Poradna duly
Jana Čurdová
Holky za třičtvrtě hodiny vyrazim tak na mě myslete a držte mi palce
@Rikiki děkuju a super to jsem ráda že u tebe je vše ok tak doufám že u nás taky bude za chvíli vyrazím
Holky tak vše v pořádku podle utz dnes 7+3 a dostala jsem prukazku
@Týnka 96 děkuji už jsi objednana na sreninng v prvním trimestru? Já jsem dneska dostala leták a měla jsem se objednat tak už jsem objednaná a jdu tam 23.9
@lovean jsem objednaná
vše jsem hned zařizovala
jdu 4.9
a na krvi už jsem byla… a ještě mě čeká kardiologie a zubař
a obvodní lékař.
@Týnka 96 jj sestřička mi říkala ať si taky vše zařídím a za 3 týdny mě taky čekají ty první odběry na lacno a jak jsem psala screening 23.9 z toho mám největší obavy měla jsem i u kluků protože před nema jsem kvůli vývojové vadě musela na interupci
@lovean aha
a vy máte něco v rodině?
Promiň že se tak ptám jen já se toho taky bojím a v rodině nic nemáme tak jak je velká pravděpodobnost toho že by tam mohlo něco být..
@Týnka 96 ne nic v rodině nemáme a tohle nebylo nic genetického byla to vývojová vada jmenovalo se to defekt v dutině břišní a to znamená že ten plod měl díru v břiše jinak můj mladší syn má opožděný vývoj něco jako středně těžkou retardaci ale u něho se neví čím to je nic mu nebylo narodil se zdravý příčina je zatím nejasná teď 2.9 jde na magnetickou rezonanci doktorka chce vyloučit že má něco na mozku
Holky já jdu taky 4.9. na ten screening a mám z toho strach. Nebylo to povinný ale pro můj klid jdu. A jinak podle ultrazvuku je o 3 dny starší než by od minule mělo být, myslíte, že je to ok? Doktorka na to nic neříkala.
@Týnka 96 Tynus my mame skoro vse stejne ja jdu na screening 5.9.😂 😍
@KristynaHanova no tak třeba i stejně porodime 😂 😂 :smiling_face_with3_hearts:
@Rikiki ja teda vubec nepremyslela nad tim ze bych na nej nesla…To radsi desetkrat zaplatim ty penize nez abych mela doma nejake postizene miminko, mam z toho nervy a bojim se ale modlim se za vsechny at to dobre dopdne🙏🏼 🙏🏼Jinak ten utz ber i s rezervou…muze tam byt odchylka +-6dni a to mi rikal Dr.,hlavne uz ted rikal ze jak se tam miminko hejbe tak uz se to i blbe meri…meril ho snad 3krat a pokazde bylo jinak stare ![]()