Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
10.8.19 13:54

A já jdu na kontrolu až ve středu, vy už to budete mít v té době za sebou :-) na jednou stranu se těším a jsem zvědavá a středa je moc daleko a na druhou stranu se bojím a středa je moc blízko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.8.19 13:54

@lovean já si pořád říkám že je to v pořádku 😊 věřím mu ale je to těžký 😇 budeme se držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.8.19 13:55

@Cernamamba já mám stejný pocity 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.8.19 13:56
@Týnka 96 píše:
@Cernamamba já mám stejný pocity 😃

To jsem ráda, hned si prijdu jako menší blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.19 14:05

@Týnka 96 jo budeme si držet palce na vzajem musime to nějak vydržet vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.8.19 14:10

@lovean to vydržíme nic jiného nám nezbývá :) v pondělí bude všechno v pořádku a dostaneme průkazku ❤️️
@Cernamamba buď v klidu my se všechny bojíme stejně :) takže blázen nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.19 14:33

@Týnka 96 já ještě asi nedostanu budu teprve asi 6+5tt takže já si asi ještě počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.8.19 14:56

@lovean ahaaa tak to jsi ještě na začátku :) ale taky to uteče 😊 já budu 10+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.19 15:04

@Týnka 96 jj já kvůli krvácení jezdím už po doktorech už od nějakého začátku pátého týdne proto teď ty nervy radši bych šla poprvé až později třeba v 8 až v 9 tt ale bohužel mám už za sebou těch kontrol víc jednu u doktorky a hodně v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.8.19 16:37

@lovean aha :/ tak se hlavně opatruj a dávej na sebe pozor at je vše pořádku… Já jsem byla u doktorky před měsícem, srdíčko potvrzene ale trnu.. snad bude vše ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.19 17:02

@Týnka 96 jj chápu já trnu už od pomalu dvou čárek na testu to ne ale o dva dny později už jsem začala a to poprvé jsem byla tak tam byl jen gestacni vacek já jsem spinila tak mě brali hcg pak druhý den znovu do nemocnice na kontrolu pak jsem měla přijít asi za 4 dny ale jelikož jsme zacala hodně krvácet tak jsem jeli asi po dvou dnech znovu to hcg rostlo a byl tam žloutkovy vacek pak další návštěva kvůli tomu že jsem si myslela že mam zánět mocaku to se ale nepotvrdilo pak jsem byla u svoji gynekolozky protože v nemocnici mi řekli že mám jít dřív tak jsem šla a tam už konečně bylo i srdíčko ale ještě jsem nebyla ani konec 6 týdne no a pak šílené nevolnosti takže pohotovost ještě jednou doufám že už naposledy a původně jsem měla jít k ty doktorce až v pondělí teď ale plod je o týden mladší než podle měsíčku a mě to bylo jasný hned od začátku takže to můj román

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
10.8.19 17:08

@lovean no tak to je hustý, užíváš si to se vsim.. ale dobře to dopadne neboj :) snad se ti brzo uleví.. a budeš si užívat tehulkovani 😇.. já mám za sebou jeden samovolnej potrat.. a jedno zt v 7tt.. další říkám že už by to do třetice klapnout mohlo teď jsem 10+0 a takhle daleko jsem se ještě nedostala. Když jsem byla na kontrole v to 7tt tak mi doktorka řekla že je to ukázkové těhotenství, takže se snad i nadále ukázkově vyvíjí 😇..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.19 17:14

@Týnka 96 no já mám taky strach ze všeho možného jako zamlkle toho se desim i samovolného potratu to už jsem myslela že bylo když jsem jela do ty nemocnice tak se modlím ať je vše ok už jsem si užila dost a k tomu já už dvě děti mám sice teď je nemám doma tak mám klid tak se modlím ať je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.8.19 19:26

Ahoj holky, no já mám taky šílený strach. Sice jsem se hodila celkem už do klidu a opravdu se začala radovat a těšit. No ale dnes zase špinění a kontrola až v pátek.. To zase budou nervy. Vím, že to nemusí nic znamenat, ale po dvou nezdarech se to těžko pouští z hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.8.19 22:35
@Adi5 píše:
Ahoj holky, no já mám taky šílený strach. Sice jsem se hodila celkem už do klidu a opravdu se začala radovat a těšit. No ale dnes zase špinění a kontrola až v pátek.. To zase budou nervy. Vím, že to nemusí nic znamenat, ale po dvou nezdarech se to těžko pouští z hlavy

Já Tě chápu a vím, jak je to těžké…budu držet pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí