Poradna duly
Jana Čurdová
A já jdu na kontrolu až ve středu, vy už to budete mít v té době za sebou
na jednou stranu se těším a jsem zvědavá a středa je moc daleko a na druhou stranu se bojím a středa je moc blízko ![]()
@lovean já si pořád říkám že je to v pořádku 😊 věřím mu ale je to těžký 😇 budeme se držet palce.
@Týnka 96 píše:
@Cernamamba já mám stejný pocity 😃
To jsem ráda, hned si prijdu jako menší blázen ![]()
@Týnka 96 jo budeme si držet palce na vzajem musime to nějak vydržet vše
@lovean to vydržíme nic jiného nám nezbývá
v pondělí bude všechno v pořádku a dostaneme průkazku ❤️️
@Cernamamba buď v klidu my se všechny bojíme stejně
takže blázen nejsi.
@Týnka 96 já ještě asi nedostanu budu teprve asi 6+5tt takže já si asi ještě počkám
@lovean ahaaa tak to jsi ještě na začátku
ale taky to uteče 😊 já budu 10+2tt
@Týnka 96 jj já kvůli krvácení jezdím už po doktorech už od nějakého začátku pátého týdne proto teď ty nervy radši bych šla poprvé až později třeba v 8 až v 9 tt ale bohužel mám už za sebou těch kontrol víc jednu u doktorky a hodně v nemocnici
@lovean aha :/ tak se hlavně opatruj a dávej na sebe pozor at je vše pořádku… Já jsem byla u doktorky před měsícem, srdíčko potvrzene ale trnu.. snad bude vše ok..
@Týnka 96 jj chápu já trnu už od pomalu dvou čárek na testu to ne ale o dva dny později už jsem začala a to poprvé jsem byla tak tam byl jen gestacni vacek já jsem spinila tak mě brali hcg pak druhý den znovu do nemocnice na kontrolu pak jsem měla přijít asi za 4 dny ale jelikož jsme zacala hodně krvácet tak jsem jeli asi po dvou dnech znovu to hcg rostlo a byl tam žloutkovy vacek pak další návštěva kvůli tomu že jsem si myslela že mam zánět mocaku to se ale nepotvrdilo pak jsem byla u svoji gynekolozky protože v nemocnici mi řekli že mám jít dřív tak jsem šla a tam už konečně bylo i srdíčko ale ještě jsem nebyla ani konec 6 týdne no a pak šílené nevolnosti takže pohotovost ještě jednou doufám že už naposledy a původně jsem měla jít k ty doktorce až v pondělí teď ale plod je o týden mladší než podle měsíčku a mě to bylo jasný hned od začátku takže to můj román
@lovean no tak to je hustý, užíváš si to se vsim.. ale dobře to dopadne neboj
snad se ti brzo uleví.. a budeš si užívat tehulkovani 😇.. já mám za sebou jeden samovolnej potrat.. a jedno zt v 7tt.. další říkám že už by to do třetice klapnout mohlo teď jsem 10+0 a takhle daleko jsem se ještě nedostala. Když jsem byla na kontrole v to 7tt tak mi doktorka řekla že je to ukázkové těhotenství, takže se snad i nadále ukázkově vyvíjí 😇..
@Týnka 96 no já mám taky strach ze všeho možného jako zamlkle toho se desim i samovolného potratu to už jsem myslela že bylo když jsem jela do ty nemocnice tak se modlím ať je vše ok už jsem si užila dost a k tomu já už dvě děti mám sice teď je nemám doma tak mám klid tak se modlím ať je vše ok
Ahoj holky, no já mám taky šílený strach. Sice jsem se hodila celkem už do klidu a opravdu se začala radovat a těšit. No ale dnes zase špinění a kontrola až v pátek.. To zase budou nervy. Vím, že to nemusí nic znamenat, ale po dvou nezdarech se to těžko pouští z hlavy
@Adi5 píše:
Ahoj holky, no já mám taky šílený strach. Sice jsem se hodila celkem už do klidu a opravdu se začala radovat a těšit. No ale dnes zase špinění a kontrola až v pátek.. To zase budou nervy. Vím, že to nemusí nic znamenat, ale po dvou nezdarech se to těžko pouští z hlavy
Já Tě chápu a vím, jak je to těžké…budu držet pěsti ![]()