Poradna duly
Jana Čurdová
@Elbaba a na tu krev a moč se chodí nalačno, nebo tu je to ještě jedno?
sestra mi toho řekla tolik, že jsem půlku věcí zapomněla, asi si tam budu muset ještě zavolat. ![]()
@pantomima píše:
@Elbaba a na tu krev a moč se chodí nalačno, nebo tu je to ještě jedno?sestra mi toho řekla tolik, že jsem půlku věcí zapomněla, asi si tam budu muset ještě zavolat.
Moč nosím z domova, musí to být ta první. Krev tahle na lačno být nemusí, ale raději se zeptej jak u vás.
@Elbaba jojo že má být ranní si pamatuji, potom na poradny nemusí být ranní, to si jako jednu z mála věcí pamatuji
Děkuji, zavolám si tam, až to bude aktuální ![]()
@pantomima to ani ne. To sem si zařídila sama tím, ze jsem byla v nemocnici a střídala své doktory.
Spis na klinice si zvou už 6+0, aby uhlidali mimodelozni, takže jsem už tak začala s kontrolami brzo
Tak mám za sebou kontrolu a místo radosti spíš smíšené pocity… Měla bych být dle MS 9+4tt ale podle UTZ jsem jen 8+6tt… Na minulé kontrole jsem byla „pozadu“ jen o 2 dny a teď o 5…chjo…nezbývá než čekat více než tři týdny na další kontrolu a celou dobu doufat, že je vše v pořádku…to se mnou bude k nevydržení ![]()
Ahoj holky, přidávám se k Vám, dnes začínám 8 tt. Chci se zeptat, jak zvládate nálady? Já skoro ob den brečím kvůli blbostem, i když vim že bych měla byt pozitivně naladěná…
@pinklady ahoj kolik jsi přesně? Já mám občas taky nálady ale není to tak hrozný ale já toho mám hodně jako můj největší problém je krvácení mám hematom a ten docela dost krvácí
@Cernamamba podle mě je to v pohodě já jsme podle ms o týden dál než podle utz a roste tak jak má akorát podle utz je o týden mladší
@Cernamamba píše:
Tak mám za sebou kontrolu a místo radosti spíš smíšené pocity… Měla bych být dle MS 9+4tt ale podle UTZ jsem jen 8+6tt… Na minulé kontrole jsem byla „pozadu“ jen o 2 dny a teď o 5…chjo…nezbývá než čekat více než tři týdny na další kontrolu a celou dobu doufat, že je vše v pořádku…to se mnou bude k nevydržení
Rozhodující je až první screening tak se zbytečně nestresuj.
Holky šla jsem si jen pro blbé knedlíky po schodech a na vložce zase krev asi opravdu jen ležet a vůbec nevstavat ale stejně na záchod jít musím do sprchy taky a nějak se najíst taky a na kontroly k doktorce
@pinklady nálady vůbec nezvládám, prostě brečím, nebo se naprosto bezdůvodně začnu smát, nebo prostě volám manželovi do práce protože je mi smutno
magor..
ale dost často brečím, neříkám, že mě to neštve, ale co mám dělat, manželovi to přijde roztomilé a ňuňá mě vždycky
![]()
@pantomima mě je v poslední době taky smutno po příteli ještě jak pořád ležím tak už je to na palici ale nedá se já brecim občas ale třeba u dojemných filmu to mě vždy rozbrečí
Ahojte holky tak po dnech kdy mi bylo dobře skoro jsem nezvracela se mi zase vrátili ty šílené nevolnosti ach jo dneska od rána zase jenom zvracim
@lovean buď v klidu, asi nějaké erupce na slunci. Já od rána ležím, motá se mi hlava a při představě jídla mi je na zvracení ![]()