Poradna duly
Jana Čurdová
@lovean řekla bych ale, že krvácení je trošku jiný, než nevolnosti apod. Je to trošku nebezpečnější nemyslíš?
Proto tvé pocity naprosto chápu, ale neboj, vše dopadne jak má.
![]()
@pantomima je krváceni je na palici už nevím co si myslet když krvácím nezbývá mi než si lehnout a čekat jestli to ustane zatím to neustává ale neteče to jako proud a je to jen čistá krev nic v ní takže fakt už nevím nezbývá než čekat těch pár hodin a pak si jet pro verdikt k doktorce
@lovean mužů te mozna uklidnit, ze můj hematom viděl jen 1 ze 3 doktoru. A bylo to teda hlavně proto, ze měl úplně jinou kvalitu utz. Možná te trápí fakt “jen” ten hematom jako mě a oni ho bohužel nevidí ![]()
@jen_taková_jedna nevím ale vždy to přejde to krváceni a pak zase přijde znovu a nevím jestli hematom je jen čistě červená krev? Nemám v ní žádné cucky nic jen prostě ze mě teče červená krev
@lovean no ja cucek měla jen jednou. A barvu? To popravdě nevím. Rekla bych, ze tak i tak. Ale já hlavně krvacela par dni, zato extrémně hodne
@jen_taková_jedna ze mě prostě teče červená krev nemam bolesti jako občas mě píchne v podbřišku ale nic drastického ale paradoxně to píchání bylo když jsem nekrvacela prostě to krvácení je jen krev nic jiného k tomu
Holky mám to zasebou
mám krásnou fotečku a dostala jsem průkazku 😇 je to jak splněný sen 😍
@jen_taková_jedna já už fakt nevím se bojím jít k té doktorce
@lovean neboj, potom se ti hrozne uleví. Ja jdu vždycky s malou dusičnou a pocitem, ze tam sebou seknu
@jen_taková_jedna jo to věřím mě už se motá hlava teď tebou mi ruce nohy a nervy mám jak špagáty teď jsem zvracela a asi jak jsem se nadavovala tak zase krev na vložce takový flíček ať už aspoň to krváceni přejde nebo mě už trefí šlak
@jen_taková_jedna mám už dvě děti ale až takové problémy jsem s nema fakt neměla