Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
24.9.19 10:11

@pantomima tqk do porodu bych překvapko nechtěla tak doufám že se ukáže mám různé věci vybrané podle pohlaví no uvidíme příště za měsíc co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
24.9.19 19:19

😊 zdravíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
24.9.19 20:27

Holky co teď pijete na pití? já mám problém že mi nic nechutná každý ráno si dám půl litru vychlazeného ledového čaje od aqulia birreli teď piju a občas si dám kofolu ale to se snažím kvůli kofeinu minimálně ale dostat do sebe něco je problém a o jídle ani nemluvím nemůžu skoro nic jít jde to těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.9.19 21:44
@lovean píše:
Holky co teď pijete na pití? já mám problém že mi nic nechutná každý ráno si dám půl litru vychlazeného ledového čaje od aqulia birreli teď piju a občas si dám kofolu ale to se snažím kvůli kofeinu minimálně ale dostat do sebe něco je problém a o jídle ani nemluvím nemůžu skoro nic jít jde to těžko

Těhotenský čaj, ovocný šípkový nebo kopřivový čaj, vodu a na noc heřmánek. A tak dvakrát týdně nějaký juice naředěný. A s jídlem problém nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.9.19 21:52

Dnes jsme byli na kurzu zdravého làtkování, dvanáct těhotných a můj muž.. :potlesk: když jsem to zjistili, myslela jsem, že to vzdá a odejde, ale nevzdal, je skvělý mít takovou oporu vedle sebe a že ho zajímá co říkám a řeším ohledně našeho prvního dítěte. Jak se vaši nastávající tatínci zapojují do příprav a podporují Vás? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
25.9.19 07:28

@lovean ja piju jenom vodu, sem tam si dám s manželem čaj a když mám zácpu tak i džusy. Jídlo jím to, co mi zrovna v tu chvíli nesmrdí :lol:. @Megden manžel po mě chce abych mu posilala články a videa a všechno zajímavý o tom co se zrovna teď se mnou a s malým cca děje :) zajímá se o nás.. u kolegů se ptá co mají za kočárky atp. (mají v práci v kanclu x novopečených tatínků, tak to mají všechno v živé paměti :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
25.9.19 07:36
@pantomima píše:
@lovean ja piju jenom vodu, sem tam si dám s manželem čaj a když mám zácpu tak i džusy. Jídlo jím to, co mi zrovna v tu chvíli nesmrdí :lol:. @Megden manžel po mě chce abych mu posilala články a videa a všechno zajímavý o tom co se zrovna teď se mnou a s malým cca děje :) zajímá se o nás.. u kolegů se ptá co mají za kočárky atp. (mají v práci v kanclu x novopečených tatínků, tak to mají všechno v živé paměti :lol: )

Tak to je taky moc super tatínek, je to hezké, že? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.9.19 08:27

17 tt a bříško nikde

Ahoj holky, čekáme první mimčo, jsem 16+4 tt a mám-nemám bříško :-( Cítím už tak pár týdnů, že mám zvětšený podbřišek, když ležím v klidu, tak sem tam se mi udělá i tvrdší boulička na jedné nebo na druhé straně, což bude asi miminko, ale bříško ne a ne vylézt výše k pupíku, drží se mi pořád jen v tom podbříšku. Pohyby také asi ještě necítím. Jen v noci mi bříško vyleze až k pupíku a mám ho krásně kulaté pevné těhotenské, ale jakmile se vyčůrám, tak je zas fuč a cítím jak mi děloha spadne zase do podbřišku, který se hned vyboulí :-( Je to normální holky? :-( Máte to taky takhle některá? Všude na mě vyskakují fotky, jak už třeba od 13 tt mají holky prvorodičky krásné pupíky a já nic. Moc díky za vaše rady a přeji vám krásné a bezproblémové těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
25.9.19 09:16

@lybee Jsem teda teprve 14+6, ale taky nemám vůbec žádný břicho…Manžel mě od osmého týdne každý týden fotí, prý abychom měli památku.. řeknu ti že v 10. týdnu jsem měla větší břicho jak teď.. :D Jo docela jsem i zhubla, ale byla jsem i dost nafouklá, takže teď když na ty fotky koukám, dost mě to děsí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
25.9.19 09:31

Holky buďte rádi, já jsem 16 TT a břicho mám jak v 6. měsíci. U prvních dětí vylézá později, je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.9.19 09:35

@lybee Ahoj, já jsem 15+3tt a zatím taky nemám bříško.. Spíš třeba večer je trochu vidět jak jsem najedená :D.. Ani jsem zatím vůbec nepřibrala.. Taky si říkám, kdy začne být trochu vidět a kdy začnu cítit pohyby.. Hned bych byla klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.9.19 09:37

Já jsem 16+4tt a břicho mám jak v 6mesici a přibrala jsem 2kg 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.9.19 10:00

@Týnka 96 a bříško ti prostě hned narostlo od toho pupíku nebo si nejdříve taky měla jen bouličku v podbříšku? To moje břicho mi přijde nějaký divný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.9.19 10:01

@Mouse001 no tak snad se dočkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.9.19 10:04

@Lola001 když já už chci taky pupíček :lol: Mě jen přijde zvláštní, že mi to bříško přes noc krásně vyleze a pak mi zase spadne a nemám nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí