Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.8.19 18:38

@lovean ze by treti chlapecek😂?Tak snad to brzo prejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 18:39

@Adi5 tak ja obrazku mela dost..alw vzdycky jsem je pak spalila abych nad nima nebrecela🙈 🙈dej vedet jak si dopadla😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 18:41

@Týnka 96 to je spravny ze to tak beres a myslis pozitivne! Nic jineho nam nezbyde takze proste pristi tyden❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.8.19 19:10

Tyjo holky, kde berete ten optimismus? Bych se potřebovala trochu nakazit. Tohle těhotenství tomu věřím jako ještě nikdy, ale teď stejně takový divný pocit a nejde mi to změnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.8.19 19:38

@KristynaHanova přesně tak positivní myšlení je základ :) a mě to strašně pomáhá :) takže prostě příští týden uvidíme ty naše drobečky a jejich budící srdíčka a odneseme si průkazku ❤️️
@Adi5 hele po těch všech špatných zkušenostech jsem si řekla že to je pro mě veliká naděje a že když jsem to v pořádku bez komplikací dotáhla do 10 týdnů že to vyjde a věřila jsem to u od začátku a věřím tomu pořád 😊 a i nadále budu :) taky bojím je to jasné :) ale k čemu jsou věčné stresy přemýšlení toho že mi nic není že mi něco přestalo bolet k ničemu akorad ubližuje člověk sám sobě… Chápu když někdo krvácí a tak tak to bych byla též v háji ale jinak si ma člověk těhotenství užívat ne se stresovat ❤️️ snad jsem tě trochu nakopla :) myslí pozitivně všechno zvládneš 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 19:38

@Adi5 ja si proste rikam ze uz se na nas konecne musi usmat stesti…Vzdyt to neni mozny aby se to jen sral* a proste uz musi byt lip…Jako brecela jsem hodne kdyz jsem zacala hooodne krvacet ale kdyz jsem sla do nemocnice a rekli mi ze tam mimi stale je a ze ten hematom je opravdu veliky, ze je to proste 50 na 50, tak jsem si rekla ze uz nesmim prosez fnukat a vzdavat to a denne myslet na to ze by to nemelo vyjit…rekla jsem si ze proste musime bojovat a ze to musi vyjit a kdyz ne tak to bude bolet, ale bylo by to treba nemocne nebo neco…Ale tak fakt myslim pozitivne a nemyslim na zly veci…uz myslim na to jak si proste jdu pristi tyden pro prukazku a smitec…Uz si planuju jak se objednam na screening…Proste myslim co nejvice dopredu a to me nejak drzi si myslim…Hlavne kdyz se budu nervovat a stresovat tak nicemu nepomuzu a bojim se ze ba naopak…Ze o to stresem prijdu a to nechci :srdce: Bud silna a hlavu vzhuru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.8.19 20:17

@Týnka 96 @KristynaHanova vy jste zlatíčka moc děkuji :srdce:
Máte pravdu, jestli to má dopadnout špatně, nic na tom nezměním, takže co bude mimi kde má, budu se radovat a těšit.
@KristynaHanova ty jsi ve kterém tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 20:19

@Adi5 musime se nejak podporit, protoze by nam z toho hrablo😍Ja jsem dnes 9+1tt a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.8.19 20:30

@KristynaHanova je, tak to je už krásný týden (z mého psychologického pohledu) :)
Ja teprve 7+2 podle MS - což je podle minulých zkušenosti kritické období.
Ale uvidíme zítra na Utz, na poslední kontrole byl jen žloutkový váček, tak doufám, že už to teď bude odpovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 20:45

@Adi5 v Kolik te to ceka? To uz budes mit i :srdce: 😍Hned napis…budu na tebe i na drobecka myslet…Sice krasny tyden, ale ja si furt rikam ze do 12tt je tl proste riziko no🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
6.8.19 05:07

@Adi5 dej zítra hned vědět jak jste dopadli ❤️️😊 myslím na vás 😊
@KristynaHanova riziko to je ale musí to být a bude to už konečně vše v pořádku zasloužíme si to ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
6.8.19 07:18

Ahoj. Můžu se přidat? Dnes bych měla být 8+2 a čekám na takové to větší vyšetření na které jdu za 14dní. Jsou to nervy :) jestli je vše tak jak má být. Naposledy jsem byla na utz v 6+4 a to už bylo :srdce:. Od té doby jsem u dr nebyla a nejradši bych chodila na utz každý den, abych měla jistotu, že je všechno v pořádku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
6.8.19 07:24

@KristynaHanova mě už hrabe včera migréna jak prase jsem tu brečela měla strach nemohla ze strachu usnout no prostě děs a dneska ráno zase hodně krve ze mě valilo kdybych to nezažila tak jedu do špitálu ale vždy to po nějaký době ustane a pak už jen špinění já snad z toho stresu nevyjdu jo a v té krvy je vždycky jedna sraženina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
6.8.19 07:41

@Rikiki ahoj jen se přidej budeme rádi ❤️️ jak ti je? Všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
6.8.19 07:48

@Týnka 96 jsem hodně unavená a občas mi je trochu zle od žaludku ale jinak nic. Do 6+3 jsem měla bolesti jako bych měla dostat ms, pak vše ustalo a teď jen občas takový tlak nebo píchnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí