Poradna duly
Jana Čurdová
@skorotehotna já odpočívám ale už mám odpočívání plné zuby doufám že v pondělí u doktorky už to bude lepší ať už se můžu víc hýbat
Holky dneska je mi pro změnu velice dobře udělali jsme si s přítelem hezké ráno sice sex zatím nemůžeme riskovat není to tak dlouho co jsem dost krvácela ale bylo nám hezky
Mi měli sex jen jednou od té doby co to víme.. pac přítel má strach aby tomu drobečkovi neublížil když mu vysvětluju že je to v pohodě stejně má strach.. Tak snad časem to bude dobrý..
jinak nevím co už mu mám říct..
@Janu17 já bych chtěla přítel taky ale nechceme zatim riskovat uvidíme měla jsem hematom v děloze a dost krvácela takže radši cekam navíc to vypadá na to že mam ve spod nějaký zánět občas mě to poboliva navíc mám žlutý výtok
To mě mrzí tak snad to bude brzy v pořádku..
hlavně nestracet naději a být v klidu… ![]()
Já ty hematomy tedy nemám tak dramatické jako ty, ale sex nám zakázali, doktor mi to vysvětlil tak, že když máš bolaky v nose a budeš do nosu stuchat tak můžou krvácet takže to chce klid sexuální.. jinak sex doteď byl krásný, sice opatrný z manželovi strany ale je jen chlap a vidět mé nové prsa ho chladným nenechá jen čekal na mě jestli mi je dobře. Teď smůla..
musíme to zvládnout jinak..
@Janu17 Takoví muži jsou skvělí no
Každopádně je to pořád lepší, než kdyby ztratil zájem o tebe, ber to takhle ![]()
No ženy my jsme si ještě do toho všeho vymysleli svatbu 😃 😂 takže máme co dělat 😍
@Týnka 96 To buď v klidu, taky mě čeká svatba
nejdřív jsme teda naplanovali svatbu s tím, že mimčo až po svatbě, ale zadařilo se dříve…
@pinklady my jsme ji neplánovali vůbec
a najednou za měsíc no ![]()
@Týnka 96 je se máš já bych se taky vdávala ale pritel nechce zaprvé hodně blbé zkušenosti z bývalou a ma kvůli ní dluhy tak mě do toho nechce zatahovat na jednu stránku je mi to hodně líto na druhou to chápu
@lovean a co předmanželská smlouva? Já bych asi nechtěla dítě s člověkem, kterej by, jak to napsat (nechci se nikoho dotknout), kvůli špatný zkušenosti s někým si nechal otevřený dveře, aby při problému mohl utéct..
@lovean to chápu ale podle mě by to tak být melo s tou svatbou ![]()