu kdyz mel vypadek…Jinak mne uz to krvaceni leze taky na nervy…uz krvacim asi 3tydny ale nesmis uz myslet na to ze by to znamenalo neco spatnyho…Mam i kamaradku ktera mela ms do 4teho měsíce:) Ja taky silela do prvni kontroly a ted uz vim ze to je normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.8.19 17:24

@KristynaHanova jj dneska zatím jen na papíře krev a jen hnědá tak kéž už by to tak zůstalo no ano v Mc Donald ano je to dost náročné i stresu tam je dost a já si teď nedovedu představit dělat únava a nevolnosti dávají svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 17:30

@lovean doktor mi rikal ta hned krev je z toho hematomu, takze je to dobre ze to jde ven:) jinak ja unavena nejsem vubec ale to je asi i tim ze opravdu 23hodim denne lezim a tu hodinu pocitam sprchy a tak…ale jim denne 6tablet magne B6,co mi psali a davali v nemocnici.To magnezium by melo zmirnit unavu a ja fakt cejtim ze mi je dobre a nejsem unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.8.19 17:59

@KristynaHanova No já právě že je mi docela dost zle ale já s tím počítala u obou kluků mi bylo a to ještě víc takže jsem počítala že i teď bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí