Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
3.8.19 18:17

@KristynaHanova já krvácim vždy i jasne červenou krví ale byla jsem s tím v nemocnici a ve čtvrtek a nic se neděje hcg se zdvojnásobilo ten vacek gestační i žloutkovy tam byli já jsem na začátku takže víc tak vidět nebylo a viděla tam taky hematom ale nebyl nijak extra veliký takže nevím doktor tvrdil že tím to neni to krvácení teda ne na utz ale jinde na vyšetřovne takže já fakt nevím co to je a to cévkování bylo kvůli moci protože jsem myslela že mám zánět a nechtěli mi dávat zbytečně antibiotika proto to cévkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.8.19 18:19

@KristynaHanova jo a jinak dostala jsem Ascorutin a něco jako utrugestan ale něco jiného ale už to beru 3 den a pořád každý den začnu krvácet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.8.19 19:26

@KristynaHanova závidím :) taky mi bylo dobře a pak z ničeho nic každý večer na zvracení a nemůžu cítit žádné jídlo :) takže užívej si že ti je dobře 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.19 22:41

@lovean neboj vse
Musi dopadnout dobre!!!Drzim palecky🙏🏼Ja beru uzrogestan od 17.dne cyklu a dalsich asi 5leku k tomu, tak doufam ze mi ve 12tt reknw ze to neni potreba, protoze tim ze ho polykam a nezavadim tak uz mi je z nej na bliti (beru ho dlouho a podle me to nema vliv na to jestli krvacis nebo ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.19 22:42

@Týnka 96 ja jsem zapomnela napsat ze to tak odbden musis zazehnat Deganem
Na nevolnost😂To mi napsali v nemocnici protoze jsem nemohla jidlo ani videt (ale podle me to bylo i ze stresu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.8.19 22:45

@KristynaHanova děkuji každý den si říkám že už jsem si to přeci musela vybrat už jsem byla 4 krát od pondělí na pohotovosti tak snad v pondělí bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.19 22:51

@lovean musi to byt ok!!!Kolikaty si ted tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.8.19 23:00

@KristynaHanova měla bych být plus mínus 5+. Něco ale vzhledem k tomu že nevím kdy byla ovulace spíš později mám nepravidelný cyklus takže podle měsíčku to nesedí ale v úterý byl jen gestacni vacek a ve čtvrtek už i žloutkový takže to vypadá že se zatím rýsuje podle měsíčku už bych měla být 6 plus něco ale je mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.19 06:43

@lovean tak drzi palecky a zitra nezapomen napsat🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.8.19 07:39

@KristynaHanova jj díky už mi začíná být zle se ráno probudím a sice se nevyzvracim ale nadavuju se a nejde to ven ale stalo se mi to včera poprvé a přes den už nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.8.19 07:53

@lovean ahoj, to ti závidím já od konce 5tt jsem začala blít úplně neskutečně. (teď jsem 9+0tt) Neudržela jsem v sobě vodu ani jídlo a musela jsem jít na kapacku do nemocnice, tam mi dali degan a výživu, super druhý den mě pustili domu bylo mi fajn udržela jsem jídlo a další den to začalo odznova.. Tak teď mám torecan čípky a vždy zvracím max 1, aspoň můžu normálně fungovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.8.19 08:01

@Marry01 neboj se nedivila bych se kdyby mě to taky potkalo tahle forma později zažila jsem to totiž u obou synů to co popisujes celý den zvracení a zvrácení nic jsem neudržela u druhého se mi nakonec nemocnici podařilo vyhnout ale bylo to jen tak tak a u prvního jsem tam taky ležela na kapackach takže to znám moc dobře a to jsem si u druhého říkala že už to nedojde a bohužel zase došlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.8.19 08:02

@Marry01 jo a mě nepomohli ani torecan čípky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
4.8.19 09:15

No tak super doktor mi doporučil blokurimu je to cosi jak mě pálí mocak protože tam nic nemám v moci pije se ten sáček z vodou první dva dny aj ráno vypila jsem něco přes půlku a vyhodila to ven fakt super doufám že aspoň léky co musím brát v sobě udržím ale jak jsem se vyzvracela ulevilo se mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
4.8.19 09:30

Ahoj holky, měla bych být v 7tt. Vše se zdálo v pořádku, ale v pátek malinko zašpinění a od té doby vůbec žádné příznaky. Mám za sebou dvě ZT, kdy byl průběh dost stejný, takže o to větší strach. Jste tu některá taky po potratech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí