Poradna duly
Jana Čurdová
@pantomima tqk do porodu bych překvapko nechtěla tak doufám že se ukáže mám různé věci vybrané podle pohlaví no uvidíme příště za měsíc co bude
Holky co teď pijete na pití? já mám problém že mi nic nechutná každý ráno si dám půl litru vychlazeného ledového čaje od aqulia birreli teď piju a občas si dám kofolu ale to se snažím kvůli kofeinu minimálně ale dostat do sebe něco je problém a o jídle ani nemluvím nemůžu skoro nic jít jde to těžko
@lovean píše:
Holky co teď pijete na pití? já mám problém že mi nic nechutná každý ráno si dám půl litru vychlazeného ledového čaje od aqulia birreli teď piju a občas si dám kofolu ale to se snažím kvůli kofeinu minimálně ale dostat do sebe něco je problém a o jídle ani nemluvím nemůžu skoro nic jít jde to těžko
Těhotenský čaj, ovocný šípkový nebo kopřivový čaj, vodu a na noc heřmánek. A tak dvakrát týdně nějaký juice naředěný. A s jídlem problém nemáme.
Dnes jsme byli na kurzu zdravého làtkování, dvanáct těhotných a můj muž..
když jsem to zjistili, myslela jsem, že to vzdá a odejde, ale nevzdal, je skvělý mít takovou oporu vedle sebe a že ho zajímá co říkám a řeším ohledně našeho prvního dítěte. Jak se vaši nastávající tatínci zapojují do příprav a podporují Vás? ![]()
@lovean ja piju jenom vodu, sem tam si dám s manželem čaj a když mám zácpu tak i džusy. Jídlo jím to, co mi zrovna v tu chvíli nesmrdí
. @Megden manžel po mě chce abych mu posilala články a videa a všechno zajímavý o tom co se zrovna teď se mnou a s malým cca děje
zajímá se o nás.. u kolegů se ptá co mají za kočárky atp. (mají v práci v kanclu x novopečených tatínků, tak to mají všechno v živé paměti
)
@pantomima píše:
@lovean ja piju jenom vodu, sem tam si dám s manželem čaj a když mám zácpu tak i džusy. Jídlo jím to, co mi zrovna v tu chvíli nesmrdí. @Megden manžel po mě chce abych mu posilala články a videa a všechno zajímavý o tom co se zrovna teď se mnou a s malým cca děje
zajímá se o nás.. u kolegů se ptá co mají za kočárky atp. (mají v práci v kanclu x novopečených tatínků, tak to mají všechno v živé paměti
)
Tak to je taky moc super tatínek, je to hezké, že? ![]()
Ahoj holky, čekáme první mimčo, jsem 16+4 tt a mám-nemám bříško
Cítím už tak pár týdnů, že mám zvětšený podbřišek, když ležím v klidu, tak sem tam se mi udělá i tvrdší boulička na jedné nebo na druhé straně, což bude asi miminko, ale bříško ne a ne vylézt výše k pupíku, drží se mi pořád jen v tom podbříšku. Pohyby také asi ještě necítím. Jen v noci mi bříško vyleze až k pupíku a mám ho krásně kulaté pevné těhotenské, ale jakmile se vyčůrám, tak je zas fuč a cítím jak mi děloha spadne zase do podbřišku, který se hned vyboulí
Je to normální holky?
Máte to taky takhle některá? Všude na mě vyskakují fotky, jak už třeba od 13 tt mají holky prvorodičky krásné pupíky a já nic. Moc díky za vaše rady a přeji vám krásné a bezproblémové těhotenství ![]()
@lybee Jsem teda teprve 14+6, ale taky nemám vůbec žádný břicho…Manžel mě od osmého týdne každý týden fotí, prý abychom měli památku.. řeknu ti že v 10. týdnu jsem měla větší břicho jak teď..
Jo docela jsem i zhubla, ale byla jsem i dost nafouklá, takže teď když na ty fotky koukám, dost mě to děsí.. ![]()
Holky buďte rádi, já jsem 16 TT a břicho mám jak v 6. měsíci. U prvních dětí vylézá později, je to normální.
@lybee Ahoj, já jsem 15+3tt a zatím taky nemám bříško.. Spíš třeba večer je trochu vidět jak jsem najedená
.. Ani jsem zatím vůbec nepřibrala.. Taky si říkám, kdy začne být trochu vidět a kdy začnu cítit pohyby.. Hned bych byla klidnější ![]()
Já jsem 16+4tt a břicho mám jak v 6mesici a přibrala jsem 2kg 😊
@Týnka 96 a bříško ti prostě hned narostlo od toho pupíku nebo si nejdříve taky měla jen bouličku v podbříšku? To moje břicho mi přijde nějaký divný ![]()
@Lola001 když já už chci taky pupíček
Mě jen přijde zvláštní, že mi to bříško přes noc krásně vyleze a pak mi zase spadne a nemám nic ![]()