Poradna duly
Jana Čurdová
@lovean to mne zd doktor rikal ze si mysli ze to bude unor spis nez brezen, tak uvidime🙈
@KristynaHanova tak mi zase máme menší o týden a vím že u staršího syna jsem měla termín podle ms 15.5. podle utz 24.5 a mladý se narodil 23.5
@lovean a ono je to asi i jedno, hlavne aby bylo mimco v poradku a my taky ![]()
@KristynaHanova jj to je pravda to říkám pořád že je důležité aby mrne bylo ok
Ahoj čekala jsem až dostanu průkazku, abych se mezi Vás přihlásila, končíme 9tt termín máme 20.3.podle ms a 18.3.podle ultz. Že začátku jsme měli zácpu, tři dny teplá voda na lačno a dvě jablka denně to vyřešili a, někdo se nato ptal.. bolest v kříži je teď už snesitelnà a dá se hýbat, ale museli jsme cvičit protahovat-kocici hřbet a v klece natáhnout levá noha a práva ruka a pak střídat, těch cviků je víc, já se bála a už se chystala k Mudr ať mi radši někdo ukáže co můžu cvičit a co ne, třeba i fyzioterapeut.. no a máme jen nevolnost, davime se občas ale nic z toho.
Zato nám včera zjistili hematomy, naštěstí neohrožuji malé ale vyděsilo nás to krvácení a bolest teda moc. Tak nám zakázali sex a doporučil klid a buď Ascorutin, který mi v lékárně řekla že se v těhotenství nemá vůbec brat-asi jsem Kapla na blbli..nebo Vít C 500g. Hodně spíme a brzo vstáváme.
Na screening jdeme v půlce září. Takze to je o nás vše. ![]()
PS: Jo a jsem asi ukecaná ![]()
@Megden ahoj s hematomem mám stejný problém teď je to lepší ale pár dní zpět ze mě teklo taky plno krve jenže já do toho teď chytla Kvasinky takže v pondělí u doktorky mě čeká řešení tohodle problému jinak mě je zle jak kdy některy dny skoro vůbec jiný děsně a jinak podle ms mám termín podobně jak ale podle utz jsme o týden mladší to je mima nepravidelnyma mesickama a určitě posunutou ovulaci
Mám termín porodu 12.3.
a už se s přítelem moc těšíme..
sem zvědavá co budeme mít ale moc si přejeme holčičku.. ![]()
Holky taky jste teď takové citlivky? Já jsem úplně v háji přítel jde na barum relly co je u nás a já tu brečím že nemůžu a ním
Mám teď takové výkyvi nálad že sem i sama překvapená..
jednou sem vztekla podruhy úplně v pohodě ale nejvíc mě dokáže vytočit když přítel přijde s tim ze sem protivná a přitom nejsem..
No je to zajímavé ať už to mám za sebou tyhle nálady.. ![]()
@Karollin.aa díky no mě to štve že já musím být doma a on si může jet kam chce pořád je mi smutno a já mám tu nevýhodu že můj chlap je celý dny pryč od rána až do večera
@skorotehotna mám rizikové těhotenství ještě před pár dny jsem dost krvácela a včera ještě spinila a co bude dál nevím takže nemůže někde stát několik hodin jako budu muset začít fungovat do konce srpna normálně ale to ještě čas tak doufám že už to půjde do té doby