Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.8.19 15:30

@lovean ja si myslim ze kdyz opravdu nic neudrzis ze by pro tebe bylo lepsi jit do nemocnice na ty kapacky…Protoze kdyz hladovis ( Ac nedobrovolne a nerada) Tak je to fakt o hubu a neni to vubec dobry ani pro tebe a ani pro mrnouse. Hlavne kdyz budes zvracet, tak budes totalne vystavena a absolutne bez mineralu a zivin pro prcka. Jeste kdyz pises ze nemas ani silu dojit si pro jidlo. Nechala bych se manzelem odvest do nemocnice, protoze ac to vypada jako banalita, tak neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 15:32

@Postižená_princezna super tak to je krasna zprava a kolikaty tyden?😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 15:38

@KristynaHanova díky :mrgreen:
teď jsem 9tt a je to první mimčo, takže plná obav, ale i těšení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 15:52

@Postižená_princezna tak to je super!!!Tak to jsme stejne…jen my p tri dny napred😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.8.19 15:55

Holky já vám povím, že zavádět 3× denně utrogestan na dovolené, kdy spíme v autě a každou noc někde jinde, je docela oříšek…furt propočítávat kdy kde budeme a abych si mohla aspoň na nějaký čas po zavedení lehnout… :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 15:59

@Cernamamba Tak to je nahovno…a nechces ho po dobu dovolene polykat? Ja ho od zacatku polykam( kvuli velkemu krvaceni) A mimi se drzi a doktor rikal ze to je uplne jedno:)Bylo by to pro tebe pohodlnejsi…aspon ted o dovolenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 16:04

@KristynaHanova
Hezké :lol: a taky první, jo? A jak se cítíš? Já mám pocit, že každý týden je to úplně jiný a všechno jak na houpačce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 16:07

@Postižená_princezna treti tehotenstvi, ale detatko zatim zadne nemam😰Tak snad tohle uz konecne vyjde…cekame na nej uz hrozne dlouho 🙈Ted uz se na nas musi usmat stesti a takhle daleko jako ted jsme se jeste nedostali…Ted uz vime ze mame i rucicky a nozicky❤️️Mne vubec nic neni( krom trapeni s hematomem) A bolavych 🐐 🐐 jak kdybych tehotna nebyla😂Tobe je spatne?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.8.19 16:13

@Postižená_princezna vítej a gratuluju :) jsme také skoro stejně ale já jsem 9+4tt:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.8.19 16:16
@KristynaHanova píše:
@Cernamamba Tak to je nahovno…a nechces ho po dobu dovolene polykat? Ja ho od zacatku polykam( kvuli velkemu krvaceni) A mimi se drzi a doktor rikal ze to je uplne jedno:)Bylo by to pro tebe pohodlnejsi…aspon ted o dovolenku

Mě doktor právě říkal, že při zavádění se toho progesteronu dostane do těla víc než při polykání… A člověk pro to chce udělat všechno že…jasny, že když člověk špiní nebo krvácí tak je lepší polykat, ale takhle jde jen o správný timing :-)

Příspěvek upraven 07.08.19 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 16:17

@KristynaHanova
Jé, tak to je mi líto, že to předtím nevyšlo :( tak ti držím palečky a moc přeju ať je teď všechno v pořádku a ono určitě bude a konečně se dočkáte. :hug:
Mne třeba není vyloženě nějak moc zle, nezvracím nebo tak (to se mi stalo jen jednou), jen mi většinou není moc dobře ráno, ale už vím, že jediné, co mi pomáhá jsou takové ty kukuřičné chlebíčky. :lol: Jinak se u mě střídají různé projevy co týden - jeden týden hrozné bolení bříška jako při MS, další týden zase bolesti žádné, ale nevolnost… Teď jsem ve fázi, kdy jsem jen šííííleně unavená (a pak ta bolest prsou no, ta je asi jediná konstantní).

Pání, teď koukám, že jsem se docela rozepsala. :mrgreen: Konečně ze sebe můžu dostat všechno, co si myslím, nikde jinde to říct nemůžu, zatím to ví jen přítel a ten o tom denně asi poslouchat nepotřebuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 16:29

@Cernamamba aha tak to muj Dr. rikal ze to je v podstate jedno kdyz ho beres tak casto:) Ale kdyz to jde nacasovat tak proc ne:) Ale na dovolene to musi stat fakt za prd 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 16:34

@Postižená_princeznaNo ted uz to proste vyjde ja to vim❤️️Tyvado takze proste fakt jak u blaznu vid😂 😂 😂Snad ta unava prehde, protoze to mi prislo fakt uzolne nej nej njehorsi u tech predchozich tehu😥Vdyt je dobre ze ses rozepsala, od toho tu jsme :) Kdy to planujete rict rodine a tak?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
7.8.19 17:13

Dnes první kontrola <3

Ahoj dámy, tak teda je tam jenom jedno, čekáme zajíčka :lol: teda vypadal jako takovej zajíček :lol: všechno je v pořádku. Jsem zdravá, prdě má srdíčko jako zvon, má 14mm. A dostala jsem průkazku :srdce: a manžel byl taky dojatej, ale jenom já jsem brečela :lol: jsem objednaná na krev, screening a další návštěvu u paní doktorky. :srdce: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.19 18:38

@pantomima tak to je krasny :srdce: Davejte na sebe pozor🙈Ja dneska chtela taky brecet, ale rikala jsem si ze nebudu delat kravu pred lidma v cekarne…No a mamzel mel taky co delat😂 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí