Poradna duly
Jana Čurdová
@Miiri22 to je skvělé já už sem pěkně nervózní mám to až odpoledne 15,00 a už abych to měla za sebou a gratuluji k chlapeckovi..
![]()
@Miiri22 skvělé
gratuluji a držím palce, aby i krev byla v pořádku
a gratuluji ke klukovi, taky bychom si přáli kluka ![]()
dekuju, ja chtela kluka a manzel holku, ale kdyz na neho ten pinda vykoukl tak se celej natrasal a byl stastnej 😀… no ja uz v nic nez dobry vysledky krve neverim… hlavne ze ta kustka i projasneni bylo v poradku ❤️️
@Miiri22 bude to pyšnej otec, vždyť bude mít syna, to je perfektní ![]()
@lovean tak jak?
Já vše v pořádku
jen t snese holka je fakt veliká
nevím kdo to bude rodit 😂 😂
@pantomima já asi vím 😂 😂 doufám že se v určité době zastaví 😂 😂
@Miiri22 gratuluji ![]()
Já jdu na screening a 16.9. v 15:00. Ještě týden musím vydržet a fakt mě chytá nervík
Jdu z Vás snad poslední ne? A to jsem dnes 12+6.
@Týnka 96 vše v pořádku miminko tam tancovalo o sto šest podle utz 11+2 dneska
@lovean
To se ještě načekáme, viď ![]()
A hematom už máš fuč? Já teď baštím homeopatika na podporu vstřebání hematomu, zítra jdu na kontrolu tak doufám, že ho budu mít menší, jinak mě už šlehne
Už chci začít normálně fungovat!
Holky, už jste některá informovala zaměstnavatele?
Ahojky holky
, taky se k vám taky přidávám. Dneska jsem 14+3 tt
. Už jsem po prvotrimestrálním screeningu, vše v pořádku, ale s ohledem na věk mě čeká genetika.
@Luc78 Ahoj, tak gratuluji ke screeningu. A kolik Ti je, jestli se mohu zeptat. Já taky už nejsem nejmladší
a taky podle toho mě to zmáhá ![]()
@Lola001 píše:
@Luc78 Ahoj, tak gratuluji ke screeningu. A kolik Ti je, jestli se mohu zeptat. Já taky už nejsem nejmladšía taky podle toho mě to zmáhá
No je mi 40
, loni v srpnu jsem porodila chlapečka 4.430 g 54 cm a před 14 ti dny jsem zjistila, že nejsem v přechodu, ale že čekáme neplánovaně navic přes ochranu další miminko. Ještě mám doma 15 ti letou dceru ![]()