Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
4.8.19 15:31

@KristynaHanova @jen_taková_jedna a holky, nevím jestli jsem nepřehledla, ale ani jedna ještě děti nemáte? To jsme se tu docela sešly.. Co příběh, to nejistota..
Také se uklidňuji, že je příroda moudrá a prostě to zařídí tak jak má. Já jdu na kontrolu v úterý, tak už budu také vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.19 16:21

@Adi5 ne, nemám děti. Čekám na ne už mnoho let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
4.8.19 16:27

@jen_taková_jedna to je mi líto, víc než chápu. Mě je 32 a po mnoha snažení zatím dva potraty a teď v naději..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.19 16:47

@Adi5 chápu, tak držím moc palce, aby to tentokrat vyšlo. Já jsem těhotná poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.8.19 17:12

Holky já já už mám dvě děti dva kluky teď s jiným partnerem čekám třetí a taky se pořád bojím aby mimi bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.8.19 17:48

Holky já byla těhotná dvakrát jednou samovolný a jednou zt v 7tt a teď jsem 9+1 a snad vše v pořádku na kontrolu jdu příští pondělí snad bude vše ok a vám držím palce ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.19 19:03

Ja taky nemam deti, jen aspon zviratka😂 ❤️️Ale uz bych fakt chtela a modlim se dennw v zazrak at tohle tehu vyjde!!!Holky ted to musi vyjit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
4.8.19 19:23

@KristynaHanova vyjde, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.8.19 21:55

Tak zase ahoj :mavam: mám teď celkem šok, protože tak před půl hodinou mě strašně bolelo tupě vpravo 3cm od pupíku. Ale byla to bolest, že když jsem se toho dotkla tak to šíleně zabolelo. Taková křečovita tupá bolest, nevím jak to popsat. Snad je všechno v pořádku zítra si radši zajdu na gyndu, ať mám jistotu…mam celkem strach (9+0tt) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.8.19 22:03

Holky, pokud to jde, užívejte si těhotenství, všechny ty potíže, bolesti všeho možného i nemožného mi teď připadají jako nic oproti té smršti, co nastane po porodu, a člověk je rád, že si za den stihne vyčistit zuby. Vypláchnout už ne :mrgreen:
Jasný, když je to velká bolest a nepřestává, nebo krvácení, tak honem na pohotovost, ale jinak doporučuju moc ty příznaky neřešit. Břicho pobolívá, to je jasný, a ty větší bolesti jsou většinou střeva, všechno je to propojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.8.19 23:33

Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. TP mi vychazi na 9.3., ale podle MS na 26.2., coz nesedi. Mam doms jiz 3,5 leteho chlapecka. A pred rokem jsem jiz tehotna byla, ale nedopadlo to dobre, tak jsem musela na revizi. Na jare jsem byla na laparce, kde mi odstranili srusty a hned druhy cyklus se zadarilo. Na kontrole jsem byla 22.7. a uz bylo :srdce:. Na dalsi jdu 22.8. a pak na screening 29.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.8.19 08:53

Holky dneska jdu na ty gyndu tak se modlím at je vše ok strašně se bojim každý den krvácím pak to na nejakou dobu ustane a pak zase začne navíc mám strach jestli tam bude nějaký pokrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.8.19 08:56

@lovean strašně moc na vás myslím a držím všechny palce, dej vědět jak si dopadla ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
5.8.19 09:00

@Týnka 96 děkuji moc se bojím jak hrom jediný co mě trošku uklidňuje že před dvěma dny jsem začala mít ranní nevolnosti ale to krvácení mě děsí je to divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 09:05

@lovean drzim palce, jdeš odpo? Přeju jen dobre zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat