Poradna duly
Jana Čurdová
@Miiri22 ahoooj
a jak se cítíš? Já jsem taky na neschopence. 🙂
No od začátku těhotenství jsem plašan. žádný nechutě, žádný zvracení, citila jsem se uplně netěhotná. Jenže teď v pondělí jsem se po dvou týdnech dovolené vrátila zpátky do práce a z toho 10h stání a vaření mě začal narůžovělej výtok a bolest břicha tak jsem ve středu ráno letěla k doktorce. naštěstí mimino rozhazovalo ruckama a srdicko bilo, tak mě nechala už raději doma..
@Miiri22
Ahooj, ja jsem take na neschopence od 6.8.
Jak se zatim citis? ![]()
Já jsem na neschopence ještě než jsem zjistila že jsem tehu byla jsem nemocná a pak jsem to zjistila od tý doby jsem doma protože bych práci nedala a navíc jsem krvácela
doma je to fajn, snažím se odpočívat. včera mě bolelo břicho a měla narůžovělý výtok. dnes zatim fajn.
Holky je mi to blbé psát ale nevím jestli se to může stát myslíte že po orgasmu ale ne styk jen hraní si se může malinko špinit?
@lovean ja jsem hrozně moc krvácela po styku, kde jsem orgasmus měla. Po pouhém orgasmu bez sexu mě jen bolelo břicho ale žádné krvácení ani špinění neproběhlo, naštěstí. (Snad to píšu pochopitelně
)
Jinak máme sex zatím do screeningu zakázaný.
@pantomima jo chápu to no já šla na záchod a tam na papíře trošku špinění tak nevím ale pak když už jsem se utřela asi po třetí tak nic ale už jsem měla sex několikrát dneska styk ne ale už předtím jo a žádná krev nebyla ale ani po orgasmu až dneska ale snad to bude dobré snad jen nějaká praskla cévka nebo tak něco už jsem si užila dost tak strach je pořád
@lovean no bylo mi vysvětleno od paní doktorky, že to je prostě prokrvené víc než dost.. a proto jakékoli škádlení může způsobit krvácení.. stejně tak mi občas začne téct z nosu, když smrkám..
prostě máme moc krve, no tak to občas přeteče.. ![]()
@pantomima aha tak to asi bude i můj případ já mám teď strach pořád no po tom co už bylo ale to teda ze mě teklo krve hodně to jsem měla krvavé fleky na vložce tak snad to teď nic není jen to překrvení no asi radši do další kontroly nebude žádné hraní a pak se zeptám na gynde
@lovean určitě se zeptej
poví ti k tomu víc. Mě bylo řečeno, že když nic nebolí a není to silné krvácení tak nemusím nic řešit, jen to mám vždy zmínit na poradně, aby si to prý zapsaly ke mě do složky, nebo něco takovýho.. ![]()
@pantomima jj dobře já i když krvácela hodně tak pak už jsem nikam nejezdila jinak bych byla na pohotovosti každý den no a břicho mě bolelo trochu ale žádný křeče ale to mě většinou bolí každý den tak uvidíme kdyby se to nějak zhoršilo tak to budu řešit jinak to jen řeknu na kontrole
Holky nechcete ukázat bříška? 😊 Já si totiz připadám jak slon
jsem už dost kulatá
ale jde mi to jedno bříška 😊
@Týnka 96 já jsem silná hodně na mě to vidět nic nejde jen moje s prominutím špeky které mám
já akorát vypadám že neumím zatáhnout tu mou pneumatiku na břiše
těhotensky to vůbec nevypadá