Poradna duly
Jana Čurdová
@Janu17 no můj to má hodně náročný a teď i po psychické stránce bylo by to složitý na vysvětlovaní
@Janu17 on bude odcházet z práce teď na konci měsíce kvůli šéfovi je to blbec kamarád který se ukázal jako podrazák
Tak to je špatné.. přítel loni taky měnil práci.. A polepšil si jak finančně tak pozicí.. poznali sme se vlastně v práci a tam to pro něj stalo bylo špatné málo peněz a byla tam prakticky furt.. žádné uznání nic.. teď dělá ve svém oboru he zato řádně zaplacený a spokojený.. ![]()
@Janu17 manžel loni taky měnil práci, teda nedobrovolně.. zrušili mu místo, takže dostal odstupné s tím, že prostě končí a ještě že tak.. práce byla otřesná, měl toho nad hlavu, chodil dom absolutně nešťastný a vyšťavený a uhnal si tam stresovou nemoc… teď dělá jakoby stejnou práci ale to, co dělal původně sám teď dělá cca 10lidí a říkal že se tam občas až nudí jak byl zvyklej makat jako šroubek a jak pořád nestíhal. Má i skvělý kolektiv, lepší peníze a chodí domů spokojený a práce ho baví. Jsem moc ráda, že mu to takto vyšlo a vlastně jsem i ráda, že ho z původní práce tak sprostě vyhodili, protože si myslím, že by sám neodešel, protože by jim to tam nechtěl nechat, protože by se jim to tam sesypalo.
(stejně se jim to tam sesypalo, jak zrušili danou pozici
)
Holky u nás je to podobně ale můj je kominík tak se bude teď snažit podnikat jinou práci nemá takže se chce zkusit dát touto cestou bylo by to pro nás oba nejlepší
Holky budete si některá už pořizovat těhotenské kalhoty už teď někdy já mám problém s tím že normální ryfle mi dělají zla jak mě táhnou přes břicho jak je mi zle tak s těma kalhotama je to ještě horší
@lovean říkala jsem si, že asi nějaký pořídím (nebo prostě pořídíme jen nějaký volnější), zatím to řeším šatama
vždycky ty kalhoty dobrý dobrý a odpoledne- večer mě už škrtí a táhnou ![]()
Já už si koupila leginy i ryfle je to pohodlnější já moc šatny nebo sukně nemusím.. měli v akci asi před měsícem v kauflandu tak sem tam nabehla..
![]()
@pantomima já taky nosím zatím šaty ale už bude brzy zima jednou jsem si dala ryfle a to byl děs
@lovean píše:
Holky budete si některá už pořizovat těhotenské kalhoty už teď někdy já mám problém s tím že normální ryfle mi dělají zla jak mě táhnou přes břicho jak je mi zle tak s těma kalhotama je to ještě horší
U nás je pořád teplo tak nosim šaty a teplákove kraťasy. Jinak mam ještě těhotenské džíny z H&M které budu nosit až na podzim, jsou moc pohodlné a první těhotenství jsem je milovala.
@Elbaba jako tady je zatím taky teplo ale neví člověk jak bude za týden za dva atd. Nechce se mi ještě nic kupovat ale nevím jak bude za chvíli
Já plánuju koupit max jedny džíny. Do tepláků se vejdu vždycky a téměř pořad nosím jen sukne a saty. Do dzinu se nevejdu už teď stejne ![]()