Poradna duly
Jana Čurdová
@Rikiki já šla dneska po kontrole a koupila dvě věcičky prostě jsem musela už
@lovean tak vidíš všechno je jak m být ![]()
Holky na chvíli se mi ulevilo když doktorka řekla že miminkovi bije srdíčko pak se podívala a uviděla tam ten hematom
@lovean tak vidíš, to je celkem běžná věc. Teď hlavně odpocivej a dej mu šanci, aby se zmenšil ![]()
@jen_taková_jedna jj doktorka říkala že mám odpočívat a zase za týden přijít takže snad už to tak krvácet nebude ať se nemusím pořád děsit
@Týnka 96 to budu po kontrole taky!
je jasný, že taky už něco koupím ![]()
Vy už nakupujete jo?
Já jsem dnes teprve 8+4, ale myslím že i v tom 10. a 11.týdnu to na mě bude brzy
jediný co, tak chci koupit papučky neno dudlík, až to budem oznamovat rodičům.
ale můžete alespoň dávat tipy, kde mají levné věci pro miminka
(jediný co máme tak je postýlka ještě po mě a bratrovi
)
@pantomima nic nekupuji, většinu mám po prvním a i na něj jsem kupovala až po prvním screeningu. Oznamovat budeme opět po screeningu. Samozřejmě oblečení dokupovat budu, ale ty dražší věci jaké je vajíčko, košík na miminko, kojící polštář, hnízdo atd mám schované.
@Elbaba No tak to jo, ale to je trošku jiná situace, oproti prvorodičkám..
![]()
Holky já se nemůžu dočkat až přestanu krvácet z toho hematomu vždycky ráno začnu krvácet už toho mám plné zuby ale asi budu muset ještě počkat než se vstřebá
@lovean musis fakt vydrzet s byt trpeliva, ja krvacim stale uz od 7tt a ted jsem 10+2tt, vstebava se dlouho a nebo se musi proste sam odloucit ale stim nic neudelas…Jedine co muzes je odpocivat🤷🏻♀️
@KristynaHanova hm ale je to těžký protoze každé ráno dost krve je to naprd ono to vždy během dne ustane a pak mám do druhého dne klid ale i tak je to o nervy