Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
31.7.19 12:26

@mission84 Tak to potom ano.. Tak hlavně, aby jste ty i miminko byly v pořádku :) Já dnes byla na štítnou žlázu. Jako vždy nějaké cysty a uzlíky, ale v normě, takže mě budou jen hlídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.19 19:32

8tt

Ahoj holky :-) Já jsem byla na první kontrole brzy, měla jsem posunutou ovulaci, tak jsem nevěděla, že to nebude vidět. Jelikož měl doktor 3 týdny dovču, tak jdu až 12.8. Chtěla jsem se zeptat, máte některá fyzicky náročné zaměstnání? Já mám areál s 15 koňmi a plus se živým trénováním a musím i jezdit koně klientům a brát je na vyjizdku. Řekla jsem teď, že mě bolí záda, tak nejezdím. Ale ráda bych jela aspoň krokem ven. Ale co mě zajímá nejvíc, jak se omezujete v práci? Nestihla jsem se doktora pořádně zeptat. Tak nevím zda můžu zvedat i lopaty s hnojem a třeba půl kýble a vodou… Děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.7.19 21:01

Spíše bych se šetřila. Práce nevadí, pokud sedíš na židli třeba v cestovce, ale ani jedna činnost, co jsi napsala se mi nezdá vhodná. Teda za mě. A lékaři bych zavolala a zeptala se, asi bych do další návštěvy nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.7.19 21:02

Máte někdo podle UTZ jinou dobu? Já dle kalkulačky a PM při poslední návštěvě 6+5 a dle utz 6+4 a 6+3. díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
31.7.19 21:04

@verkus ano! Podle kalendáře 8+1 a podle utz 8+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.19 22:07
@verkus píše:
Máte někdo podle UTZ jinou dobu? Já dle kalkulačky a PM při poslední návštěvě 6+5 a dle utz 6+4 a 6+3. díky :mavam:

Já taktéž. Poprvé jsem byla podle PM 6+3 a rovnou mi řekl, že žádné těho nevidí..Bylo mu to divné protože už skoro asi čekal srdíčko a byla tam jen pidi dutinka..Ale museli jsme to posunout minimálně o 8 dní, tak jsem zvědavá na kontrole 12.tého jak to spočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.7.19 22:16

Holky jako já jsem asi vadná normálně jdu na záchod větší špinění pak se to zmenšilo pak už jsem myslela že je konec dost krve už i na kalhotkách přítele doma nemám tak říkám pockam na něj dala jsem si vložku a šla ležet pak jdu na záchod a krev nikde ani na vložce tož co se teda děje já si myslela že už potracim a teď fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.19 07:39
@lovean píše:
Holky jako já jsem asi vadná normálně jdu na záchod větší špinění pak se to zmenšilo pak už jsem myslela že je konec dost krve už i na kalhotkách přítele doma nemám tak říkám pockam na něj dala jsem si vložku a šla ležet pak jdu na záchod a krev nikde ani na vložce tož co se teda děje já si myslela že už potracim a teď fakt nevím

Já mám dvě knížky a četla jsem tam, že v tomto období je běžné špinění, ale máš se vždy poradit se svým lékařem..Ten ti to stejně řekne nejlépe. To je strašné tyhle stresy..Já pořád čekám kdy se taky něco po…Otěhotnět se mi povedlo hned napoprvé a říkám si, že to snad nemůže být tak jednoduché :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
1.8.19 09:06

Holky chodíte během noci taky třeba i 5× na záchod? Tak to na začáku? 9 + 5.. Už si připadám jak chodící cisterna. Přes den ok, ale k večeru a v noci úplný průtokač a taky musím mít slipovou vložku kvuli vytoku. Tak nevím jestli jsem nedostala nějakej zánět či si nenachladila močák :nevim:, ale koupat jsem se byla venku letos jen jednou a to jsem jeste nevedela, že jsem tehu. V úterý mě čeká poradna tak se asi dozvím více od pana doktora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.19 09:14

