Poradna duly
Jana Čurdová
@Týnka 96 no bylo to fakt krasny
dekujuu❤️️Nevim protoze to chceme jako prekvako😂 ❤️️
@jirulkaa já mám za sebou před 11 lety blbou zkušenost musela jsem jít na interupci od tý doby to v sobě mám v ty době jsem se nebála vůbec mě nepadlo že by se mohlo něco stát
@KristynaHanova to jsi dobrá že to vydržíš já to chci vědět hned jak to půjde vidět a doufáme v holčičku no uvidíme přítel ten si ani nic jiného nepřipouští 😂
@lovean nam je to po vsech ten nezdarech a snazeni uplne jedno uz a neni to dulezity vubec😂 😍Hlavne aby to uz neco bylo
@KristynaHanova to chápu jako ale já po dvou klucích bych přeci jen ráda tu holčičku ale tak samozřejmě zdraví je na prvním místě ale překvapí bych teda nechtěla
Ahoj, tak mám screening také za sebou, malé měří 6 cm a nemohla jsem se na to jeho hopsání vynadivat
![]()
@KristynaHanova píše:
@Cernamamba tak tk je krasna zprava a slo videt co to bude?😍
Hele doktor nic neříkal a já se neptala…a rozhodně jsem sama nic neviděla
ale zvedava jsem fest…
Holky dnes kontrola na gynde snad bude vše ok jako vždy mám nervy jdu tak na 9:45 na krev a pak ještě za doktorkou tak mi držte palce
@lovean taky mám dnes kontrolu už tu sedím.. taky mam nerviky hlavně kvůli tlaku.. držím ti palce a dej vědět ![]()
Holky tak mám po screeningu
na ultrazvuku vsechno ukazkovy, zadny problem doktor nenasel. krasne nam miminko popsal a ukazal. krev bude zitra nebo pozitri. termin nam nesedi o 4dny, takze misto 22.3. 18.3.. a jako bonus uz nam rekl i pohlavi. budeme mit kluka ❤️️❤️️❤️️