Poradna duly
Jana Čurdová
@Adi5 já zatím žádný samovolný nezažila ale ze středy na čtvrtek jsem tak moc krvácela že myslela že ano nakonec se to drží plod jsem ještě neměla protože to vypadá že je mimi mladší ale byl tam jak gestacni tak žloutkový vacek a hcg rostlo tak říkali že zatím dobré ale od tý doby krvácím každý den ne celý ale krvácím zítra jdu ke svojí doktorce tak jsem zvědavá
@lovean tak to musíš mít taky obrovský strach. Ono tohle těžko rict, v této fázi to je vždy buď a nebo..
Ja u obou nevydařených těhu vždy jen kapička ani ne krve, spíš takové zašpinění, žádné příznaky a následná kontrola už bez srdeční akce ![]()
@Adi5 hm to je blbé no já u obou synů co mám spinila a druhého dost a oba se narodili takže musím doufat
@Adi5 také mám za sebou ZT, proto mě strach stále dohání, včera jsem byla na pohotovosti, naštěstí zatím vše dobré…
@Adi5 to musi byt ok🙏🏼ja jsem po dvou potratech..Dvou a pul letech snazeni a jednom umelku, ktery taky nevyslo. Jeden potrat byl zamlkly…druhy spont.,ale nevypuzeny…Neboj to spineni nemusi nic znamenat😊
Holky jak to je? Pri zamlklem se asi přestane zvětšovat deloha, takže krom ztráty všech příznaků tehu přestane pobolivat i břicho? Nebo naopak boli víc?
@jen_taková_jedna jja jsem na sobe zamlkle nepoznala vubec…podle me je to blbost kdyz nekdo rekne ze to pozna, hcg mas v krvi stale…ja byla na kontrole v 7tt a pak jsem sla na kontrolu za 3tydny…Miminko se prestalo rust v 7tt+3dny…Mne bylo furt stejne…Blila jsem, prsa bolavy, vsechny tehotensky priznaky a i pres to ze mi doktorka rekla ze mimi nema AS, musela jsem cekat od ctvrtka do pondelka na kyretaz…Bylo mi stale stejne spatne a zbravela jsem stale.
@jen_taková_jedna ja měla dvě zamlklé a naprosto stejný scénář. Nejprve miminko menší zhruba o týden, potom potvrzené srdíčko, následně nepatrný tmavý výtok až zašpinění, přestalo mi být špatně, žádná bolest prsou, břicha, nic.. a na další kontrole už bez srdíčka.
Ale u každého to zamlklé může být jinak
@KristynaHanova tak to máme dost podobné. Tři roky snažení a potom dva ZT, absolvovali jsme všemožné testy a nic se nenašlo. Teď po svatbě až neplánovaně opět těhu, takže jsem si říkala, že už to musí dopadnout dobře.. Jenže najednou mám pocit, že se vše opět opakuje ![]()
@jen_taková_jedna já jsem zamlkle taky vůbec nepoznala, žádná změna nenastala, docela šok na ultrazvuku…plod byl 4 týdny mrtvý
@Cernamamba naprosto chápu a soucitim. Každá se bojíme, ale když je tam ještě ta předchozí zkušenost, je to o dost horší. Musíme doufat
@KristynaHanova @Adi5 já si prave říkám, ze ty nevolnosti a tak jsou hodne individuální podle velikosti hcg, ale když přestane miminko rust tak s tím i ta deloha. Takže břicho přestane bolet. Přece když neroste miminko, tak se deloha nebude dal zvětšovat ![]()
@jen_taková_jedna já jsem žádné bolení břicha ani podbřišku v předchozím ani současném tehu nezaznamenala…takže těžko rict
@jen_taková_jedna ja jsem fakt nepocitila ze by me neco prestalo bolet🙈Vse naznacovalo tomu ze mi je stejne jako kdybych tehotna furt byla. Ted kdyz jsem tehu, tak kolem 7tt jsem taky mela pocit, ze tehotna uz byt nemuzu…protoze jsem i hodne krvacela. U dr. Na kontrole bylo vse ok a asi za tyden jsem bricho zas citila.