Poradna duly
Jana Čurdová
@Janu17 aha, mě dr. dělá ultrazvuk pokaždé, už jsem byla 3× a příští týden jdu na screening.
Nevím jak to ten můj má.. ale co sem tak četla tak je to prý normální ze nedělá pokaždé.. tak snad bude vše v pořádku.. uvidím prcka 9.9. A třeba už budeme dělat co to bude.. ![]()
@Janu17 v kolikátém jsi? Mě dela utz každou poradnu aby věděla že je vše v pořádku.
@Janu17 takže si měla zatím jen jeden utz? Chápu to dobře. To je nejaky divný.. máš průkazku atd?
Co já teda vím tak mě utz myslím u kluků dělali pokaždé než jsem začala cítit pohyby a teď mi doktorka taky kontroluje pokaždé když tam jdu
Mela sem dva u svého na potvrzení a pak v 8tt to už mi dal i průkazku.. A minuli týden screeningu
@Janu17 podle me je to standartni postuo, vzdyt tehu vetsinou potvrdi utz kolem 6tt jakoze neco vidi a pak zvou na kontroly treba az za mesic kdyz nemas problemy. Takze ja bych se nenechala rozhodit a hlavne uz 9.9. Mas dalsi utz tak mi to prijde normalni:)
@KristynaHanova ano, takhle to už normální postup je, ale ona původně psala, že byla jen na jednom ultrazvuku. Což by bylo na 13tt dost málo. Podle mě teda.
@Adela.92 a všechno v pořádku? Všude čtu horory, přijde mi, že je snad u většiny nějaký problém.
začínám z toho být nervní. ![]()
Měla sem tedy 3 ultrazvuky 9.9. Jdu na screening což říkali že je to velký ultrazvuk a bude trvat díl než pri prvním vyšetření žádné potíže nemám takže to je běžný postup..
sem v klidu jen sem se těšila že uvidím prcka.. ![]()
@Janu17 ano pak je to běžný postup, původní informace byla jiná, proto se to řešilo ![]()