Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
31.8.19 11:11

@pantomima jo bohužel ještě nedávno jsem vážila kolem 100 kg teď mám asi kolem 92 něco jsem aj zhubla díky tehu ale žádná hitparáda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.8.19 11:11

@Miiri22 hele ono to každé roste jináč :) takže někdy mě určitě dozenes 😊 a screeningu se neboj 😊 hlavně buď v pohodě
@pantomima dneska jsem 13+0 a bříško mě takhle vyrostlo během 14dnu 😊 😂proto říkám že jsem jak slon 😂 ale zatím jsem nepribrala 😊 uvidíme 9 v poradně 😊 tak ten špek co nejde zatáhnout jsem měla 9-10tt pak už pomalu tohle no 😂 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.8.19 11:17

Holky díky mojemu mladšímu synovi mám vánoce celý rok poslucháme Ježíšku panáčků pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
31.8.19 11:24

@lovean tak uvidíš, třeba po porodu budeš hubnout ani nebudeš vědět jak, ale váha není všechno ;) důležité je se cítit dobře :P ;)
Vánoce vánoce přicházejí si zpívám už 14 dní a hrozně moc se na vánoce těším. :srdce:
@Týnka 96 no tak ten nezatahující špek máme skoro stejně, ja ho mám od cca půlky 10. týdne :lol: dnes jsem 11+1.. a čekáš první? Těm kdo už těhotný byl, roste prý bříško rychleji :P já jsem prvně těhotná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.19 11:26

Ahoj holky, dneska jsem 10tt na kontrole minulý týden bylo vše ok. Ale pořád mě bolí podbřišek ted posledních pár dní pořád a včera se mi spustil takový hlenovitě žlutý výtok. Nevím co to může být máte někdo zkušenost nebo zažíváte to samé? Na kontrolu jdu až za 2 týdny. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
7997
31.8.19 11:34

@pantomima no váha není vše ale slíbila jsem příteli že se budu snažit zhubnout a i já bych chtěla vypadat k světu už než jsem otěhotněla jsem se snažila zhubnout tak snad až porodim tak bude pokračovaní doufám že to zvládnu jj září je tu a vánoce za chvíli jak je září tak vánoce co by dup tady taky je mám ráda a ze dvěma dětmi je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.8.19 12:03

@pantomima no tak to dozenes hele 😃 čekám první miminko.. ale těhotná jsem po 3 :) tak kdo ví :)
@lovean s tím hubnutím držím palce já jsem letos zhubla 15kg za 5 měsíců.. nechala jsem si upravit jídelníček a chodila 4× týdne do fitka a už se nemůžu dočkat až se k tomu vrátím, teď se bojím potíže moje posilování bylo třeba s 50kg na zádech a to teď není vhodne.. chystám se od září plavat a na tehu cvičení :) kdybys potřebovala poradit ohledně něčeho neboj se napsat :)
Já podotýkám že mám tloustnouci štítnou zlazu a i před to, to jde :)… Jen musí být vůle a chtíč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.8.19 12:09

@Týnka 96 jj tak to super že ti to takhle jde já mám problém vydržet ale chci se fakt snažit i kvůli příteli chci se mu líbit a já mám sníženou funkci štítné žlázy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.8.19 12:25

@lovean já mám to samé.. pribiras… A já jedeš čas vážila asi 86kg a spadla jsem na 73 a už jsem byla krásně vypracovaná 💪 😊 jako chápu te ona je to dřina jako prase. Ale stojí za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.8.19 12:31

@Týnka 96 je to těžké ale po porodu se budu snažit aby to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.8.19 12:55

@lovean já ti ráda poradím.. počkej po 6-ti neděli a pak se dotoho vrhneme.. můžeme se navzájem podporovat a posílat si výsledky :) aspoň budeš mit motivaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.8.19 13:01

@Týnka 96 super díky snad to budu zvládat ze 3 rarachama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.19 13:13

@Týnka 96 tomje fotka z rana na lacno a uz to taky nezatahnnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
31.8.19 13:23

@KristynaHanova to je krásný to máme skoro stejne bříško ❤️️
@lovean to zvládneš uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.8.19 13:25

@Týnka 96 tak doufám v to teď spíš řeším abych zvládla těhotenství si připadám děsně každý den už si říkám ať mi ten první trimestr už skončí jsem ráda že žiju vylest z postele je horor a bojím se jak budu s malým jezdit do speciální školy fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí