Poradna duly
Jana Čurdová
@Miiri22 my chodili do Repromedy do Brna🙂
@jirulkaa no já si toho, že je o týden napřed všimla až doma až sem se pořádně podívala na fotku z utz. Tak sem radši volala do prenatalu a recepční mě preobjednala a říkala práve, že toho 16 už by bylo pozdě. ![]()
Holky mi se tady s přítelem smejeme já dneska nějak zase nemůžu jíst i když to snim leti to ven a přítel on naše dítě nazývá holčičkou říká malé to asi nechutná říkám ale mě jo bych se chtěla najíst a naše dítě má asi něco proti ![]()
@pantomima Teda. Ja teda vubec nic, parkrat mi bylo blbe od zaludku, ale vubec jsem nezvracela, coz jsem jedine rada.
@jirulkaa tak to ti fakt závidím..
já už začínám magořit z toho..
![]()
Mě je taky pořád strašně zle, celodenní nevolnost, občas zvraceni. Jsem v polovině 13tt a opravdu se modlim, aby to už skončilo. Už si ani neumím vybavit, jaký to je, když se cítíte dobře ![]()
@Gambie mám stejnou myšlenku, už nevím jaký to je, když by mi nebylo zle..
Ja jsem zas na nervy ze mi nic neni… Jen me hrozne zase zacly bolet prsa, jinak se citim uplne netehotna…jsem ve 12tt
Holky já taky nic moc ale zase jak který den někdy dobré někdy horší
Mám to stejne kromě toho že mě bolí prsa a sem unavená mi nic není a sem z toho nervózní.. Kdyby mě občas nezasimralo v bříšku tak nevím zda jsem v tom..
jsem 13tt