Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
24.7.19 15:50

@jjjanci Drž se a hlavně ať jsi v pořádku. :hug: Na to bohužel člověk vůbec nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.7.19 15:51

@jen_taková_jedna Já byla na bolesti zvyklá. Měla jsem víc jak rok vleklý zánět, co nešel vyléčit, pak srůsty. Dopadlo to tak, že mám vejcovody prakticky neprůchodné (jeden vůbec, druhý maličko). Takže jak rostla děloha, tahalo to za ty srůsty jak blázen. Dneska v noci jsem si úplně vzpomněla na to, jak hrozně mě bolela první MS po poslední operaci. Stejná bolest. Jen teda žádná krev. No, snad se tělo brzy srovná. Když to vyšlo jednou, doufám, že to vyjde znovu a malé už to příště zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.7.19 15:54

@skorotehotna Ono to půjde. Pár dní, týdnů si pobrečím. Pak se dám zase do kupy. A to by bylo, aby to příště už nevyšlo. V pátek mě vezme do nemocnice manžel, tak to nějak společně zvládneme. Není všem dnům konec, je mi pod 30, ještě bude dost šancí (snad). Jen teď se asi půjdu stočit do klubíčka a pobrečet si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.19 16:24

@jjjanci určitě ano :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
24.7.19 21:36
@jjjanci píše:
Tak já vás opouštím. Očividně ty silné bolesti nebyly úplně normální. Malé umřelo. Všem vám moc moc držím pěsti, ať vám to dopadne dobře a bez problémů máte v březnu dětičky zdravé jako řípa, protože to je to nejvíc, co člověk v životě může dostat. Držte se, ženy, odpočívejte a mějte se, jak jen nejlépe to půjde. :* U nás snad příště.

To me strasne moc mrzi :( posilam hodne sil, drz se :srdce:

• Citovat
  • Upravit
905
24.7.19 22:47

@Petka07 já už měla první porod planovanym císařem. Mám crohnovu chorobu a s touhle nemoci se klasicky porod nedoporucuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.7.19 00:28
@Eleonora007 píše:
@Kattulinek moc drzim palce, taky mam za sebou neuspesny pokus a ted mam strach, ale zvladnem to! :srdce:
taky se pridávám, ja jsem dnes 6+1' dnes jsem zjistila, ze mam bubliny dvě 😯
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.19 07:13

@verkus juj, tak vítej, ze někdo další :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.7.19 08:03
@jen_taková_jedna píše:
@verkus juj, tak vítej, ze někdo další :mrgreen:

Jako s dvojčaty? :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.19 08:29

@verkus jojo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
25.7.19 09:21

Ahoj! Zítra jdu na potvrzení těhotenství, to bych mela byt 6+6tt, tak bych se k vám ráda přidala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.7.19 09:27
@jen_taková_jedna píše:
@verkus jojo :mrgreen:

Ty jo, tak špatná potřebuju a kolik jsi? Ja na začátku 6+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.7.19 09:28
@Cernamamba píše:
Ahoj! Zítra jdu na potvrzení těhotenství, to bych mela byt 6+6tt, tak bych se k vám ráda přidala…

Mělo tam být super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.19 10:53

@verkus ja 7+4. Teda podle kalkulačky. V pondělí mám druhé utz, jestli tam jsou furt oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.7.19 11:41
@jen_taková_jedna píše:
@verkus ja 7+4. Teda podle kalkulačky. V pondělí mám druhé utz, jestli tam jsou furt oba

Já mám utz až 5.8. Držím palce, určitě to bude ok 🙌 😊 máš dvojvajecna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí