Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4438
14.8.19 07:16

@Elbaba a na tu krev a moč se chodí nalačno, nebo tu je to ještě jedno? :D sestra mi toho řekla tolik, že jsem půlku věcí zapomněla, asi si tam budu muset ještě zavolat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.8.19 07:46
@pantomima píše:
@Elbaba a na tu krev a moč se chodí nalačno, nebo tu je to ještě jedno? :D sestra mi toho řekla tolik, že jsem půlku věcí zapomněla, asi si tam budu muset ještě zavolat. :lol:

Moč nosím z domova, musí to být ta první. Krev tahle na lačno být nemusí, ale raději se zeptej jak u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
14.8.19 07:51

@Elbaba jojo že má být ranní si pamatuji, potom na poradny nemusí být ranní, to si jako jednu z mála věcí pamatuji :lol: Děkuji, zavolám si tam, až to bude aktuální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.19 08:33

@pantomima to ani ne. To sem si zařídila sama tím, ze jsem byla v nemocnici a střídala své doktory. :mrgreen: Spis na klinice si zvou už 6+0, aby uhlidali mimodelozni, takže jsem už tak začala s kontrolami brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
14.8.19 09:04

@jen_taková_jedna jo aha takto. :lol: hned jsem chytřejší :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.8.19 12:37

Tak mám za sebou kontrolu a místo radosti spíš smíšené pocity… Měla bych být dle MS 9+4tt ale podle UTZ jsem jen 8+6tt… Na minulé kontrole jsem byla „pozadu“ jen o 2 dny a teď o 5…chjo…nezbývá než čekat více než tři týdny na další kontrolu a celou dobu doufat, že je vše v pořádku…to se mnou bude k nevydržení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.8.19 12:57

Ahoj holky, přidávám se k Vám, dnes začínám 8 tt. Chci se zeptat, jak zvládate nálady? Já skoro ob den brečím kvůli blbostem, i když vim že bych měla byt pozitivně naladěná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
14.8.19 13:08

@pinklady ahoj kolik jsi přesně? Já mám občas taky nálady ale není to tak hrozný ale já toho mám hodně jako můj největší problém je krvácení mám hematom a ten docela dost krvácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
14.8.19 13:10

@Cernamamba podle mě je to v pohodě já jsme podle ms o týden dál než podle utz a roste tak jak má akorát podle utz je o týden mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.8.19 14:04
@Cernamamba píše:
Tak mám za sebou kontrolu a místo radosti spíš smíšené pocity… Měla bych být dle MS 9+4tt ale podle UTZ jsem jen 8+6tt… Na minulé kontrole jsem byla „pozadu“ jen o 2 dny a teď o 5…chjo…nezbývá než čekat více než tři týdny na další kontrolu a celou dobu doufat, že je vše v pořádku…to se mnou bude k nevydržení :?

Rozhodující je až první screening tak se zbytečně nestresuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
14.8.19 15:10

Holky šla jsem si jen pro blbé knedlíky po schodech a na vložce zase krev asi opravdu jen ležet a vůbec nevstavat ale stejně na záchod jít musím do sprchy taky a nějak se najíst taky a na kontroly k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
14.8.19 17:10

@pinklady nálady vůbec nezvládám, prostě brečím, nebo se naprosto bezdůvodně začnu smát, nebo prostě volám manželovi do práce protože je mi smutno :lol: magor.. :lol: ale dost často brečím, neříkám, že mě to neštve, ale co mám dělat, manželovi to přijde roztomilé a ňuňá mě vždycky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
14.8.19 18:24

@pantomima mě je v poslední době taky smutno po příteli ještě jak pořád ležím tak už je to na palici ale nedá se já brecim občas ale třeba u dojemných filmu to mě vždy rozbrečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.8.19 09:35

Ahojte holky tak po dnech kdy mi bylo dobře skoro jsem nezvracela se mi zase vrátili ty šílené nevolnosti ach jo dneska od rána zase jenom zvracim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.8.19 09:41

@lovean buď v klidu, asi nějaké erupce na slunci. Já od rána ležím, motá se mi hlava a při představě jídla mi je na zvracení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí