Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3465
18.9.19 10:03
@Lola001 píše:
Holky nemívate některá teď v těhotenství bušení srdce? Já to teď mívám a nevím zda řešit s Dr. Začíná to být docela nepříjemné.

Na to pozor, může to být jak od srdce, tak od štítné žlázy. Nech se vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.9.19 10:20

@Hakrajta proberu to s obvoďákem.

Holky nevíte kdy chodí nemocenská? Stále jsem nedostala za srpen :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.19 12:29

@Lola001 nam prisla uz 15.teho…Zalezi i na ucetni kdy odesle listek na penize asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.9.19 12:35

@Lola001 me taky zatím nepřišla… Mají na to měsíc od tý doby co dostanou lístek na peníze, takže opravdu záleží i na tom kdy tam byl zaslaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.9.19 12:38

Tak budu doufat, že to v práci odeslali hned jak jsem jim lístek dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
18.9.19 14:01
@Lola001 píše:
@Hakrajta proberu to s obvoďákem.Holky nevíte kdy chodí nemocenská? Stále jsem nedostala za srpen :(

Nám taky už kolem 15teho ve schrance, odevzdávala jsem 31.8. v práci a usetni to dali minimálně druhý den. Ale muž říkal že mají víc vyplatnich termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.9.19 21:38

Ahoj holky,

Dnes jsme po 1. Screeningu. Bylo to noc hezke. Priteli, kdyz slyšel tlouc srdce ukapla slza. Nedari se nam od zacatku těhotenství udelat normalni fotku. Nove mam zase rozmazanany cerny flek :D.. pohlavi nevime, pritel je nervni chce uz vedet pohlavi. Trosku mi upravili těhotenství pocinaje dneskem na 13+0. Musime pockat hold do dalšího utz. Jedine co, dostala jsme se do nejake sede zony takze musim znovu na krev v rijnu. Dr ale rikala ze je to z puvodni krve z 2.9 a dnesni norma je 3nasobne lepsi. Ale kdyz to zprůměrovala vyslo to v sede zone. Rikala ale ze je to jen kontrolni test a ze bude urcite vsechno v poradku. Snad to tal bude. Brzy take jdu na VZP s fakturou :mrgreen: Co tak ctu jsme tu podobne terminove jak jste na tom s vahou? Ja mam pul kila nahore ale brisko uz malinko nafouklejsi. :)

Hezky vecer. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
18.9.19 21:53

@Lola001
Me take jeste neprisla nemocenska.
Tak doufam, ze do patku to prijde, jsem z toho nervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
19.9.19 08:25

Nemocenská si chodí jak chce je to stejný jak s paragrafem co jsem měla na děti čekala jsem pěkně dlouho než to došlo a to že člověk ty peníze potřebuje nikoho nezajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
19.9.19 11:03

Tak už jsem klidnější, nemocenská mi přistála na účtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.9.19 09:48

Me psala svagrova, ze poprve to chodi pozde. A pak uz by to melo chodit drive.
U me porad nic, tak doufam, ze pristi tyden to uz prijde. Uz me to zacina silne stvat.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.9.19 09:50

@Elliissaa
Ahoooj, gratuluji!
Me pani na VZP rikala, ze do mesice mi penize prijdou na ucet. Nechala jsem si proplatit ten screening a dentalni hygienu, takze 1700, coz je parada!
Ja se vazila pred par dny a mam 2 kila dole, nechapu.😂 Nezvracela jsem vubec. Ale je fakt, ze uz toho tolik nesnim jako predtim, jim mensi porce a staci mi to.
Vcera vecer jsem si tedy dala tmavou bagetu a vlasak, mela jsem hroznou chut a k tomu ty syry Babybell.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.9.19 09:53

@jirulkaa já taky ještě nemám nemám nemocenskou takže v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.9.19 10:56

@lovean
Takze take jeste cekas? Tak snad uz pristi tyden nam to prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.9.19 11:21

@jirulkaa jj čekám ale u mě to bude asi složitější nějak byl problém s lístkem který se vždy odevzdává každý měsíc nějak jsem si neuvědomila že jsem ho neodevzdala ale už jsem ho odevzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí