Poradna duly
Jana Čurdová
@pantomima jo bohužel ještě nedávno jsem vážila kolem 100 kg teď mám asi kolem 92 něco jsem aj zhubla díky tehu ale žádná hitparáda
@Miiri22 hele ono to každé roste jináč
takže někdy mě určitě dozenes 😊 a screeningu se neboj 😊 hlavně buď v pohodě
@pantomima dneska jsem 13+0 a bříško mě takhle vyrostlo během 14dnu 😊 😂proto říkám že jsem jak slon 😂 ale zatím jsem nepribrala 😊 uvidíme 9 v poradně 😊 tak ten špek co nejde zatáhnout jsem měla 9-10tt pak už pomalu tohle no 😂 😊
Holky díky mojemu mladšímu synovi mám vánoce celý rok poslucháme Ježíšku panáčků pořád
@lovean tak uvidíš, třeba po porodu budeš hubnout ani nebudeš vědět jak, ale váha není všechno
důležité je se cítit dobře
![]()
Vánoce vánoce přicházejí si zpívám už 14 dní a hrozně moc se na vánoce těším. ![]()
@Týnka 96 no tak ten nezatahující špek máme skoro stejně, ja ho mám od cca půlky 10. týdne
dnes jsem 11+1.. a čekáš první? Těm kdo už těhotný byl, roste prý bříško rychleji
já jsem prvně těhotná. ![]()
Ahoj holky, dneska jsem 10tt na kontrole minulý týden bylo vše ok. Ale pořád mě bolí podbřišek ted posledních pár dní pořád a včera se mi spustil takový hlenovitě žlutý výtok. Nevím co to může být máte někdo zkušenost nebo zažíváte to samé? Na kontrolu jdu až za 2 týdny. Děkuji
@pantomima no váha není vše ale slíbila jsem příteli že se budu snažit zhubnout a i já bych chtěla vypadat k světu už než jsem otěhotněla jsem se snažila zhubnout tak snad až porodim tak bude pokračovaní doufám že to zvládnu jj září je tu a vánoce za chvíli jak je září tak vánoce co by dup tady taky je mám ráda a ze dvěma dětmi je to super
@pantomima no tak to dozenes hele 😃 čekám první miminko.. ale těhotná jsem po 3
tak kdo ví ![]()
@lovean s tím hubnutím držím palce já jsem letos zhubla 15kg za 5 měsíců.. nechala jsem si upravit jídelníček a chodila 4× týdne do fitka a už se nemůžu dočkat až se k tomu vrátím, teď se bojím potíže moje posilování bylo třeba s 50kg na zádech a to teď není vhodne.. chystám se od září plavat a na tehu cvičení
kdybys potřebovala poradit ohledně něčeho neboj se napsat ![]()
Já podotýkám že mám tloustnouci štítnou zlazu a i před to, to jde
… Jen musí být vůle a chtíč ![]()
@Týnka 96 jj tak to super že ti to takhle jde já mám problém vydržet ale chci se fakt snažit i kvůli příteli chci se mu líbit a já mám sníženou funkci štítné žlázy
@lovean já mám to samé.. pribiras… A já jedeš čas vážila asi 86kg a spadla jsem na 73 a už jsem byla krásně vypracovaná 💪 😊 jako chápu te ona je to dřina jako prase. Ale stojí za to!
@Týnka 96 je to těžké ale po porodu se budu snažit aby to šlo
@lovean já ti ráda poradím.. počkej po 6-ti neděli a pak se dotoho vrhneme.. můžeme se navzájem podporovat a posílat si výsledky
aspoň budeš mit motivaci ![]()
@Týnka 96 tomje fotka z rana na lacno a uz to taky nezatahnnu ![]()
@KristynaHanova to je krásný to máme skoro stejne bříško ❤️️
@lovean to zvládneš uvidíš ![]()
@Týnka 96 tak doufám v to teď spíš řeším abych zvládla těhotenství si připadám děsně každý den už si říkám ať mi ten první trimestr už skončí jsem ráda že žiju vylest z postele je horor a bojím se jak budu s malým jezdit do speciální školy fakt nevím