Poradna duly
Jana Čurdová
@Lola001 píše:
@lovean Až budu mít screening budu 13+6 ale na krvi jsem byla už 23.8. To je divnè, že Ti krev berou tak pozdě. Náš Dr zároveň s velkým ultrazvukem vyhodnocuje tu krev, tedy už chce mít výsledky.Na dnešek se mi o tom už i zdálo. Fakt se bojímvzhledem k tomu že se mi pořád něco s… Už aby bylo pondělí!
V Brně to taky berou až na screeningu tu krev. Má to jak kdo.
@Pitrísek123 píše:
@Megden no s tou výbavičkou mi povídej, taky bych už nejraději nakupovala, ale asi počkáme až po 2.velkém utz příští měsíc až nám na 100% potvrdí chlapečka
Tak ono se bude snadněji nakupovat až budeš vědět co čekáš. My teda už něco málo máme, že jsme nato narazili, ale jinak spíš vybíráme a chystám plán obhlížím možnosti, je to vše pro nás nové tak si to užívám..
@Spaget92 týjo to máš ale pěkný výsledek, ne? To je divné že po Tobě chtějí plodovku.
Holky máte některá bolesti zad? Přítel mě chvíli masíroval a já pak četla že by se to nemělo tak doufám že to nijak neublíží
@lovean mám hrozný bolesti zad, hlavně bedra, ale ja to mám pravděpodobně díky tomu, že mám dělohu nějak vzadu nebo co a tlačí mi víc na záda než na břicho. Chtěla jsem se zeptat doktorky na masáže ve středu na screeningu, ale zapomněla jsem na to a dnes nebyl čas, takže si tam v pondělí zavolám, jestli masáž můžu nebo ne. Díky zádům už nezvládám spoustu věcí.. a bolí čím dál víc a jde to už i od beder nahoru.
fakt jako těhotenství pro mě není vůbec krásný období. Jediný co je krásný tak to, že budeme mít rodinu, jinak nic… ![]()
@pantomima no mě boleli záda už před otěhotněním to mě masíroval přítel a syn mi skákal po zádech ale teď jsem poprosila přítele v sede ale teď se bojím jeslti jsme tím nemohli něčemu ublížit tak doufám že ne ale nepomohlo to bolí mě pořád ale radši jsem říkala ať toho nechá protože to bolelo ta masáž ale už to nebudu riskovat a radši to nějak výdržim
@Spaget92: Ahojky, pokud ti dělali screning v Brně, tak se ničemu nedivím, tam to hrotí úplně maximálně. Byla jsem tam taky, hodnoty krve i screening mám v pořádku a jen kvůli věku chtějí, abych absolvovala amniocintezu. Ani náhodou! Čekám 3. dítě.
Holky na mě sedl asi nějaký bacil naštěstí nemam teplotu jen mě většinou po ránu a večer trošku škrábe v krku a bolí mě nohy ale teď to polevilo
@lovean něco lítá, já ležela ve středu a ve čtvrtek ale teď už jsem fit, tak Ti přeji taky rychlé uzdravení.
Ach jo, dnes jsme poprvé od 7tt měly sex a já začala krvácet.. v podstatě hned po sexu, nic teda hrozného, ale vždy jasná krev na papíru když se utřu. Mám plašit nebo vyčkávat co dál?
@Lola001 já bych asi počkala já taky různě krvácela uvidíš jak moc to bude ale řekla bych že to bude po tom sexu kdyby to bylo moc jeď na pohotovost pokud jen trochu tak zavolej zítra na gyndu a uvidíš
@lovean mám to teď taky, vůbec netuším kde jsme si to uhnala. Bolest v krku a rýma, ale naštěstí to docela rychle ustupuje.
@Lola001
Já jsem teď jela, taky po sexu. Zvažovala jsem to a až ze mě vypadl takový rudy pucek, tak jsem jela. Vše v naprostém pořádku, je to proste překrvene. Teď bych asi pockala, říkal doktor ze i ten pucek je z toho ze jak to teče a hned se to srazi tak to pal vypadá děsivé. A taky říkal ze naprosto chápe ze ženský radši jedou na pohotovost:) asi záleží na tvých nervech:)
@skorotehotna budu vyčkávat, už jen růžově špiním i na intimce. Jsem si jistá že je to na 100% po sexu. Dám si dnes ležing a uvidíme.
Já jsem tohle v předchozích těhu neměla
už jsem fakt vyplašená že všeho!
@skorotehotna mě je dneska celkové nějak divně @Lola001 to bude dobré to bude po tom sexu asi budeš muset ještě vydržet bez sexu
Teď už jsem byla dlouho docela v pohodě tak jsem si řekla, že by to mohlo jít a prdlajs ![]()
@lovean tak si dnes taky naordinuj ležing