Poradna duly
Jana Čurdová
Tak třeba ještě napíšou ostřílené tehulky
já jsem se tak daleko dostala totiž taky poprvé
Holky ja uz u obvodni byla, rikala ze je to hlavne kvuli anamneze, ptaji se na rodice, sourozence, jestli nejsoi nemocni, aby se kdyztak gynekolog zameril i na dedicna onemocneni, dale co jsem prodelala ja, alergie, dal me poslala na EKG a tak:) jinak ja uz mam i kardio udelane a obvodaka, chtel to po me do dalsi kontroly, k zubari jsem teprve objednana ![]()
Ahojte holky mě včera bylo děsně zle ale dneska to ujde cítím se vcelku dobře akorát mám teď děsně nadřízeného chlapa takže doufám že to nijak neublíží ale jinak mě to nijak nevadí ale už chvíli nekrvacim tak si myslím že pohoda já jsem jiné problémy bez to krvácení neměla a nijak při tom nedivocime ale fakt na mojeho chlapa těhotenství funguje jako afrodiziakum ![]()
Mě nikdy gyndař neposílal k obvodnímu a ani k zubaři.
@lovean opatrně, mě bylo zle ve čtvrtek, v pátek jsem byla na utz a hematom se mi o dost zvětšil, taky nekrvácím. Tak opatrně! Nevíš co se uvnitř děje
. ![]()
U nás to je spíš naopak je to jak antikoncepce přítel má strach a já chytám druhou mizu.. takže mám teď asi celé tehu celibat..
ale sem furt v jednom kole zatím to zvládám ale až nebudu zvládat tak to nevím kdo to tady bude všechno dělat místo mě… ![]()
@Lola001 mě ten hematom odkrvacel předtím vše bylo ok ale to už je týden zpět tak doufám že je vše v pořádku
@Janu17 u nás je přítel fakt úplně silene nadržený ne že já bych nechtěla ale přítel to je mazec snad se pak uklidní nebo mě klepne ale já mám trochu strach o miminko ale snad bude ok
Ten nechce a ještě má strach a už mě to i docela leze na mozek.. Sem nervózní a občas se prostihnu ze i protivná jak svina.. takže tohle všechno zahanim uklizenim a tak..
![]()
@Janu17 no to je těžký no já měla ten hematom a člověk neví jestli tam třeba není druhý že a poprvé od toho co jsem přestala krvácet jsem měla velký strach jako překonala jsem ho ale byl fakt velký teď je to lepší ale trochu tam je
@Janu17 mě v poradne řekli to, co píše @KristynaHanova hlavně i to ekg se hlídá. Ale řekli mi, ze tam mam jít až tak okolo 20tt. Ze ted je zbytečně brzo, tak asi počkám, ať tam taky nenechám milionkrát
. A zubaře prý mam stihnout 2×. Tak nevím. To asi těžko ![]()
@Lola001 no jako já mam obvodní i zubaře přímo kolonku i v tehu prukazce, aby tam hodili razítko a tak ![]()
Adi5 já byla před týdnem jen na takovém rychlém kde mi brali krev pak rychlí ultrazvuk vyplacla sem 1200 a 9.9. Jedu zvona na velké vyšetření.. takže část screeningu mám za sebou.. ![]()
@Janu17 píše:
Adi5 já byla před týdnem jen na takovém rychlém kde mi brali krev pak rychlí ultrazvuk vyplacla sem 1200 a 9.9. Jedu zvona na velké vyšetření.. takže část screeningu mám za sebou..
Já byla na krvi a utz 23.8. a na velký ultrazvuk jdu 16.9.