Poradna duly
Jana Čurdová
@Týnka 96 budeš mít k tomu ještě spodnicku? Takto se ti bude blbě chodit. Ale jsou krásné a jak si hezky opálená, tak ti ta bílá krásně sedne
![]()
@Týnka 96 az ted jsem
Jela o stranku dal😍Jsou krasne😍a ta bila ti sedi, ja vypadala v bilych jak debil…takze jsem musela
Mit sampan❤️️
@pantomima nebudu mít kruh, je to nepohodlné a nepraktické
a už takhle jsou dost nabírané
chodí se v nich dobre jen se musí zkrátit já jsem mrnava 😂 😊
Všem moc děkuju
❤️️
@Týnka 96 tak to jeste promysli, ja byla zasadne proti, ze ke to hnusny, velky, je to
Videt a nakonec jsem
Byla stastna..,,mela jsem jen jednokruhovou a zlousela jsem ty saty i bez…hele kdyz stojis a nic nedelas tak jsou saty jak chces…Kdyz jsem pal chlodila, tak jsem mela saty mezi nohama a motalo se mi to vsude…hlavne v den svatby bylo do obradu nadherne a tropy, takze to o vetralo a ja se nepotila, pak jsem byla vazne stastna ze jsem si ji vzala, jak me vedl tata s dedou, tak se spustil takovej slejvak, ze jsem je mela jak nacucanou houbu a byl mazec je utahnout a to jsem mela
Opravdu jen jednoduche a oproti tobe nerasene saty. Kdyz jsem ji pak zkousela sundat tu obruc, saty jsem mela na nahou nalepene a byla mi zima😂Takze jsem ji nakonec zase oblikla, hlavne i kdZ jsem sna na wc tak super, vzala jsem ten jeden kruh ze spoda a mela jsem to vytazeny:)Ale delej jak uznas za vhodne
Ja byla taky uplne zasadne proti😊
@Týnka 96 píše:
@pantomima nebudu mít kruh, je to nepohodlné a nepraktickéa už takhle jsou dost nabírané
chodí se v nich dobre jen se musí zkrátit já jsem mrnava 😂 😊
Všem moc děkuju❤️️
Hele já když se vdávala, tak jsem v žádném případě nechtěla velké princeznovské se širokou sukní. Nakonec to byl typ šatů který mi sedl nejvíc. Ok, tak určitě nechci spodničku, nakonec jsem měla 6ti kruhovou.. a to jen z důvodu praktičnosti. Jak uz to tu popsala @KristynaHanova už jenom kvůli chození a pak tancování. Poleze ti to všude mezi nohy 1. Je to nepohodlný, 2.vypadá to blbě (při chůzi), 3. Bude tě to znervózňovat jak si na ně budeš furt šlapat (bez spodnice budeš
). Spodnice není vidět, větrá pod těma šatama a je měkká, takže se vždy krásně ohne když půjdeš vedle někoho, nebo při tanci, nebo při sezení..
huu jsem se nějak rozepsala.
no jsou to jenom moje nasbírané zkušenosti a verdikt je na tobě ![]()
@pantomima píše:
Hele já když se vdávala, tak jsem v žádném případě nechtěla velké princeznovské se širokou sukní. Nakonec to byl typ šatů který mi sedl nejvíc. Ok, tak určitě nechci spodničku, nakonec jsem měla 6ti kruhovou.. a to jen z důvodu praktičnosti. Jak uz to tu popsala @KristynaHanova už jenom kvůli chození a pak tancování. Poleze ti to všude mezi nohy 1. Je to nepohodlný, 2.vypadá to blbě (při chůzi), 3. Bude tě to znervózňovat jak si na ně budeš furt šlapat (bez spodnice budeš![]()
). Spodnice není vidět, větrá pod těma šatama a je měkká, takže se vždy krásně ohne když půjdeš vedle někoho, nebo při tanci, nebo při sezení..
huu jsem se nějak rozepsala.
no jsou to jenom moje nasbírané zkušenosti a verdikt je na tobě
Pracovala jsem ve svatebním salónu a souhlasím
100% nevěst odcházelo se spodničkou, i když ji původně nechtěly. Opravdu je manipulace se šaty lepší.
Jak se vede holky? Také Vám to tak neutíká do toho screeningu?
No do dalšího mě čekají 3 týdny a vůbec mi to neutika příští týden jdu ke svému gynekologovi tak uvidíme… ale ono to začne utikat teď samé doktory zubař odvoďak.. pak začít připravovat věci pomalu..uteče to rychle..
![]()
Na kdy je vhodné se objednat k zubaři? Mě zatím doktor nic neříkal…a z jakého důvodu se vlastně chodí k obvodní?
No ja se zatím ještě neobjednavala mám že zubaři hrůzu ale budu muset.. A k praktickému se myslím chodí asi jen na preventivní prohlídku zda třeba nejsi nemocná nebo tak… taky se v tom moc nevyznám sem tehu poprvé ale takhle jsem to nějak pochopila.. ![]()