Poradna duly
Jana Čurdová
@lovean tak každý jsme nějaký.. já taky nejsem ta z nejhubenejsich ale zakulatila jsem se krásně 😊
@Miiri22 takhle jsem vypadala před měsícem 😂 dnes 13+0 a bříško leze fakt krásně 😊
@Týnka 96 jj tak jako jo ale já fakt těhotenské bříško nemám zatím ale u mě vždy vypadlo to takhle dlouho nikdo nepoznal že jsem těhotná ale já jsem teď teprve podle utz nějak 9+1 ale podle ms to jsem 10+2 ale ten utz vím že je cirka o týden mladší no pokaždé je to trošku jinak tak ono se to blbě měří od pondělí za týden jdu na další kontrolu tak uvidíme ale na jednu stranu už aby to bylo a na druhou mám strach
@lovean jasný tak to jsi odeme docela daleko
takže chápu že bříško nevykukuje 😊 neboj se ničeho všechno je v pořádku
buď v pohodě ty hlavně žádný stres to ti nepřispěje
ale vím že sis užila hodně starostí proto už to teď bude v pořádku 😊 já jdu ve středu na screening a už se tam těším 😊 snad se dozvíme pohlaví jsem strašně zvědavá 😊
@Týnka 96 posli foto:) my jsme nastejno a taky mi prijde ze bricho uz leze, nemam pocit ze bych se nejak prejidala…Ba naopak jim mozna mene nez pred tehu:)
@Týnka 96 jj tak pak napiš jak jsi dopadla budu na tebe myslet já jdu na srening až 23.9 ale vím že to uteče ale s toho sreningu mám taky strach ale je to jasný jednou mi tak řekli dost blbou zprávu a od té doby s objema klukama strach ale snad jak říkáš už bude vše ok
@KristynaHanova tak tady ji máš 😊 ukaž svoje 😍
@lovean hele já se neboj screeningu já se tam těším, prostě vím že bude vše v pořádku a je to! Žádný stres.. nezdaru už bylo dost a teď je to positivní.. ale obavy tam jsou no to neříkám
tyjo 23 je pondělí že
já se vdavam 21 budu ti také držet palečky ale bude to v pořádku ❤️️
@Týnka 96 jj 23 je pondělí děkuju jsi hodná snad bude vše už jen dobré už jsem si fakt užila dost tak snad už bude klid
@Týnka 96 no musí když jsem pořád jezdila na pohotovost na mě hleděli jak na blba tak doufám že teď už to bude vše jak má a genetika tak byl problém před klukama proto určitý strach tam je no
@Týnka 96
tyjo tak to uz je krasnej pupik
ja jsem dneska 10+6tt podle ms, tak uvidíme jestli te za ty 2tydny dozenu. ja jsem objednana na screening 9.9. to bych mela byt 12+1tt. snad vse dobre dopadne.
@Týnka 96 ty jo, kolikátý že jsi týden?
už máš pěkný bříško
já rano jen nemůžu zatáhnout špek, kterej jsem vždy zatahovala a večer už jsem nafouklá, ale jen spodek břicha
ale fakt to není to těhotenský bříško, ale prostě jsem nafouklá..
![]()
@Týnka 96 i když v jedněch šatech si připadám večer opravdu „těhotně“..
tak nějak obkreslí to břicho, že to tak fakt vypadá ![]()
Holky já jsem jak těhotná i když jsem těhotná nebyla ale já vypadám už jak tak v 6 měs. ![]()