Poradna duly
Jana Čurdová
@janca-h777 Ahoj, diky. Tyjoo to máme skoro na chlup stejne.
Zajímavé, jake je tve těhotenství zatim? ![]()
@Elliissaa já bych měla být taky 11+4 podle utz ono se to různě mění a na screening 23.9
@lovean super, je fajn narazit na stejne tehu
terminove
. Ja teda od zacatku sedim na den rikaji dr. vse jim ptej vychazi i na tom kolecku jak si počítaji
i na krvi pred screeningem takze me by se uz nemelo nejak hybat. A kde chces rodit? Pry se to musi nahlasit do 16tt nejak. Vybrala jsme si kvůli blízkosti Bulovku, snad delam dobre. Recenze jsou všelijaké ![]()
@Elliissaa Ono dost záleží, jakou máš představu o porodu. Zrovna Bulovka v současnosti prochází změnami, tak vlastně skoro nikdo s jistotou neřekne, jaké to tam je..
@Elliissaa já ne podle ms to mám trošku jinak než podle utz ale max týden rozdíl jinak já jsem kousek od Zlína na Moravě takže ve Zlíně budu rodit už jsem tam rodila svoje dva syny tak budu i tohle třetí snad nenarazím na protivný personál
@Vrba Jana predstavu, no asi minimalne dobrou peci v te nemocnici, kdyz uz to bude o tak narocne
ale recenze cist muzu a nakonec to vude stejne jinak.. ![]()
Ahoj, taky bych se k vám chtěla přidat. Podle posledního utz bych měla teď být 13+3, ale taky se to už párkrát změnilo. Termín 15.3. Na screeningu jsem už byla 3.9. a vše bylo v pořádku. Jinak je to tedy moje první úspěšné těhotenství. ![]()
Příspěvek upraven 11.09.19 v 20:28
Ahoj já dnes v druhé poradne, termín se mi zkratil, protože mám být 12+5 a jsme 13+1 dle ultrazvuku, já teda vůbec nevracela, špatně a navalování znám, ale nic z toho a už mám pět kilo nahoře ale hlavně břicho. Mudr říkal že to řešit nemám že je to holt naprogramované v těle a to si samo řekne co potřebuje. Jinak já teda z vel. S jsem teď na L- XL jak co- no prsa a břicho. Mám už teda těhotenske rifle a spím s kojicim polštářem a super. Na screening jdu v pondělí, ale už dnes doktor podle kůstky nosu a šíjového projasnění říkal že to nevypadá že by mělo Down..
@Megden Ahoj, já jsem.dnes taky 13+1 a screening mám také v pondělí. Bojím, bojím ![]()
A taky se z velikosti S-M blížím k L
Těhotenské kalhoty nosím už tak měsíc
Do ničeho se nevejdou
V říjnu se snad už vrátím do práce (jsem na PN) a nevím v čem tam budu chodit ![]()
Tak to já jsem skoro od začátku taky na PN, ale doktorka mi hned řekla, že budu celou dobu
takže doma už je to teď celkem na hlavu. Jinak mě ze začátku bylo hrozně zle, hlavně křeče do žaludku cokoliv jsem snědla, takže jsem zatím cca 5kg shodila a zatím to neleze nahoru i když už nevolnosti celkem ustali. Jen občas narazím na něco, co opravdu nemůžu vzít ani do pusy, jinak hnes běžím
. Ale i když zatím váha neleze nahoru, tak bříško už maličkato začíná být vidět a když se změřím tak nějaký ten cm tak taky přibyl
.
Ahoj holky já mám termín podle PM 1.3. Bude to naše 1. děťátko. Momentálně jsem v 15+3 tt. Včera jsem byla na prohlídce, mimi v pořádku, odpovídalo 15+6tt. Screening byl negativní. Nicméně v noci mě vzbudila pichlavá bolest v pupíku, jakoby zevnitř někdo za něj tahal a vystřelovalo to do pravého boku. Ani jsem se nemohla narovnat při chůzi. Trvalo to asi hodinu a pak to přešlo. No a dneska mě celkově popíchává podbřišek. Nemáte s tím některá zkušenost? Nechce se mi se vším lítat na pohotovost ať nejsem za hysterku. Moc děkuju za odpověď.
@Pitrísek123 zajdi si na gyndu ať na tebe mrkne jestli máš pochybnosti. Mě dr říkala, raději 5× falešně, než jednou pozdě. ![]()
Na pohotovost bych s tím nejela, ale návštěvou a gynekoložky určitě nif nezkazíš ![]()