Ahojky březňátka

Ahojky maminy…taky se přidávám…Dnes jsem 8+4tt.
Jsem po dvou potratech, injekcich na vyvolani ovulace a jedne inseminaci(neuspesne),snazeni 2,5roku a konecne to vyslo a mimi se zatim drzi❤️️Uz od 6tt spinim a po kazdem utz jsem jednorazove spinila.Na poslednim utz na potvrzeni srdecni akce vse v poradku a pak doktor vse chvalil…No a ejhle…vecer ze me zacla padat koagula srazene krve a byla jsem jak prutokac…krve jak z vola. Manzel me vezl na pohotovost kde se vam samozrejmne kazdy vysmeje pomalu, proc tam jezdite kdyz nemate ani prukazku jeste..Ale prekvapive byl tento doktor uplne v pohode…Nasel mi v deloze nekolik hematomu a ten nejvetsi pod plodovym vejcem a okamzite me hospitalizoval na rizikove tehotenstvi s prisnym klidovym rezimem kdy jsem mohla jen na WC.Ty mensi hematomy odesly ale nejvetsi zustal a prognoza nejista..Proste bud a nebo. Lezela jsem tam tyden a dostavala jsem infuze na zastaveni krvaceni. Leky mi v utery prevedli na tablety a pustili me domu…Ikdyz se hematom vubec nezmensil.Tak uvidime a na kontrolu jdu za tyden. Nepisu to sem kvuli litovani ani nicemu takovemu…Ale mela jsem potrebu to napsat nekde kde jsou holky stejne tehotne a treba spini a nedej buh maji to same. Kazdou chvilku se mi delal utz a ja se stale modlim at to konecne vyjde. Preju vsem hodne zdravi a sily pro vas i vase miminka!!!A snas si sem vsichni v breznu budeme posilat nase zkusenosti a fotky nasich miminek :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1.8.19 09:16
@Anonymní píše:
Jsem po dvou potratech, injekcich na vyvolani ovulace a jedne inseminaci(neuspesne),snazeni 2,5roku a konecne to vyslo a mimi se zatim drzi❤️️Uz od 6tt spinim a po kazdem utz jsem jednorazove krvacela cerstvou krvi. Na poslednim utz na potvrzeni srdecni akce vse v poradku a pak doktor vse chvalil…No a ejhle…vecer ze me zacla padat koagula srazene krve a byla jsem jak prutokac…krve jak z vola. Manzel me vezl na pohotovost stim ze je to potrat… kde se vam samozrejmne kazdy vysmeje pomalu, proc tam jezdite kdyz nemate ani prukazku jeste..Ale prekvapive byl tento doktor uplne v pohode…Miminko tam stale bylo ale Nasel mi v deloze nekolik hematomu a ten nejvetsi pod plodovym vejcem a okamzite me hospitalizoval na rizikove tehotenstvi s prisnym klidovym rezimem kdy jsem mohla jen na WC.Ty mensi hematomy odesly ale nejvetsi zustal a prognoza nejista..Proste bud a nebo. Lezela jsem tam tyden a dostavala jsem infuze na zastaveni krvaceni. Leky mi v utery prevedli na tablety a pustili me domu…Ikdyz se hematom vubec nezmensil.Tak uvidime a na kontrolu jdu za tyden. Nepisu to sem kvuli litovani ani nicemu takovemu…Ale mela jsem potrebu to napsat nekde kde jsou holky stejne tehotne a treba spini a nedej buh maji to same. Kazdou chvilku se mi delal utz a ja se stale modlim at to konecne vyjde. Preju vsem hodne zdravi a sily pro vas i vase miminka!!!A snas si sem vsichni v breznu budeme posilat nase zkusenosti a fotky nasich miminek :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.8.19 10:34

Holky moje story pokracuje začala jsem hodně krvácet smiřovala jsem se že je konec brečela jak želva zbalila si věci a jela s přítelem ráno do Nemocnice k mému překvapení pořád tam vacek je už i se žloutkovym vackem takže se to asi pomalu hybe a hcg dvojnásobne oproti minule takže musím mit klid a brat léky a doufat že vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.8.19 10:38
@Anonymní píše:
Jsem po dvou potratech, injekcich na vyvolani ovulace a jedne inseminaci(neuspesne),snazeni 2,5roku a konecne to vyslo a mimi se zatim drzi❤️️Uz od 6tt spinim a po kazdem utz jsem jednorazove spinila.Na poslednim utz na potvrzeni srdecni akce vse v poradku a pak doktor vse chvalil…No a ejhle…vecer ze me zacla padat koagula srazene krve a byla jsem jak prutokac…krve jak z vola. Manzel me vezl na pohotovost kde se vam samozrejmne kazdy vysmeje pomalu, proc tam jezdite kdyz nemate ani prukazku jeste..Ale prekvapive byl tento doktor uplne v pohode…Nasel mi v deloze nekolik hematomu a ten nejvetsi pod plodovym vejcem a okamzite me hospitalizoval na rizikove tehotenstvi s prisnym klidovym rezimem kdy jsem mohla jen na WC.Ty mensi hematomy odesly ale nejvetsi zustal a prognoza nejista..Proste bud a nebo. Lezela jsem tam tyden a dostavala jsem infuze na zastaveni krvaceni. Leky mi v utery prevedli na tablety a pustili me domu…Ikdyz se hematom vubec nezmensil.Tak uvidime a na kontrolu jdu za tyden. Nepisu to sem kvuli litovani ani nicemu takovemu…Ale mela jsem potrebu to napsat nekde kde jsou holky stejne tehotne a treba spini a nedej buh maji to same. Kazdou chvilku se mi delal utz a ja se stale modlim at to konecne vyjde. Preju vsem hodne zdravi a sily pro vas i vase miminka!!!A snas si sem vsichni v breznu budeme posilat nase zkusenosti a fotky nasich miminek :srdce:

Jo teď píšu svuj příběh já ale ležím doma v posteli skoro se z ní nehnu ale já teda mám mladší tehu neco kolem 5tt jest tam není ani embrio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.19 11:05

@lovean ja jela do nemocnice uplne se stejnym pocitem, jen v 7+2tt, nevzdavej to…Opravdu jen lez a nic nedelej…za ten zazrak to stoji a ver ze to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.8.19 11:13

@KristynaHanova jj věřím musím a ono se to těžko dělá se dvěmi detmi jen ležet a moje domácnost vypadá už teď zajímave ale na bordel kašlu máš pravdu a děti no musí mi starší pomoct s mladším jinak to nejde no v neděli jedou moje dvě děti ke svému otci na dva týdny tak budu mít klid a teď jenom trošičku spinim tak snad to tak i zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí