Poradna duly
Jana Čurdová
V klidu.. taky sem to možná napsala blbě zrovna sem řídila tak to bylo rychlé..
![]()
@Rikiki ja skoro ani nespala, jak jsem se bala. Od zacatku jsem mela velky hematom, takze jsem fakt musela jen lezet. Navic je to po umelem vymodlene dite po 3 letech nezdaru…nastesti na screeningu bylo vse naprosto v poradku
takze klid, urcite to bude dobre. Kdy jdes?
@Adela.92 díky za uklidnění. Já problémy nemám žádné, nezvracím, nekrvácím, právě si moc těhotně nepřipadám
na minulém ultrazvuku vše ok. Na screening jdu ve středu.
@Rikiki drzim pesti, urcite to dopadne dobre
a bud rada za bezproblemove tehu, ja jsem rada, ze ted uz trochu lepsi, jinak nevolnosti, hematom, migreny,.. ![]()
@Adela.92 snad bude.. už aby to bylo za mnou, sice se těším, že uvidím mimi, ale u každého ultrazvuku se bojím, aby bylo v pořádku a teď o to víc, že se bude vše zkoumat. A řekli ti pohlaví?
Ahoj je zajímavé jak se liší ceny screeningu, třeba u nás v Brně to je 1500, ale asi je to tím že na tu kliniku chodí celé Brno a nejspíš i okolí, myslím že u nás jsou jen dvě místa kde to dělají, no ale tak je to fuk, když to proplati pojišťovna v rámci balíčku pro těhotné, já bych ještě chtěla čerpat predporodni kurz v porodnici a ten badget mi tak vyjde.
@Megden absolutně nechápu, proč ty ceny mají všude jiný, když je to vždy to samé vyšetření
u nás to stojí 1400 a rozšířený 1700 (ten budu mít já)..
@Rikiki jj naprosto chapu, ja jsem vzdy nervni do te doby, nez rekne ze je vse ok
a to ted jdu az za 5 tydnu na dalsi ko, tak to bude dlooouhe. Rekl mi na 70 procent na co to vypada, tak jeste uvidime ![]()
Holky tak sem dnes byla na kontrole a miminko je dle utz o týden větší, máme být 10+6 a jsme 11+6 snad to ničemu nevadí. Všimla sem si toho až doma 😁
@Domini94 tak jako ja mám zase menší teda aspoň před tema necelyma dvěma týdny co jsem byla naposledy bylo o týden menší to ničemu nevadí oni to aj přesně nezmeri
Ahoj holky.
take mam termin v breznu. Zatim se to nejak hybe, jednou 15.3, pak 13.3 ![]()
V zari jedu na prvni screening a velky ultrazvuk, tak jsem zvedava - snad bude vsechni v poradku. ![]()
Zatim mam tehu v poradku - nezvracim, spatne mi neni. Spis se mi mota hlava a ty horka mi nedelaji dobre.
Já jsem byla na kontrole ve středu a bylo vše ok. Na screening jdu v pondělí a jak sem se teď přehoupla přes 12tyden, tak si taky nepřijdu absolutne vůbec tehotne. Snad bude vše ok😃
Ahoj holky, ráda bych se připojila k Vám do diskuze jestli můžu. Jsem dnes 10+5tt a od středy na neschopence, tak hledám zabavení.